tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj bi vam tanarbolj pasalu?

02.01.2005
Brez glasov
0%
16.01.2005
10
48%
23.01.2005
4
19%
30.01.2005
2
10%
09.01.2005
5
24%
Uporabniški avatar
 Matej
Tudi name računajte.

Glede na število prijav, srčno verjamem, da tokrat ne bom sam. :?
Uporabniški avatar
 meduza
Razdalje so uzete iz nove izdaje karte mesta Ljubljana, na kateri je POT lepo označena (tudi km) ter sem preračunal približne čase za obe predvideni skupini.
Preglednica je pripravljena za podporo (navijače) in tiste, ki mislijo z nami teči samo del poti ali se na določenem delu poti pridružiti TF-ju. Normalno za logistiko, vodo in podobno morajo sami poskrbeti.

POT - lokacija: km / (5 min/km) / (6 min/km)
Fužinski grad: štart 0 km/ 9:00 / 9:00
Dolenska cesta: 5,3 km / 9:26 / 9:31
Murgle/Barjanska cesta: 9,8 km / 9:49 / 10:00
Dolgi most/Tržaška: 13 km / 10:05 / 10:18
Koseze/jezero: 17,3 km / 10:26 / 10:44
Celovška: 19,2 km / 10:36 / 10:55
Dunajska: 23,4 km / 10:57 / 11:20
Žale: 25,1 km / 11:05 / 11:31
BTC/Šmartinska: 26,9 km / 11:14 / 11:41
Fužinski grad/ CILJ: 33 km / 11:45 / 12:20

Osebno menim, da bom za celi krog rabil vsaj še kakšno dodatno uro.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Iz neuradnih virov sem izvedel, da bo bajsijevo prasketanje v grlu in splošna čudna mišična utrujenost mogoče preprečila, da bi se Bajsi aktivno vključil v tokratno, zares impozantno krožno izgubljanje po PST. Definitivno pa vas obišče na štartu in na analizi.
No, puške zaenkrat še ni vrgel v koruzo!
(STA press)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Davor :wink: ,
pohvaljen za razdalje med posameznimi odseki.

Bajsi :wink: ,
poskusi se malo "pocajtati" (beri: počivati) do nedelje ter probaj iti z nami vsaj "polovičko". Konec koncev si ti le "IN CHARGE OFF" tega veledogodka..... :wink:
Uporabniški avatar
 rainbow
Mam dobre namene, da se vam nekje pridružim tud jst.
Nogico šparam že enih 14 dni in če bom mela zlo zlo srečo, bo zdržala kake 3/4 ure....več skor dvomim da bo šlo :-(

no, pa če drugega ne, da spoznam tole vašo (našo) druščino :-)
Uporabniški avatar
 pegaz
davor napisal/-a:Razdalje so uzete iz nove izdaje karte mesta Ljubljana, na kateri je POT lepo označena (tudi km) ter sem preračunal približne čase za obe predvideni skupini.

Davor, lepo si se potrudil! :clap:

Vseeno pazi: prvi odsek, Fužine-Dolenjska vsebuje Golovec, kjer se, prosto po Butnskali, "korak zaplete pa tempo pade". Vsi, ki boste čakali pri Dolenjski c., računajte z malo zamude. :idea:

@Bajsi: vse je pod kontrolo, ti si naš špiritus agens in če boš na štartu dovolj kašljal, bomo še toliko hitreje in lažje tekli (stran od tebe). ;)
Na analizi te damo pa med kadilce, da jih še tam malo razženeš in nam zagotoviš čist zrak! ;)
(želim ti čim manj prasketanja in odvečne temperature in naj ti nos čim manj teče ločeno od ostalega telesa! :) )

@Ostali: prosim, brez panike, Bajsi bo preživel, tek BO, rešilni čolni bodo v Kosezah, ženske in otroci naprej! (Ledena gora? Eh? Kaka te zaj ledena gora? PRESS) ;)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 NatašaB
Hojla,

če se je treba "pofočkat", potem dajte še mene na seznam. Tekla bom z Maniko, to pomeni, da bom začela in končala tam kot ona. No ja, po pravici povedano, je to samo pobožna želja, ker je ona kar precej hitrejša od mene... :cast:

Se vidimo v nedeljo! :P

LP, Nataša
Uporabniški avatar
 ales
Jaz tudi pridem z Lojzetom(on sicer še nič ne ve). Tekel bom toliko kot on, razen če me ne bo zvilo in bom odtekel cel krog.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Pegaz, podanik moj!
Pr' balinu pravijo, da imajo po novem ob nedeljah totalno gužvo. Če si rezerviramo, bodo ogreli posebno sobo.
Dobiš jih na tel.: 01/5497093
Ker si moj zaupni podanik ti predajam nalogo okoli tega. Če seveda misliš, da bi bilo potrebno.
Sicer se pa jest v tvoje organizacijske sposobnosti ne vtikam in ti popolnoma zaupam.
Tvoj in vaš kralj Bajsi
Uporabniški avatar
 gorazd
ales napisal/-a:Jaz tudi pridem z Lojzetom(on sicer še nič ne ve). Tekel bom toliko kot on, razen če me ne bo zvilo in bom odtekel cel krog.

Ja pol mormo pa gorenci skupej!! Jest mam namen cel krog.
Uporabniški avatar
 mare
Če se je že treba prijaviti: jaz grem do bajerja, za analizo se pa opravičujem. No pa upam, da na koncu ne bova spet sama z bajsijem (kot zadnjič).
Uporabniški avatar
 pegaz
Bajsi napisal/-a:Helou!
Pegaz, podanik moj!
Pr' balinu pravijo, da imajo po novem ob nedeljah totalno gužvo. Če si rezerviramo, bodo ogreli posebno sobo.
Dobiš jih na tel.: 01/5497093
Ker si moj zaupni podanik ti predajam nalogo okoli tega. Če seveda misliš, da bi bilo potrebno.
Sicer se pa jest v tvoje organizacijske sposobnosti ne vtikam in ti popolnoma zaupam.
Tvoj in vaš kralj Bajsi

Haaa, sem vedel, da ne boš zdržal brez plemiških naslovov. Zgleda to pride z leti (1+). Kralj Bajsi, to se sliši... zelo gosposko. ;)
Torej, Vaša Mastnost, Balin je rezerviran, zdilal sem se za sobo in za mize, dane skupaj. Ko sem omenil vaše ime, so se kr mirno postavli.

Organizacijska stran je, kot vedno, ažurna.

@mare: ni se nujno pofočkat, če ne rabiš analize oz. prevoza do nje. Očitno je, da nas bo več kot le ti in Bajsi. Vsem nam manjkajo tekme, skupni treningi in analize.

LL, Vojvoda J. Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
pegaz napisal/-a: več kot le ti in Bajsi. Vsem nam manjkajo tekme, skupni treningi in analize.

LL, Vojvoda J. Pegaz :)

Helou!
Ja sej, ko bo sezona za tekme, bova pa spet sama!!
Šmrc, šmrc,....
Uporabniški avatar
 pegaz
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ja sej, ko bo sezona za tekme, bova pa spet sama!!
Šmrc, šmrc,....

... ja, se bova pa zato tok bolj lepo imela, ne?
(Račun brez medvedke PRESS)
;) :D 8)
 Ninocka
Na organizacijski strani manjka 35 pri mojem imenu :wink: . Namen je.
Se vidimo v nedeljo! Komaj čakam. :P
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA