področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 Loni
No, ja, če sploh ne bi šla spat, bi se še kje srečali, tako pa vidva samo gasa in po pameti. Držta se.
Uporabniški avatar
 Vreme
MJanja napisal/-a:Še vedno naspidirana in dobro razpoložena prehitevata časovnico...ob 12.50 sta bila na Skuti!

Bravo fanta, le tako naprej :clap:
Uporabniški avatar
 Cveto
Zjutraj sem se odločil, da grem malo pogledat, kako gre našima ultrašema.
Ob 10:00 sem štartal iz konca, na Grintavec. Od tam pa naprej čez dolgi hrbet proti skuti, kjer sem nekje vmes srečal Mateja in Jana.
Skupaj smo šli naprej Proti Grintavcu. Že pred Mlinarskim sedlom , je začelo pršiti. Na Grintavcu pa je bil zelo mrzel deež, kasneje sodra. Šanta sta se odločila, da je prenevarno v takem Riniti na Kočni. odločitev je padla, prekinitev projekta.
A že na ovnovem čiru je začelo pripekati sonce.

No pa drugič.

Lp Jure - Cveto
Uporabniški avatar
 jan_jan
Vse, kar je napisal Cveto, drži.

Ne vem, s čim sem se zameril Grintovcu, da tako grdo ravna z mano in tokrat tudi z Matejem. Že tretjič zapored sem imel slabe izkušnje z njim:
- lani na sestopu na Jezersko poškodba mišice
- letos na 3V padec na Zg. Ravneh
- danes ploha z dežjem in sodro, ki je toliko razmočila teren in skale, da ni bilo možno varno nadaljevati. Skupaj sva se odločila, da je pametneje in predvsem varneje odnehati.

Kakor koli, dobro sva napredovala, šlo nama je po načrtih, na Grintovcu sva bila po 14h50min, še vedno 30min pred zastavljenim časom. A usoda je tokrat hotela drugače.

Pa drugič, ali tretjič,....enkrat zagotovo uspe.
Uporabniški avatar
 Bor
čestitke za pogumno in razumno odločitev....ta je včasih najtežja...

ni vrag da naslednjič ne uspe...držim pesti
Uporabniški avatar
 zvone
Jani in Matej!

Čestitke za doseženo in za "pravo" odločitev.
:laola :laola :laola

Grintovci se vaju očitno želijo "spet videti", in to je potrebno spoštovati.

Lepe praznične dni in lp. Zvone
 matej-jethro
Odločitev o sestopu z Grintovca proti Kokrškem sedlu je bila dejansko zelo težka! Celotno pot navzdol me je "nažiralo" ali je bila poteza prava. Naslednji dan je bila slika precej bolj jasna. Naliv s sodro je bil kar močan, a kratek in to je najbolj bolelo, ko sva se spuščala v soncu proti sedlu. A tega, koliko časa bo trajalo in kako hudo bo, pa vendar nihče ni mogel vedeti. Odločitev je bila definitivno prava in dobra za zdravje :D
Ugotovitev, da sva bila odlično na poti, da zmoreva opraviti v 24h in sva bila dobro logistično pripravljena, pa nama daje mnogo volje za naslednji naskok :wink:
Hvala za nekaj vzpodbudnih želja in čestitk, ki sva jih bila zelo vesela :clap:
Iskrena hvala pa tudi Matjažu, Mateji, Roku, Zali, Tomažu-Vrtiju in Tanji :cast:

Se vidmo, k se zagledamo :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA