Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BoF
Izgleda, da je stran, vsaj kar se tiče štartnih list, mrknila. Za potrebe članka nucam kompletno listo individualcev in ekip iz slovenmije, ki bodo nastopile na letošnjem UltraBalatonu, mi lahko kdo do torka do 12h to sporoči na moj mail ali napiše na TF?

Hvala za pomoč!
Evo tak ne midva z Zajcem mava eno velko prošnjo! Ker bi rada v petek v miru pa ob čevapih in ohlajenem pivo v prelepem sončnem Prekmurju ogledala tekmo sva se odločila da greva na Madžarsko direkt na štart v soboto.

Mamo pa en problem ker je treba številke in vse ostalo kar spada zraven, dvignit že v petek.

Torej kdo se javi? :mrgreen:

Mu bom pir pol nasproti nesel da ne bo dehidriral :mrgreen:
Uroš, nas je 5 v ekipi tak da......5 pirov pripravi :mrgreen: . Za ostalo pa bomo poskrbeli mi :) .

Vse detajle pa lahko na ZS da ne smetima :) .

Lp :)
Pozdrav,zanima me kako je kaj z nastanitvijo v Tihanyu oz.okolici,ker prek spleta je zadeva nemogoča :( ,kjerkoli hočem rezervirat mi potem neki model odgovori da je žal zasedeno,čeprav je na spletni strani označeno da je prosto in to se je zgodilo že kakih 5-krat :( .Kakšne so kaj vaše izskušnje z iskanjem prenočišč ? Se da še kaj najti v Petek ? Zanima me še a je potrebna nočnemu tekaču lučka,ali je dovolj svetlo od ulične razsvetljave oz.lune in zvezd :D .Lep pozdrav in prijeten tek v Soboto.
zuli5 napisal/-a: Zanima me še a je potrebna nočnemu tekaču lučka,ali je dovolj svetlo od ulične razsvetljave oz.lune in zvezd

Jaz predlagam naglavno lučko, čeprav je nekateri nimajo in pridejo skozi.
V mraku je težko iskat oznake po asfaltu z lučko, kaj šele brez.
Pozdravljeni spoštovani "ultraBalatonci"!

Žal, me ne bo zraven, bom pa "mislil na vas" in stiskal pesti za vaše uspešene nastope, medtem, ko bom sam "grizel kolena" na Durniku in drugih "prijaznih" klancih v prelepi Baški grapi!

Lep pozdrav! Zvone
Evo obljubljenega prevoda pisma organizatorja :D

Dragi ultrabalatonisti!

Podobno kot lansko leto bo razen petkovega prevzema startne številke na licu mesta mogoče v Budimpešti v toku tedna tekme prevzeti startne pakete.

Mesto prevzema startne številke: NIKE Márkabolt, 1051 Budapest, Váci u. 28.

Čas prevzema startne številke: 16-17 junij 2010 (sreda, četrtek) med 10-o in 19-o uro

Startne pakete lahko dvignejo tiste ekipe oziroma posamezni tekmovalci, ki bodo to do 11-ega junija 2010 16:00 javili na naslov nagy.peter@ultrabalaton.hu . Tega časa se zaradi logistike zelo strogo držimo.

Ekipe, ki nam to podajo v e-mailu, dobijo prav tako po e-mailu imenski list vseh članov ekipe. Prosimo, da vsi člani ekipe izpolnijo z zvezdicami označene vrstice obvezno, ostalo pa fakultativno (če že ni izpolnjeno), in vsak član ekipe naj podpiše svoj registracijski list!

S temi listi je možno se pritruditi ( ;) - iti ) v NIKE Márkabolt (NIKE trgovina...), kjer se lahko dvigne startna številka in startni paketi.

Kot smo prej publicirali (objavili najbrž), bo merjenja časa izvedeno s sistemom SportIdent-a. Za meritev časa potrebna oprema, "štopli" imajo polog 6.000 HUF. To je tudi treba prevzeti ob prevzemu startne številke. Ta znesek se ob vračilu štopla vrne vsem po tekmi.

Kdor v Tihany-u sodelujejo na testo-partyju, seveda v petek na prizorišču, tudi lahko prevzamejo svoje startne pakete.
POMEMBNO! V SOBOTO, NA DAN TEKME _NI_ MOGOČE DVIGNITI STARTNE ŠTEVILKE!!!
Pozdravi:
Organizatorji
Pa še nekaj o vremenu. Vročine kot sem dejal ne bo, pa saj ste to verjetno že sami opazili. Dnevne ne bodo presegale 22°C, nočne okrog 15°C, štartali bomo kot izgleda v suhem vremenu, v popoldanskem času pa se bodo pričele pojavljati padavine v obliki dežja seveda Slika in te padavine se bodo kar vlekle, vse do nedelje. Tako bo v nedeljo deževno z maksimalno temperaturo tam nekje okrog 20°C.

Kdo je rekel, da bomo popadali kot muhe od vročine??? :lol:
Uporabniški avatar
 ero
Vreme napisal/-a:Kdo je rekel, da bomo popadali kot muhe od vročine??? :lol:

muhe in komarji so na Balatonu julija. junija je še zima :)

vsem vam, ki boste tekli okoli te blatne mlake v kakršnikoli kombinaciji želim res veliko uspeha in užitkov in nič težav. dosezite svoje cilje in predvsem uživajte!!!

ja, spet me ne bo zraven. ne gre :(
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA