Danes smo okoli Brda tekli samo nenajavljeni...une 2,3xne so motile luže, vlaga v zraku, mušice?! Tini nas je vseeno prišel vsaj pogledat na štart(se prepričat, če bomo res tekli?).Matej in Lojze sta se prve kilometre poslušala kdo težje diha, tja do tretjega smo še mal govorili, potem je pa Lojze tko navzdol nažigal, da smo komentirali le še nasprotne tekačice.
In je kar šlo. Temperatura je bila primerna, vlaga v zraku je nadomeščala hidracijo(menda tekači počasi pljuča nadomeščamo s škrgami), a končni čas se vseeno ni spustil pod 41. Tko da vabljeni dirkači-naslednjih 14 dni, kadarkoli po sedmi zvečer bi mi zlo ustrezal vsak, ki bi mi držal tempo mal čez 4/km.
Je bila pa zato analiza toliko bolj temeljita. Kdo vse in s kakšnim uspehom je prestopil med triatlonce, kako in koliko sledimo Matevževim navodilom, kje vse bomo med dopustom..tekli.
p.s. Mal smo pogrešal Vilkota, da bi nam še v živo osvežill, zakaj se v Insbrucku ne da dosegat PB
do poznega popoldneva sem bila prepričana, da pridem na Brdo, potem se je pa situacija (vremenska) tako na hitro obrnila, da se zdaj samo lepo opravičujem za izostanek:), kot razumem Alešev post, pa ni bila kakšna posebna potreba po začetnicah, pecivu ...., bomo vse not prinesli, ni nujno, da ravno ob četrtkih, Lena, a bova šli enkrat skupaj en krog, še do dopustov?
lp, Polona.
p.s. Tomaž, tek prejšnji petek je lepo uspel , PST v Kosezah, več v živo.
Ker sem se včeraj ustrašil luž in blata , sem šel za spremembo preiskusiti Brdo danes zjutraj. In rečem vam, prava milina. Ustrezna temperatura, ravno prava vlaga v zraku, solidnih jutranjih 44, tako sem užival v teku, da bi takoj naredil še krog ali dva, če ne bi bilo treba na "šiht"
ales napisal/-a:Mal smo pogrešal Vilkota, da bi nam še v živo osvežill, zakaj se v Insbrucku ne da dosegat PB
sorry, bom nadoknadil naslednji četrtek. Če bo še aktualno..
Jutri pridem okoli 19h, najvejetneje ne bom sama, tako, da je ura odvisna tudi od sotekača (se še jutri slišiva), kakorkoli, Lena, se vidimo, lp, Polona.
Jaz štartam danes ob 18.30, 19.15 in ob 20.00. Če mi uspe vse tri pretečt v 43+2min za pitje se prijavim na 42, drugače bo na ferskih padla le polovička...
Ja trikrat mi je uspelo priti okoli. Predvideni čas se je podaljšal le za dve minuti, saj sem moral po drugem krogu v avtu iskat obliže in si oblepit krvaveče bradavice.
A sem na koncu tekel tako počasi, da sem zaenkrat odločen, da grem na Ferskih le polovičko. Res me bolj mika to spravit na 1.24, kot pa dobre tri ure po neznanem terenu izboljševat maratonski čas. Če mi le uspe res odtečt polovičko v času dveh krogov Brda.. Premišljujem, da bi se kar na oba prijavil in se šele po ogledu proge odločil za dolžino teka.
Hvala Tomažu za spremstvo prvi krog in ostalim udeležencem, da ste tekli z Alenko.
Včeraj se je v Kranju po sedmi zvečer tko fino poblačilo, začelo je pihat in ob osmih je že deževalo. Prav vesel se odpravim proti Brdu, ko neha deževat. Skoraj sem se že obrnil-nameravan trening bi šel po zlu. Po ene desetih minutah čakanja satelitov in dežja, se prav počasi le odpravim. Po drugem kilometru se prav dobro ulije in tko potem še pol ure. Fuul dobr. Shladilo se je, še pihalo je zlo primerno. Skratka, "atlantski" trening je prav fino uspel. Le končni čas je bil čist preveč čez 40.
Se mi zdi da prvič na celem ovalu nisem srečal nikogar. Aja, prav takrat je bil prvi polčas...
V četrtek sem se prav razveselila NatašeB in Vlajka, da smo skupaj tekli. Nataša je bila še pod vtisom pravkar zaključenega dopusta, Vlajko ves v načrtih za sanjsko potovanje.
Sedaj pa nagradno vprašanje: Ena je tekla hitro, kolikor je le mogla, dva tako počasi, da proti koncu ena ni več zmogla in je ušla, na cilju smo bili pa skoraj istočasno. Kako je to mogoče???
Pogrešili najavljeno Polono s sotekačem, na kebabu oz. bureku pa se pridruživa spet kdaj drugič.