Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mac
danes pa sem izvajal malo šprintov v klanec 10 serij, ....

bil pa sem cca 10 kg lažji, saj po novem tečem z nazivom dipl. (včeraj :D )

juhuhu
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Glede na to,da gremo v Wildon na nočni tek je jutranji tek nesmisel :--

Evo argument za mojega moža, ko bo rekel, da moram vstat :clap:

Dvomim, da ti uspe :lol:
 Cici
Opoldanskih 14.66 km v lezernem tempu 5.43 po ulicah Ufe - na sever po Oktobrski aveniji, kjer nama je dvakrat mahal veliki Lenin, midve pa seveda zelo pompozno njemu nazaj in potem obratno, kjer sva najprej zalutali med zarostanimi garazami in delavnicami, potem pa nasli prijeten park vse do doma. Hej, pa tale Ufa niti slucajno ni ravna - celih 150 m visincev, po mestnih hribckih, ki se lezerno dvigajo nad baskirskimi stepami. Temperature prav prijetne - sredi dneva 23C.

Vsem polube, vsem pozdrave z juga Urala

Cici & Mucki
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 9. tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih. Tekma je bila iz Trbiža na Višarje. Dolžina proge 10,8km in 1000m/v.
Uporabniški avatar
 ironmaiden
miha.kimovec napisal/-a:Jutranjih 20 km na relaciji Pakoštane - Biograd na moru, za konec pa skok v morje. NORO

zdravo!
povej mi kako je kaj tam teči,namreč čez dva tedna grem v pakoštane
Uporabniški avatar
 vencelj
Danes 2x:
:arrow: dopoldanska ura teka v okolici Sp. Danj + bonus dva najdena jurčka;
:arrow: popoldanski tek s Sp. Danj v Sorico, Geblarje, na Petrovo brdo, po cesti nazaj v Sorico in na izhodišče...lepo razgibano, malo gor- malo dol...tako kot vedno brez ure in ostale krame...cca 15 km
:arrow: tek je (še vedno) en velik užitek (dokler ga sami s vojim pristopom ne spreveržemo v kaj drugega) :laola
:juhuhu: :juhuhu:

LP
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA