prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Jusuf si pa zahteven, a ne bi bilo bolje, če bi Oranžni slon objavil, kakšno bolj umirjeno zahtevo recimo 1:15.

8) Japajade. :) To smo ze dali skozi. :) Je bilo lustno, ampak tale 0:59:59 me se od lani matra. :) Spada pod nedokoncane sinfonije, ki pa bi jih rad zakljucil in pospravil v predal. ;) :twisted:

lp, Jusuf El'Pidzami
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Kako danas?
Ima li ženskica?!

8) Za dekleta in zene ne vem, ampak zate pa da bos spet norel po hribih in dolinah. :) :twisted:

lp, Jusuf B'lmal Islam
Uporabniški avatar
 milkec
Danes prideta še dva kolega z mano...
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Jusuf napisal/-a:Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Jusuf si pa zahteven, a ne bi bilo bolje, če bi Oranžni slon objavil, kakšno bolj umirjeno zahtevo recimo 1:15.

8) Japajade. :) To smo ze dali skozi. :) Je bilo lustno, ampak tale 0:59:59 me se od lani matra. :) Spada pod nedokoncane sinfonije, ki pa bi jih rad zakljucil in pospravil v predal. ;) :twisted:

lp, Jusuf El'Pidzami

Te čist razumem, skrbi pa me ozek izbor sinfoničark, ki bi bile sposobne in bi tudi želele igrati to sinfonijo. Težka bo ...
Uporabniški avatar
 milkec
Torej nova golada, ki pa je bila nekaj posebnega. Osvojili smo namreč prvenstveno smer, in sicer v obratni smeri kot ponavadi! Zanimivo...

Pa imeli smo 3 rookie :)
Uporabniški avatar
 softi
Pa menda, da ste bili kot v pravljici Sneguljčica in 7 palčkov :wink: ?

:cast: bravo Sneguljčica!
Uporabniški avatar
 milkec
softi napisal/-a:Sneguljčica in 7 palčkov :wink: ?!

sneguljčica, 7 palčkov in 1 princ!

Zdaj se pa dogovorite, kdo je bil princ!
 jonsi
No jest sem bil prvič na goladi in moram rečt da je blo super ... in da še pridem

Milkec hvala ker si poskrbel, da se rookiji nismo izgubili, ker smo dogajanje spremljali bolj iz ozadja :wink:

"prvenstvena smer" :D :D
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Eto, se ena je za nami. :) Golada namrec. ;) Me jako veseli, da je obisk standardno dober. :) In da prihajajo tudi sveze sile. :) Pa pohodniska sekcija tudi ni od muh. :) Ze res, da se malo sverca s kolesom, ampak volja je pa mocna. :)
8) Torej, vceraj sem uspesno zaklenil slona v omaro in skupaj z Milkcem v zadnji sekundi obrnil start na glavo. :) Maj je lepo komentiral, da tako napetega starta pa ze dolgo ni bilo. :twisted: In smo sli. :) Kakor sem napovedal je bajsi blaznel po hribih in dolinah. :) Druzno sva ugotovila, da je klanec neskoncen. ;) Ampak gre pa hitreje. :) Analiza je bila standardno kratka. :) Snegulcica je kmalu odbrzela, palcki pa tudi. :) Princa na belem konju pa jaz nisem videl.
:twisted: Aja, pa macka Ludvik je bila opazena, ampak smo ugotovil, da je macek, torej je se vedno na listi. :twisted:

lp, Jusuf Ahmed Al'Barjami
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj,

tale je bila pa tezka. Mislim, da se bom drugic drzala kar klasike. Klanc je bil napet ko elastika.
Bajsi in Jusuf sta tekla kot za stavo (a smo mi zadaj mogoce kaj zamudili :wink: ?), da o finisu sploh ne zgubljam besed - skupaj z Razijem so zgledal tko ko kaki Kenijci.
Pohvale in cestitke novim clanom :D .
Sneguljcice vseh dezel zdruzite se! Telih palckov ena sama ne more vec nazaj drzat. :wink: .
Princa na belem konju pa jaz nisem videl.

ja takih na konjih pa res ne delajo vec :wink: .

lep vikend :D
Uporabniški avatar
 pegaz
izyemna napisal/-a:ja takih na konjih pa res ne delajo vec :wink: .

He he
Pegaz :) (sic!)
Uporabniški avatar
 še1PR
pegaz napisal/-a:
izyemna napisal/-a:ja takih na konjih pa res ne delajo vec :wink: .

He he
Pegaz :) (sic!)

:shock: A ni pegaz samo konj in ne konj+človek? (grška_mitologija.PRESS) :wink: :wink: :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
še1PR napisal/-a:A ni pegaz samo konj in ne konj+človek? (grška_mitologija.PRESS) :wink: :wink: :D

Definitivno samo konj, lahko pa ga jaha tudi človek (princ). :lol:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
8) Eto, teden je okoli. :) Ponedeljek je za nami in pred nami nova izdaja Golade. :) Samo toliko, da ne pozabite. :) Pocitnice seveda niso ovira. ;) (kakor komu PRESS) Torej, za ta teden predlagam 'klasicno' izvedbo. Morebitne drugacne zelje sprejemamo do 2 sec. pred startom. :)
Srecno!

lp, Jusuf Ma Vas Rad :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
izyemna napisal/-a:Sneguljcice vseh dezel zdruzite se! Telih palckov ena sama ne more vec nazaj drzat.

8) Eh, ne bodi no tako skromna. :) Saj smo pridni in ubogljivi. :) Vcasih. ;) :P

lp, Jusuf ZeloZaspan
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA