Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 niki
O, hudo.. sej kar ne morem verjeti :rol:

Super napisano! :wink:
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Na, pa si bil ob 50 €! :!: Me boli trebuh od režanja, hitr še kakšno prigodo napisat. Jutta je pa zakon :wink:
Uporabniški avatar
 samostojni
Smeh in jok se tukaj definitivno razležeta :hehe: :rol: :-(( :rol: ko se bere raziskovalna dogodivščina pri ocenjevanju in testiranju gelov.
Lepe trenutke še naprej .... :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Spričo tako briljantno opisanega Razyjevega doživetja imam kar tremo povedati naslednje doživetje, za katero sploh ne vem, če sploh to je, še več, sploh se ne more meriti z njimi. A ker se je zgodilo med tekom, seveda spada v doživetje na teku.
:oops:
Kadar se počutim nekako potolčenega, izgubljenega, kadar dogodki dneva povzročijo izgubo volje in slabo počutje, takrat se odpravim na tek. Izberem bolj samotno traso, da se mi ni treba ukvarjati z okolico in se raje ukvarjam sam s sabo. Tečem pogovorni tek in se zato kar naglas pogovarjam sam s sabo. Tudi to je en način premagovanja stresa.
8)
Ko včeraj tako tečem, zaverovan sam vase in ko se sam sebi smilim in si govorim:
»Bodo že videli, kdo sem jaz, jim bom že pokazal, da sem glavni, mene že ne bodo zajebavali, so se pa hudo zmotili, z mano ni šale, samo poznajo me še ne, ne vedo, s kom imajo opravka, niti slutijo ne, kaj so si nakopali na glavo, ko so se spravili name, za vsako palico se najde rit, pa tudi dva konca ima, ne rit, ampak palica, vse se vrača, vse se plača, bodo že dobili svoje, še žal jim bo….« :evil: se za mano oglasi močan, a prijeten glasek:
»A ti si pa Fotr?« :?:
Kar streslo me je, tako sem se ustrašil. Preden sem uspel kaj reči, se glasek v podobi tekačice, ki me je ujela, spet oglasi:
»Saj vem, da si Fotr, saj berem Tekaški forum, tam pa pišeš same bedarije, no saj ne rečem, včasih se to še da brati, ampak mislim, da nič ni res, kar pišeš in se samo izmišljuješ!« :roll:
»Nekaj je že res«, rečem plaho, a še ne povem do konca, ko me spet preglasi mili glasek: »Veš kaj, sploh ne verjamem, da se ti toliko stvari dogaja, zakaj se pa meni nič ne zgodi?« :o
»Saj se ti ravno zdaj dogaja, na forumu boš lahko napisala, da si prehitela Fotra na teku!«
»Kaj pa je to takega, prehiteti Fotra, saj sem gledala rezultate, pa si vedno med zadnjimi, potem se pa hvališ, kako lepo je teči. Seveda je lepo teči, ko pa tečeš tako počasi, da človek ne ve, a sploh tečeš. Ali hodiš ali pa stojiš na mestu. Tako je to, da boš vedel!« :cry:
:(
Preden sem pokimal, da je vse res kar pravi, že nadaljuje, kakor bi pognal mlinček na potoku: »Tekači se delate kot da ste neki zaščitniki narave in da imate radi živali, pa vse nič ni res, samo govorite, naredite pa nič ali pa še škodo delate!«
Kar malo me je pogrelo, zato rečem skoraj jezno:
»To pa že ni res, saj ne uničujemo narave, pa tudi živali imamo radi, pa ne samo živali, zame so vsa živa bitja enakovredna, tudi rastline rade rasejo in živijo!«
»Zakaj pa potem tako zlorabljate živali, da so vse užaljene?«
:?:
Komaj sem vskočil z vprašanjem: »Katere živali pa tekači zlorabljamo?« in še preden sem utihnil, je že nadaljevala:
»Najprej zajce. Zajčki so tako luštna plaha bitja, vi jih pa uporabljate zato, da tečejo pred vami, da tekači lahko hitreje tečete. Ampak ti rečem, zajca nikoli ne boste ujeli, posebno ti ne Fotr, pa noben tekač ni tako hiter, da bi ujel zajca.« :?
Hitro sem jo prekinil: »Saj ne uporabljamo pravega zajca, to se samo tako reče tekaču, ki pomaga drugim tekačem doseči določen rezultat. Tudi sam sem bil že zajec in sem se v vlogi zajca imenitno počutil!«
:D
»Daj, Fotr, ne nakladaj, ti da si bil zajec. Da se ti ne zakrohotam. Kakšen zajec pa si ti lahko, počasen, debel, težak in ti da si bil zajec, pojdi to pravit nekomu drugemu, ne pa da meni soliš pamet. To bom pa že vedela, kakšen je zajec, ampak, da ga uporabljate za vabo, to je pa kruto, da veš!« :?
:cry:
Še enkrat jo hočem prepričati: »Tekač se samo imenuje po zajcu, ker vodi druge tekače. Če bi bilo po tvoje, potem pa smo tekači tudi pajki, ko tečemo v pajkicah, pa pri gimnastiki tudi ne skačejo čez pravega konja in uporabljajo pravo kozo, to se samo tako imenuje!«
:)
»Ne ti meni o gimnastiki tukaj govorim o teku in ne preobračaj pozornosti na telovadbo. A pajkice praviš. A veš, da delate krivico žabam. Odkar pomnim, se takim oprijetim hlačam reče žabe, tekači pa ste jih kar v pajkice spremenili. Le kaj imajo pajki tukaj. Zlorabili ste intelektualno lastnino, žabe pa so ostale praznih rok!«
»Saj žabe nimajo rok!« sem komaj vskočil.
»Ej, ne me zajebavat, saj vem, da nimajo rok, imajo pa krake in majhna žaba daleč skoči, ne pa ti, sto kil imaš, pa greš neke maratone laufat!«
»Takim hlačam so včasih rekli hulahupke,« se hočem izmazati »pa tudi maratone ne laufam, ampak tu in tam kakšen polmaraton.«
»Ne ti meni govoriti, to so bile ženske hlače, zdaj pa takile debeli dedci kot si ti tudi nosijo žabe, pa še pajkice jim pravite, pa trebuh ti visi čeznje, zraven imaš pa še suhe noge, da hlačnici kar mahedrata, biti bi morali napeti in oprijeti, saj vem, da ne laufaš maratona, le kako bi ga s takole postavo, ja seveda, zato se pa reče pajkice, suhe noge, debelo telo, kot pajek suha južina, točno, najbrž so gledali tebe, ko so dali žabam ime pajkice, hahhhaaaaa, to bo to, a Fotr, tole napiši, če si upaš, zakaj se imenujejo pajkice!«
»Saj bom napisal, ampak bom tudi povedal o zajcu, da si mislila, da uporabljamo pravega zajca, pa da si blond bom tudi napisal. Še povej kako ti je ime, pa forumski vzdevek povej, da bodo vsi vedeli….!«
:roll:
»Nič ne bom povedala, če upaš pa kar napiši, se bom še enkrat smejala, ko bom brala, ej Fotr, pajkice a, pa žabe, ne ti meni govorit o zajcu, o pajku napiši, o zajcu sem se samo hecala, ti pa si vse verjel, kar napiši …hahhhhaaaaaa….« in že je ni bilo več, kajti pospešila je tako hitro, da sem jo komaj še videl, samo njen smeh je še odmeval med drevesi.
:shock:
Kakorkoli me je ozmerjala, vrnila se mi je dobra volja in veselo sem odtekel današnji tek. Saj je bilo skoraj tako sproščujoče kot kakšna meditacija na zen teku. Pa še danes ne vem, katera tekačica je to bila. Mogoče se bo javila, ko bo tole prebrala in bo tudi spoznala, da v temu doživetju ni nič izmišljenega.
:shock: :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Fotr, ti si itak že od nekdaj glavni za zgodbice in razvedrilo. :lol: :clap:
Zdaj se je pridružil še raziskovalec, ki tudi ni od muh. Vsaj 2 zabavna pisca doživetij. Ej fanta, ne tekmujta med sabo, obe zadnji zgodbici od obeh sta super. :clap:
Uporabniški avatar
 niki
Ta je pa močna ! :rol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Fotr napisal/-a:Spričo tako briljantno opisanega Razyjevega doživetja imam kar tremo povedati naslednje doživetje, za katero sploh ne vem, če sploh to je, še več, sploh se ne more meriti z njimi

Joj Fotr, kako si me nasmejal z doživljajem.
Hvala tebi in vsem za pohvalo, kar mi bo v spodbudo, da se mi še kaj zgodi ....
Drugače pa vsi vemo, kdo je glavna zvezda te teme. Ostali pa prispevamo (zvezdne) utrinke.
Uporabniški avatar
 še1PR
:lol: :lol: Hvala Fotr!!! :clap: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
Fotr :cast: :rol: :clap:
 AinE
Zadnje čase se na tej strani zelo veliko dogaja :D :D :D .
Raziskovalec in Fotr :clap: :cast:

Lp. E.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
prav pasalo je tole zabavno branje na tale (tih) deževen dan :D
Uporabniški avatar
 dannae
prebrala in se nakrohotala :rol: , komaj sem se od razyja spočila, pa spet fotr... ravno prav na takle dol tišoč dan...
fotr, nisem vedla, da majo gorenjke take ušpičene jezike ?

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pa med sestankom firbcam po forumu in seveda se nisem mogla ubraniti branja Fotrovega doživetja :laola . Si lahko predstavljate moje muke :ignore: :evil: , kako me je zvijalo od smeha Slika , trebušne mišice so trzale kot zmešane, moj obraz je moral biti pa kot maska Slika. Skoraj me je razneslo Slika in zaradi velikega napora pri vsem tem smejanju znotraj, sem po kosilu morala pojesti sladico, Slika ker drugače ne bi prišla k sebi .
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 74

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA