Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#372284
Več kot 10.000 prijavljenih tekačev na Volkswagen 27. Ljubljanskem maratonu je dober razlog za praznovanje! In mi praznujemo tako, da smo podaljšali rok za prijave po ugodnejši, nižji ceni.

Še več kot mesec dni do zaključka prijav, pa vas je že več kot lani. Krepko smo že čez številko 10.000. Ponosni smo, da nam zaupate v takem številu in da se vračate k nam. Zdaj je čas za sklepne priprave, tako za vas tekače, kot za nas, organizatorje. Zato spremljajte našo spletno stran in redno preverjajte vsebino svojih elektronskih nabiralnikov. V zadnjih tednih pred dogodkom vas bomo obveščali o novostih na letošnji izvedbi in vas opremili s ključnimi napotki za čim boljšo izkušnjo na Volkswagen Ljubljanskem maratonu. Se vidimo na štartu! Ne spreglejte, ta se letos seli na Trg Ajdovščina.

Do 24. septembra pa se še neprijavljeni lahko na vse teke na 27. Volkswagen Ljubljanskem maratonu prijavite po nižji ceni. Prijavnina za 42 kilometrski tek in polmaraton Generali ZAME znaša 60 EUR. Za Garmin 10 kilometrov pa 45 EUR! Ob prijavi vsi tekači prejmete darilo, športni nahrbtnik, organizatorji pa vam obljubljamo nepozabno tekaško doživetje. Prijavite se v spletni prijavnici.

Ne pozabite niti na najmlajše. Lumpiji tečejo brezplačno, starši poskrbite le za prijavo, saj boste tako malim tekačem s prijavo zagotovili kolajno. Za marsikoga prvo!

Se vidimo 21. in 22. oktobra!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA