področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 mojcej77
Še pozdravček iz dogajanja v senci :wink:

Ummm...pa ena prošnja oziroma obvestilo:
prejela sem obvestilo o prejetem ZS, pa ga nisem mogla prebrat, ker sem imela čisto zabasan nabiralnik.
Tako da - če skrivnostni pošiljatelj/ica to bere, pa če se mu/ji da, naj mi sporočilce, prosim, pošlje še enkrat.

lp,

m

pies:aja...zdej mam nabiralnik malo manj nabasan :laola
 Nataša
Mojcej, žal, nč ljubezenskega, jest sem te spraševala, kdaj prideš v logarsko...upam, da boš prinesla kakšno opravičilo, ker te ni blo...mama in ata nej podpišeta, sosed nej poštempla, ti pa še napiši na forum, kaj počneš, da te nč ne vidmo in slišmo...pa ti MOGOČE oprostimo :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Hmm...Nataška, pa sej bi si lahko kej zmislila, no...tko, kej ljubezenskega alpakej... :D

Zakaj me ni bilo...hjah...bila sem nekje drugje, kar pa je bilo zaradi preveč med sabo različnih si koordinat obeh dogodkov nezdružljivo.
Me je pa matralo, priznam. Pa ne samo malo.
Je pa res, da sem zadnje čase več brala TF kakor pa tekla, tako da začenjam čisto od začetka in sem glede pisanja na TF bolj v senci. Pa brez skrbi (komu jst to!!! :oops: ), do Sežane bom že natrenirala, ker z Rolco načrtujeva nekaj čisto posebnega. A ne, LojzeP? :wink:
Če bo šlo pa vse več kot dobro (ampak počas, a ne), se pa tam nekje konec februarja že vidmo tam kje okrog Brda pa tko. Najverjetneje pa potem po Sežani.
Zdej pa ne vem - a bo kej snega, da si jst nabavim ta zimske superge al ne? :roll:
Pa še baterije moram v uri zamenjat, da bom lahko štopala ono: 2minuti hoje, 5 minut teka, 2 minuti hoje, 5 minut teka... :? :D

Drgač sem pa še zmeri zraven, ne se bat. In se imam zelo lepo. Tečem po jasah svoje duše...
Pa upam, da mi ne bo treba spet čez praznike delat :(
Bomo že.

lp,

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
VEL...TENJKUVERIMAČ :D
AJ TUK IT VIT MAJ MOBI.
D REZOLUŠN MEJ BI POR, BAT AJ LAJK IT TU. 8)

m

pies: da je pa teb všeč, je pa sploh mega. To je tako dober občutek, da se ne da opisat. :wink:
Razmišljam o tem, da bi šla med phot(n)o(y)modelke 8) 8) 8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lepo, da ni govora o izgubljenih dušah, ampak le o "manjaktivnih" :D

Me nekaj roke bolijo - aja, pesti držim :wink:

Zimske copate pa le nabavi, ker se ne uporabljajo le pozimi - vsaj jaz ne - bo pa treba tekat vseeno z njimi ( brez Moj(c)e se še superga ne obuje ) :oops: :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
STAŠA!!!!!!

Ne mi reč't, da si se t'ko zmatrala v Dolskem, da še tipk ne mor'š več pr'tiskat'. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ne Vlajko ona pripravlja en sam back in čist nič drusga.
Pol po pa kot Emil Zatopek razturala na naslednjih tekih.
Skratka Staša ti boš sagurno genau tako nardiva kot Nta se spočila, pol pa imuri na TF. :o :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Staša
Vlajko napisal/-a:STAŠA!!!!!!

Ne mi reč't, da si se t'ko zmatrala v Dolskem, da še tipk ne mor'š več pr'tiskat'. :wink:

:)
Hvala za "izziv", Vlajko. Daje me že skoraj kronična utrujenost. Ne naspim in ne naspim se. Iz ponedeljka na torek sem tako kašljala, da sem spala samo ene 2 uri, v ponedeljek sem imela en hud dan (med drugim sem še Laponsko predstavljala v Kopru - uspelo in bom ponovila:)), pa vsako jutro vstajam ob šestih, jutri bo treba še prej, pa še v službi doživljam ali pa kar sama povzročam neke "rošade" ubijalskega sistema... Pa sploh nimam prave volje pisat. Ampak ne gre za mojo klasično januarsko depresijo, ampak se mi zdi da zgolj eno simpl utrujenost.

Pa mal mi je hudo za dogajanjem, ki ga spremljam po TV, ker sem po tistih krajih mal hodila. No, ne čist tam, ampak vseeno...

Drugače pa še nekaj dni ne bom tekala, da čist neham kašljat. Saj mi prav paše lenarit, sam simon mi gre na živce, k tko zavzeto trenira Calvo!!!
:evil:
Uporabniški avatar
 Vlajko
No, Staša :wink: , hotu sem le slišat tvoj mili glasek. Pa mi je le uspelo. :D
Resno, ti se lepo do konca "pocajtaj" in se čimprej vrni nazaj; cvetoča kot rožica. :wink:

Zanimivo, jaz imam pa te dni ravno nasprotne "probleme". Ne spravim se in ne spravim spat. Pa kljub temu se zbudim vedno prezgodaj in, zanimivo, čisto dovolj naspan. :roll:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Intervencija se je sprožila, smo že poslali na Interpol ver is naske Nataske(Nta).So mi dejali iz zaupnih virov, da bojo sprožili tudi tako obsežno reševalno akcijo kot če bi prihrumela naravna katastrofa in bi morali najti preživele.
Nta helov ver kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Tukaj Kekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec, a je Ntaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooj, kjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Zdej pa dost, da ne bo preveč naglas slišat.
ČAO!
Vlajko napisal/-a:svetlorjavo dekle izpod prekrasnih kamniških vršacev

Đizs, Vlajko, kolk ti zakompliciraš... drugič napiš
"thinska bjonda"... ne pa da rabim 10 minut da preberem in
še nadaljnih 30 da ugotovim za koga gre :roll: :wink:

1437 Darko

P.S. Nekaj se omenja da mulo kuha... zgleda da nima
"ekonom lonca" pa malo dlje traja :wink:
 dpop
:? :? :? :? :? :?
Ne vem... a nihče ne opazi ali noče opaziti...
ampak (meni) manjka tudi "plavooka mladenka iz
po krivem zapostavljenih zasavskih revirjev" (Vlajko PRESS :wink: )
ali skrajšano "mama Šefla"

Nazadnje je (ej, to je bilo že lani) napisala SREČNO in potem...

1438 Darko

P.S. Eno dva POST-a en za drugim... več jih bom imel prej bo
Nta-Nta M'Bukele upala spet kaj napisat (da me ne bi prehitela
in s tem priklicala nadse prekletstvo "šlogarskega vrača TF " :wink: :lol: :lol: )
Uporabniški avatar
 Vlajko
Slučajno sta obe dotični osebi (bivši??) ministrici. :roll:

Jih že kakšna parlamentarna komisija zaslišuje, zato jih ni..... :wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA