Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 AinE
Upam, da se je 100jan že streznil :ignore: in da se mu ne prikazujejo več beli zajčki :wink: .

Lep vikend vsem, E.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes sem izpolnil obljubo, ki sem jo dal pegy. Izmeril sem razdaljo iz Vrhpolja čez Javoršico do Murovice in sestop po lovski poti, mimo znamenja in nazaj na Vrhpolje. Footpod mi je nameril 6,1 km. Je bila pa prava zimska idila na vrhu in adrenalinski spust po lovski. Je drčalo kot pri norcih, kot bi imel smuče gor. :lol:
 pegy
Ahoj!

Hvala BO :D :arrow: a sam tolk je dolga tale progca :shock: , sm res mislla,da je vsaj 8km :? :( :arrow: bo treba naslednjič do Ciclja it,da se bo splačal :wink:

Pa drugač,kako ste banda Gradiška :wink: :?:

Mene neki hrbet matra,al pa ledvice, sej sploh ne vem :oops: , ampak boli pa zelo :cry:
Upam,da se bom do Sežane sestavla!

Uživajte! Pa pa
Uporabniški avatar
 100jan
Ja Fanči, a si kaznovana zaradi sredine pijanke ali ti je internet škripnu. Zdej, ko se bliža nekaj tekem so tut ostali lejkersi bl tih.
Jst sem šel včer Begunščico posmučat in je blo tok dobr, da sem danes Foresta iz službe spulu pa sva ponovila vajo. Sama na prostrani gori- Prevojec in jaz- a sva se uspela zaleteti. Razen napada smeha posledic ni bilo. Razmere za hojo in smuko so odlične, imel sem na sveže utrjene stopinje, Forest žal ni imel te sreče :D
 fanči
oj fanči tukaj, sem v Kranjski gori.....počivam....rabim mir....se javim po Sežani....potem se pa spet kmalu vidimo....sem na vrsti, da plačam čaj :)
 Forest
Ja fanči-si kr na pripravah-karantena,pol pa men govoriš kok sm zaresn :D ,kr lepo se pripravljaj na kraškega
Veliko uspeha držim pesti

Ja drugač pa res lep dan,100jan poskrbi da nisem preveč priden na delu,..pol mi prinese pedala za bicikl(look),pol pa me pelje še na turno smuko..
v tako gužvo,da imava sama s 100jan-om celo pogorje in se mu še nisem mogel izmaknit,sem ga mal v sneg prevrnu,skor brez posledic,no palco sem mu zlomu :? sam sej sem mu takoj priporoču da jih ima v akciji naša firma :D tko da veste zakaj sem mu jo zlomu :D
...za nagrado me pa še pelje v gostilno, k majo pa res izjemno dobr čaj,baje tud kavo... :cast1: :cast:
sam za ponovit je to,sj palc pa ne bo več v akciji :D

k bi znal-si vzel cajt, bi vam pa še vizualno pokazal :bum:
 AinE
Vidva sta pa dober tendem :lol: . Važn je, da se imata fajn.
Pegy v torek si bila pogrešana. Najprej smo ful :lauf: , pol pa :toast: .

Včeraj sem spet tekla okoli jezera. Bilo je veliko tekačev, ampak nobenega znanega "lejkersa".

Za praznike vsem želim dober tek :wink: ,
E.
 fanči
jutro, sneži :laola

AinE super sta, da sta v torek :lauf: , je bil inštruktor, a ne? :lol: :wink:

Me prav zanima kaj nam bo jutri Sežana prinesla....lansko leto je bila nenormalna burja...letos pa :?: presenečenje :lol:

zdaj pa jajčka barvat :D

lep dan in ostale proste dni......pa ne vse pojest kar vidite na mizi :!: :wink: ...občutek je važen :lol:
 Forest
Pozdravček

Sneg,slabo vreme juhu...kak je to dobr....je kr DP na 10km v Domžalah odpadlo,mogoče pa ga prestavjo na termin,ko se ga lahko udeležim :)

Punce ve pa ste že napiljene za Sežano...kva bo to letel.. :laola
Držim pesti!

100jan a tel.ti že dela tud zame :?:
Kva pa cus-cus :P
A jajčka ste lepo pobarval...
Js sem jih včeri s 100jan-om kupoval -pobarvana,pa jih ni blo, tko da jih je mogla še soseda zame :cast:
sicer sva pa s 100jan-om včeri šla na turno smuko...tko da še nikol nisem bil v tolikih trgovinah in to v dveh državah :) je blo pa prov dobr-nč čudnga da je dons slab vreme :wink:
Tako turno smuko pa bi punce sigurn hitr vzljubile...
Uživajte lepe praznike pa
Dober tek želim vsem v Sežani in za Velikonočno mizo :D .

Ciao
Uporabniški avatar
 100jan
kaj Forest? dolgčas? a skočva na kamnišk sedu, videt kaj ga je vrgl? sprobi mobi!
 Forest
100jan Zgleda da ti še zdej ne dela :( !
Grem zdej kr tečt, še nisem tekel to zimo v snegu :)
Lp
Uporabniški avatar
 DrJack
letos bo tek 17. maja

verjetno bo spet od 1 do 3 kroge pa 1 km za mlajše.

Bo šel kdo? Jaz upam, če bom doma in zdrav grem :D
 Forest
Pozdravljen
Dr jack od kot pa te informacije,si pa zelo na tekočem :)
Ampak,to je pa sugurno zelo slab datum,saj je isti dan druga največja tekaška prireditav v letu -Radenci...
To je pa kar škoda,da se priredi tako lep tek ob istem času...
LP
 Forest
BO a ti pa kr na murovco...
Tm pa mora bit kr neki snega...
Se pol bl težko laufa
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 113