Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
jaz pridem sigurno ob 18h. Jaz se bom ob nedeljah definitivno družila z vami, tako da name računajte ( ko sneg skopni ) , otroci pa so že preveliki, da bi se pustili čuvati, so pa še vedno tako majhni, da me ubogajo in tako lahko poskrbim, da bi čuvali oz. pomagali čuvati druge . Je pa tole res dobra ideja. Soproge oz. punce tekačev pa lahko poskrbijo še za kosilo in potem imamo nedeljo pod kapo. Ste za ? :D
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca :rol: , ti bi kar nedeljsko dopoldne organizirala s kosilom vred za tekače :lol: :wink: . Ampak, vidiš v kakšnem klubu sva to medve :lol:

Tukaj v Ljubljani že dežuje. Vam povem, jaz tečem tudi če bo deževalo (saj ne dežuje hudo). Upam, da bom imela številčno družbo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a: Soproge oz. punce tekačev pa lahko poskrbijo še za kosilo in potem imamo nedeljo pod kapo. Ste za ? :D

Hi, hi, hi sem razmišljala, ja ...ODLIČNA IDEJA :laola !

:wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Franci, Migo5 je super ideja. Pa kosilo po laufu tudi. Ma, same fajn ideje :D .

Aha, Nataša, hvala. Nisem bila ziher, če se teče še dlje od mosta (prav mi je, kaj pa nisem šla še nikoli z vami :roll: ). Saj laufačk z goretexom tako nimam in jih to sezono ne mislim nabavljat, imam pa ene terenske.
 Saso202
Najbolje, da gremo zvečer še v kino...

... v posteljo pa vsak sam, da ne bomo pretiraval :?
Uporabniški avatar
 natasa
Saso202 napisal/-a:Najbolje, da gremo zvečer še v kino...

... v posteljo pa vsak sam, da ne bomo pretiraval :?

Pusti nam Slika !
Sej v resnici smo trdnih tleh :?. Tudi kar se tiče varstva nisem čist prepričana, da je potrebno :shock: ! Seveda govorim v svojem imenu.

:wink:
 Sandi3team
Če boste zainteresirani za tole varstvo otrok v času nedeljskih tekov, se bomo konec februarja zmenili in pričeli to organizirano izvajati nekje sredi marca, ko bo malo topleje in predvsem lepše vreme.

lp, Šanji
Uporabniški avatar
 Jančika
Zame bi bilo varstvo res super, ker bi tako lahko z nami šel teč tudi moj mož in otroka bi naju/nas vse videla v akciji. Skoraj vedno greva namreč teč izmenoma in potem, ko otroka zaspita. In če bi mož imel delo, bi še vedno lahko šla teč. Če pa se bi slučajno zgodilo, da spomladi ne bom tekla, se bom ponudila za varuško.

Ste fajn tekli nocoj?
Uporabniški avatar
 lenči
Rahlo rosenje ni ustavilo pravih tekačev :lol: . Ker se nam je pridružila Katrca, seveda nismo mogli zabušavati :? . S Francijem sva jo komaj lovila. Gospod in Mojca sta pobegnila naprej, mi pa lepo za Katrco. Nisem imela dobrega občutka, utrujenost se pozna, vendar tempo 6.30 je na koncu odličen :juhuhu: , nisem si mislila. Smo pa predebatirali naše načrte za prve tekme in ugotovili, da bomo navalili na Sežano :D . Samo se bojim, da bo Franci kmalu med ta hitrimi tekal, sedaj, ko ima osebnega trenerja :wink: .
Nekaj lužam je uspelo prikrasti se tudi v mojo supergo, ampak ni panike, je tako toplo, da sploh ne moti.
Skratka, počutim se veliko bolje kot pred tekom, sedaj pa počivam do nedelje, v nedeljo pa gremo osvajat kilometre lepo počasi za užitek. Lepo je teči z vami :D .
Uporabniški avatar
 micika
Pismo, ste hitri, pri teku in pri postih (zadnje cajte). Vas komaj folgam prebrat 1x na dan. Pri teku vas pa itak nikoli ne dohitim.

Joj, ko bi ve vedele, kako že jaz komaj čakam pomlad. Ali pa vsaj tam nekje februar, da se dnevi malo podaljšajo. :cry:
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Pismo, ste hitri, pri teku in pri postih (zadnje cajte). Vas komaj folgam prebrat 1x na dan. Pri teku vas pa itak nikoli ne dohitim.
Joj, ko bi ve vedele, kako že jaz komaj čakam pomlad. Ali pa vsaj tam nekje februar, da se dnevi malo podaljšajo. :cry:

Daljši dan pa čakamo mi vsi :lol: .
Saj mi počakamo najpočasnejšega pri teku, ne se bat :lol: :D . Ampak veš, te ostali kar malo naprej potegnejo, sem mislila, da ne, pa imajo zelo močan magnet :wink: . Tudi ti boš prišla z nami tekat :D
 Saso202
Hmmm.. verjetno nekaj šteka, da ni že 2 dni nobenega sporočila :roll:

Danes sva bila z Sandijom na zanimivi predstavitvi zanimive vadbe, ki jo znamo vključiti v program vadbe v našem klubu, verjetno bi bil interes med Celjani kar velik. :juhuhu:

Ampak naj to zaenkrat ostane še skrivnost... :P

Počivate za nedeljski tek? :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
En zelo lep in prijeten dogodek se je zgodil Slika
Tubro Roman je postal drugič očka :laola
Več informacij nam bo verjetno odkril sam :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:Hmmm.. verjetno nekaj šteka, da ni že 2 dni nobenega sporočila :roll:
Počivate za nedeljski tek? :lol:

Slika Slika
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA