Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

zz topka napisal/-a:Če me slučajno drugi teden piči še enkrat, je na vrsti še preostali del do cilja pri Kapelici. :juhuhu:

Me je k sreči pičlo že včeraj, celo moj ZZ je dal eno roko :clap: He, he, je rekel, da bo Alič komot še šparglje med tekmo nabiral, k mu ne bo treba gledat v tla :lol:
Danes je od Plaza naprej lepo pobeljeno. Ni pa hudega.
Uporabniški avatar
 zz topka
Danes so pa razmere tam zgoraj, na mojem hribu, čisto prave zimske. Saj zdej je sneg lep, se da lepo stopit, a kaj bo, če in ko vse to zmrzne...
Ah, saj do druzga ponedeljka vse mine. V sredo bo že sonček stopil, pol pa še dež do konca. V ponedeljek pa v kopalke :--

Moje pridno delce je šlo skoraj v nič, saj je burja zmetala z dreves še pa še vej. Na vrhu Plaza zelo piha, sem le malokdaj v vseh teh letih tako burjo na vrhu doživela. Da sem se morala prijet za drevo, če ne bi me kar odpihnilo, tja v dolino. :oops:
A sem jih udesila, tudi veje :evil: In tudi eno drevo sem umaknila s proge :lol: sem jedla špinač včeraj :lol:
Jejžeš, jejžeš, kolk sem pridna :clap:
Uporabniški avatar
 zz topka
Raport do Plaza- to je do tretjega km:
Proga je kopna, sicer je na par metrih eno malček poflaskano szi snegecom, ma vse skupaj ni nič.
Sem hotela iti še naprej zadnji km do cilja, ma mi je moj ZZ ZAUKAZAL :argue: , da moram pobelit kopalnico. :evil: In kej čim? Ubogat moram.
Ma, bom šla pa jutri.
In jutri raportiram še za zadnji km.
Vam pa prav potihem zaupam, :ignore: , da sem srečala potencialne kandidate za zmago, kako so trenirali na skrivaj. Ma, meni ne uide nobeden. :-- :shock:
Nazadnje spremenil zz topka, dne 29 Mar 2013, 13:40, skupaj popravljeno 1 krat.
 kbk
madonca, ZZ topka, ti pa boš dobila Red za zasluge z z vibram podplatom, ko si pa tolk pridna... :lol: :lol: :lol:

Ko gre ta tek naprej, pa še v Blegoš pridi. Se bo tudi tu dobilo tako delo... :D :lol: :? :P :wink:
Uporabniški avatar
 zz topka
No, tako! :!:
Proga je spucana, Darsovci ne bi imeli kaj za popravljat, :-- včeraj jo je Darko že označil szi lepo rozasto farbo.
Pod vrhom je v enem zametu glih par dolžinskih metrov snega, ma bo zadevo skoraj zihr danes dež stopil.

Zatorej:
Jutri po žegnanju se dobro najejte,
v nedeljo pa šunko in potico le bolj od strani glejte,
da v ponedeljek na tekmi bo super letelo,
po tekmi pa skupaj z vsemi bo čimbolj veselo!

Srečno vsem!
Nazadnje spremenil zz topka, dne 30 Mar 2013, 12:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zz topka
andrejl napisal/-a:Blata ne bo manjkalo, ne?

Ma, ni hudega, zdaj sicer nad zadnjim vinogradom po poti teče voda, a če bo vsaj , ne vem, pol dneva prej brez dežja, se voda hitro izteče. Pole naprej gor je pa itak več ali manj kamnita proga, tko da...
Ma, sej, če boste mokri, pa ne bo treba nog prat. :D Če boste pa še blatni, pa je to itak zdravilni učinek, ne bo treba v toplice na blatno kopel. :D

Jast sem bila npr. prej dve uri in pol na poti szi ambrelo in je cel čas padalo, kot iz škafa, ma sem prišla domov szi suhimi covatami. (goretex)
Hja, hehe , je pa res, da nisem šibala in prehitevala gor. :shock:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA