Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Danes sem se udeležil teka čez Pohorje.Dolžina proge naj bi bila 31 km, vendar nam jo je nekdo podaljšal zaradi spremenjene oznake na cestišču, tako da se je na koncu nabralo slabih 37 km. Sam tek je drugače kar dobro uspel in sem zadovoljen z njim.
Kot pripravo na drug teden PGT odtekel lokalno Škavnico, izboljšal PB na 30 50" (cilj je že dolgo časa pod 30 in letos mora pasti!, neverjetna sopara pa je naredila to, da še nikoli do sedaj nisem imel majice mokre v 98 % kot je bilo to danes.
eno samo "ljubo" MUČENJE štartala ob 8.20 - prepozno !!!!! soparno na 3. za znoret!!!!!! prav čutila sem kako mi iz vsake pore teče pot . celo pot sem (skoraj na glas) preklinjala in se spraševala le zakaj sem se spravila teč ???????????"#$%&??????????
Včeraj tekma na Mohor, danes pa tek v bližini Mohorja, od doma na Jošt, pa dol in na Špičast hrib do Planice čez Crngrob do doma. Nekaj čez 28 km in kakšnih 1000m višincev gor in dol, čas pa 2 uri in pol.