No, pa moram povedat, da so včeraj vsi prepoznali polžka na kapici in takoj vedeli, da sem iz Polžje sekcije

Aja, pa Ero nas sprašuje, če bi TF kiklce

Pridno tecite in javite, kako vam je šlo

Moderator: lenči
Nelly napisal/-a:Dobro jutroooo![]()
hm...a se lahka malo "pohvalim"Včeraj sem zvečer okrog 20.ure nahecala svojga, da je šel tečti zraven mene, ker je kmalu že tema in potem ni tako prijetno tečt, ker imaš kar občutek, da te nekdo zasleduje...
.. ja, moja domišljija
... ( ker je čista tema tam k tečem)
No, ampak pohvalila bi se rada s tem, da sem sedaj že 2x pretekla 8,5 km ( al pa celo 9 km, ker nimam natančno zmerjeno....to še pride)... v 54 oziroma 55 minutah... OK, saj vem, da ni najboljši čas, vendar že to, da sem zmožna kaj takega, sem FULLLL ponosna![]()
enzame!
Lenči mislim da me ne bo (še) v Celje- sem še bolj samotar na mojih tekaških podvigih...me je še malo strah, da bi vsi leteli mimo mene in bi bila jaz nekje tam daaaleč zadaj- bi mi kr malo zbilo mojo voljo![]()
... Se pa vsekakor vidima v Celju septembra na tekaškem treningu.
LoniM napisal/-a:Jaz sem pa prav vesela, da sem nazaj v kapitali, ker v bohinjskem koncu je za tek ob gorskem kolesarjenju zmanjkalo časa in sem v celem tednu tekla samo v soboto okoli jezera, drugače sem pa samo pedale poganjala.
Danes me pa že superge čakajo. Za zvečer, ob torkih se trudim z večernim namesto z jutranjim tekom, pa po dopustu rabim nekaj dni, da se navadim nazaj na jutranje vstajanje.
lenči napisal/-a:Polžki, a tečete ves čas enak tempo, ali ga skušate tudi malo menjavati, kar pomeni, vmes malo pospešiti? Jaz sedaj evidentiram malo čase po kilometrih in skušam menjavati tempo, predvsem pa zadnji kilometer res dati vse od sebe. Se mi zdi, da se kar pozna na rezultatih.
Počasnela napisal/-a:
Uf, sem se pa razpisala. V glavnem - z veseljem pa prebiram vse o vaših dosežkih, napredkih, ... Mi da motivacijo!!! In to mi je najbolj pomembno! Da ne odneham!
LP, Urša
lenči napisal/-a:Počasnela napisal/-a:
Uf, sem se pa razpisala. V glavnem - z veseljem pa prebiram vse o vaših dosežkih, napredkih, ... Mi da motivacijo!!! In to mi je najbolj pomembno! Da ne odneham!
LP, Urša
O ne, odnehala pa ne boš, sedaj ko ti gre tako super
. Motivacija je pa sploh najpomemnejša. Ti jo pošiljam poln koš za naslednje dni
.
Počasnela napisal/-a:lenči napisal/-a:Počasnela napisal/-a:
LP, Urša
O ne, odnehala pa ne boš, sedaj ko ti gre tako super
. Motivacija je pa sploh najpomemnejša. Ti jo pošiljam poln koš za naslednje dni
.
Ne vem, če se bere tako kot je mišljeno - namreč, trenutno nimam niti najmanjšega namena odnehati!!! Mi je preveč fajn! Je pa res, da nimam nekih tekmovalnih ciljev, zaenkrat le - VZTRAJATI!!!
Sicer pa - hvala za vzpodbudo. Vsak tak post tako sede.![]()
Bom mislila na vas tudi prihodnje dni, ko se bom hladila v morju.![]()
LP, Urša
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA