Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdravo vsi ultraši
kaj samo trenirate, pa nima noben cajta tu gor kaj napisat?
To je te dni vroča tema, pa zgleda, da je pamet že v območju somraka :-)
Vse je v glavi ... skoraj vse :mrgreen:
Pozdravljeni spoštovani ultraši!

Pred vami je izjemen izziv in verjamem, da vas že prežemajo "prijetni mravljinci" in "zadnja skrb" da se kaj ne pozabi! Verjamem, da ste "izkušeni" in "da ogromno veste", vseeno bi vas "opomnil" na par "ključnih malenkosti", ki vas lahko močno ovirajo (kondicijsko ste itak pripravljeni) : žulji na nogah in "ribanje" med nogami. Za njihovo preprečitev sta ključni: pravilno porezani nohti, primerne nogavice, primerna obutev in primerno spodnje perilo oz. triko.

Želim vam lahek korak, uspešen nastop v vseh etapah in nepozabno doživetje!

Lep pozdrav! Zvone

P.S. Žal, mene ne bo med vami, bom pa "v mislih z vami"!
Ker sem na dopustu, sem se odločil, da vam dal v četrtek malo moralne podpore na progi na etapi od Ptuja do Sevnice.
Na kolesu bom nekje na zadnjih 30 km proge ali tudi več, odvisno od vremena, se bom pa dogovoril, da pri bratu poskrbim za ustrezno hidracijo ultrašev :drink , po potrebi lahko tudi hrana za ta lačne. (cca 4 min hoje od Hotela Ajdovec v Sevnici)
ZdravkoC, MiroR, Zajc, TO-LE, če je sem še koga pozabil :oops: , javite mi svoje GSM-je, da se za vse skupaj dogovorimo.
Moj GSM 051 267 567.

PS: natasa - povej uro kdaj boš tam, da se bova skupaj navijala

:laola
Pozdravljeni,

Prijavljen sem na zadnjo etapo Postojna - Piran. Moje spremstvo je odpovedalo.
Zanima me ima kdo kaj prostora, kamor bi naložil še k vašemu spremstvu prevsem pijačo, hrano:).
Lahko se slišimo po mobiju 031-504-506.Hvala.

pozdrav.
Ivica
Vidim, da ste nabrušeni!
Organizatorji bi bili zelo veseli, če se najde kakšen prostovoljec, da bi pomagal pri navigaciji tekmovalcem na zadnji etapi. Problemi se znajo pojavit okrog Kopra, Bertokov,... pri prehodu križišč in pri prehodu na kolesarsko stezo - Parenzana.
Od Kopra do Pirana mogoče kdo kam zaluta :(
Slike in opisi poti
"Road book" etap so na isti strani - pdf.
LP Marjan
Dober dan vsem ultrašicam, ultrašem, spremljevalcem, simpatizerjem, navijačem, ...

Vsem, ki se boste podali na pot, želim veliko uspeha in predvsem nič težav :) Že to, da ste se odločili za tak podvig, pomeni veliko. Prepričan sem, da ste sposobni preteči Slovenijo :!:

Ves čas teka bom držal pesti za vas, v nedeljo zjutraj se pa vidimo...

Spremljevalne ekipe - prosim vas za poročanje, če boste imeli možnost. Na forum, po smsu, ... Da vemo, kaj dogaja. Firbec bo vsekakor poročal na uradni strani Trans SLO in tu. Želim pa si vaših neposrednih izkušenj. Hvala!!!
bobr napisal/-a:Časa je dovolj do nedelje. A se ne bi našel kak prostovoljec/primorec ki bi bolj podrobno označil problematične dele trase? Nekako dvomim da bodo puščice na cesti dovolj.

Ojla

Trenutno dopustujem na obali in sem ze videl puscice. Po mojem so kar dobro vidne, vsaj tam od Strunjana do Pirana, kolikor sem si jih ogledal. Tudi km oznake so.

Ce bo sreca (beri zena) dobre volje, da me v nedeljo odpelje do Dekanov, se imam namen pridruzit zajcu za zadnjih toliko in toliko km. Bom pa imel tudi s seboj nekaj zaloge vode in kaksne napolitanke za vse, ki me bodo srecali ko bom cakal na zajca. Potem jih pustim tam nekje ob poti in si lahko pac vsakdo postreze dokler ne zmanjka. Plane se imam nekako ob 10 stacionirat v Dekanih.
A je dovoljeno tečt s tekmovalcem del poti ? :?: To idejo da bi tekel z zajcem del poti sem imel tudi jaz, pa nisem vedel ali je to dovoljeno. Pa tudi o tem bi se moral z zajcem prej dogovorit, če mu je sploh želja in seveda z kakšnim tempom bo tekel, da bi ga lahko dohajal. :)
Zajc zna biti pošteno utrujen zadnjo etapo in bo bolj počasne sorte :) to je moja skromna ocena.
Rosi in grb jaz grem drugo polovico zadnje etape v lastni režiji. Če sta za gremo skupaj, obljubim bom počasen. In spremstvo bomo tudi imeli.

Ero jaz sem spremljava zajcu 2,3 in 4 etapo. Verjemi da bo vse dokumentirano in v živo opisano na forumu. Saj razumeš da moram sprobat instant internet od mobitela :). Še iščem kako delujočo web kamero, mogoče uspem usposobit live stream :wink:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA