prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 klatez
Marko, pošlji mi gpx file - se bom še jaz malo poigral, pa da vidimo, koliko višincev bo... :wink:
Uporabniški avatar
 markor
:arrow: dobiš.. :wink:
lp
m
p.s. še vedno velja - mam tudi vso ostalo "solato" (karte, opis itd.) od Šentiljske poti - če kdo rabi - naj reče! (hm, al pa če da kdo na kakšen server?)
Uporabniški avatar
 Wega
Vreme,
:cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 Vreme
Popravljena povezava.

Pa ne me ne preveč hvaliti, bo mi še zrasel greben. :lol:

Wega sem prepričan, da boš tudi ti v bližnji prihodnosti zmogel kakšno takšno pot, samo pravi čas mora priti zate :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a: mam tudi vso ostalo "solato" (karte, opis itd.) od Šentiljske poti - če kdo rabi - naj reče!

Seveda rabimo, zdaj bomo pa že za solato mogli fehtat :D
Uporabniški avatar
 INOT
Bravo Vreme! :D Pa še enkrat bravo ker si včeraj cel dan pustil lepo vreme :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
No, danes sem pa malo spomine opisoval
in slikce popal v Word

Slika
 Sašo
Fantje, danes je v našem (Šentiljskem) občinskem glasilu objavljena reportaža o vašem podvigu izpod peresa ZdravkaC. Bravo!! :laola
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sašo napisal/-a: ...danes je v našem (Šentiljskem) občinskem glasilu objavljena reportaža ...

Hvala za info
bom probal zrihtat za vsakega udeleženca en izvod glasila
Značke od planinskega društva pa smo dobili pred dobrim tednom, pa jih še nisem razdelil :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Za vse ki bi radi osvojili Šentiljsko pot v dveh (ali tudi več) etapah in bi radi ob Šentiljski poti tudi prespali lahko rezervirate svojo nočitev na navedenem naslovu:

http://www.futr.si/lokacija/turisticna-kmetija-lesjak

Kako pa se prespi tam pa bo verjetno več povedala @ Nana, ko se bosta z boljšo polovico za prvomajske praznike odpravila na pot!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Vreme napisal/-a:Za vse ki bi radi osvojili Šentiljsko pot v dveh (ali tudi veè) etapah in bi radi ob Šentiljski poti tudi prespali lahko rezervirate svojo noèitev na navedenem naslovu:

http://www.futr.si/lokacija/turisticna-kmetija-lesjak

Kako pa se prespi tam pa bo verjetno veè povedala @ Nana, ko se bosta z boljšo polovico za prvomajske praznike odpravila na pot!

Hvala za ta info.

Upam da se bo kaj placa?
Uporabniški avatar
 Vreme
tek_v_snegu napisal/-a:

Hvala za ta info.

Upam da se bo kaj placa?

Ja zaenkrat je rekel, da naj ne bi bilo problemov. najbolje bi bilo čimprej poklicati.

Sem pa slišal, informacije pa nisem preverjal, da je možno prespati tudi pri kmetiji Gaube. Najbolje da sami pokličete:
http://www.pohorje.si/pohorje/dozivetja ... =34&id=645
Uporabniški avatar
 Vreme
Že dolgo se ni nič dogajalo na Šentiljski poti, pa mi ni preostalo drugega, kot da danes odtečem del poti, ali drugače povedano sem s tem tekom začel ureničevati nov "projekt" tek po Šentiljski poti v dveh delih s štartom in ciljem v Sladkem Vrhu:

Slika

Za slabih 25 km (ali polovičko celotne trase) z 690 v.m. sem potreboval slabe štiri ure( kar bi realno gledano pomenilo, da bi z celotno traso verjetno opravil v kakšnih 9 urah, pa o tem kdaj v daljni prihodnosti...)

Slika

S tem ko sem pretekel tudi traso od Zg.Velke do Vranjega Vrha sem tudi pridobil vse žige v planinsko izkaznico Šentiljske poti , torej pade značka! :D

Sicer pa pojma nimam, kdaj bom pretekel še drugi del poti od Vranjega Vrha preko Šentilja do Sladkega Vrha, vsekakor bom poskušal še letos!
Uporabniški avatar
 markor
Bravo Vreme, lepa igra!!
:clap:

p.s. tudi jaz se večkrat spomnim na tisto naše spomladansko popotovanje po Šentiljski.. :wink:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA