prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jereb
hm...vceri sm su tect in morm rect da je bilo zanimanje za tek okoli Brda zelo veliko...Bilo je toliko avtomobilov in tekačev, da nism vedu kje parkirati...se strinjam s tabo mitjas "parkirplac",vendar dvomim da ga bomo kdaj docakali...peticija...pri spomeniku postaja nevarno in lahko se zgodi da bo nekdo enkrat enga povozu...
aja, a je bil vceri kaksn praznik:>>>
caw
Uporabniški avatar
 Vlajko
Junc napisal/-a:Kdo za danes? Če ne bo orkanov?

Orkanov, kot kaže, res ne bo, ampak :arrow: "kar je reku, je reku" :arrow: mi smo svoje odtekli in poanalizirali včeraj. 8)

Bom pa danes popoldan tekel "svojo" 16 km traso po S.P. :D Če si kakorkoli zainteresiran, pokliči. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Lena
Včeraj smo kljub slabi napovedi odlično odtekli (Špela, Rolando, Aleš, Lojze). iz Brunarice odšli med zadnjimi - obujali spomine na Ferske, načrtovali pot na Islandijo, Špela častila preskok v novo desetletje...

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Vlajko
Žal me je "kruta" bolezen za nekaj dni oddaljila od tekaških poligonov, zato boste ta teden okoli Brda uživali sami. Lepo se imejte. :wink:
Uporabniški avatar
 Jereb
kaj ti pa je :? :? :?
Uporabniški avatar
 ales
Danes sem na njegovo prvo Brdo pripeljal nečaka. Žal nama je Lojze čist prehitro prišel nasproti, tko da sva odtekla le dobrih pet km, kar naju je skoraj rešilo pred nalivom in hkrati dovolj, da smo šli lahko preizkusit Borovo novo pridobitev.

Lojze je zmazal eno jogurtovo, midva z Mihcem sva se držala hmeljnih (pismo, a je v Guinessu tudi hmelj, al ima barvo sam od Liffeya?!).
Uporabniški avatar
 ales
Glede na obetavno vremensko napoved in v izogib teku med kamioni predlagam da Brdo danes odtečemo ob 19ih.
Uporabniški avatar
 lojzeP
potrjeno :D

menda bomo danes številčno močni - vsaj na analizi :wink:
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz sem tudi včeraj po dolgem času dva kroga oddelal, ampak že ob 4h. V drugem krogu sem imel celo srečo in ni bilo nobenega tovornjaka, so me pa zato v prvem skoraj pomendrali in zadušili (njih 5 težkokategornikov proti mojim dobrim 70kg).
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri, v četrtek, pridem ponovno v tale naš "osir" na en pogovorni krog. 8)

NatašaB! :arrow: A imaš med čisto počasnim tekom mogoče kaj o Matterhornu za povedati? :wink:
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vlajko napisal/-a:NatašaB! :arrow: A imaš med čisto počasnim tekom mogoče kaj o Matterhornu za povedati? :wink:

Na žalost samo to, da je zadeva odpadla :--(

Se bom pa po dolgem času z veseljem udeležila skupnega treninga :)
Kdaj startamo?
Uporabniški avatar
 Vlajko
NatašaB napisal/-a:... Kdaj startamo?...

Lahko se prilagodim ... No, recimo :arrow: predlagam zbor ob 18.30. 8) A bo v redu? :wink:
Uporabniški avatar
 spehovka
Lena, a si mogoče danes za en luštkan tek kot pred štirinajstimi dnevi?
Uporabniški avatar
 ales
Med plavalno-kolesarskimi pripravami se nama je komaj uspelo dogovorit še za eno standardno Brdo. Začneva tko v zmernem tempu (uni na Goladi temu rečejo na škrge..), k Lojze reče, da danes greva pa tempo, kot ga bova odtekla v Novigradu. Copa, copa, 18.38 prvi štirje, 27.22 do zadnjega mosta; mislim tale Lojze je pa ful pripravljen, če bo tkole po štirih urah športanja odtekel polovičko v 4 in kusur tempu. Zaključiva v čist spodobnih 39:159.

Pa ful sva bila vesela Polone, k se nama je pridružila v Brunarici. Spet sken čez forum, čez vse une k jih nekateri sploh ne poznajo, pa une k so nam bli včasih vseskozi v mislih, pa une k se namesto nas tam daleč matrajo, ja pa kaj vse je treba prinest na 3. Fotrov tek...

Lušn je bilo, ja!
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA