prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 roman77
A se lahko Golade udeleži vsak, čeprav ni še nikoli tekel z vami. Če je tako, potem sem za, če ne bodo prekle padale jutri. :? .
Uporabniški avatar
 bobr
Tudi sam sem novinec - pretekel 3 golade - in ni bilo nekega hudega krsta :lol:
Ti kar pridi bomo veseli družbe.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Samo toliko, da se ne pozabi. :) V cetrtek ob 1800 v 'izi' svicamo na Goladi. :)

lp, Jusuf

p.s.: :) Ne, nic ne odpade zaradi trojk. :)
Uporabniški avatar
 daks
A je kaksen "zemljevid" proge, da vidim kje se tece? Koliko je dolzina proge in koliko je visinske razlike?
To bi kar probal, ker ko sem vceraj nekaj laufal tam okoli Golavca in malo probal navkreber je prav pasalo.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
daks napisal/-a:A je kaksen "zemljevid" proge, da vidim kje se tece? Koliko je dolzina proge in koliko je visinske razlike?

8) Ja, takole je. :) Na strani sedem (sedem) imas profil in dolzino proge. :) Je pegaz enkrat nalepil se en svoj profil, ampak sedaj tista slika manjka. :( Imas pa v galeriji tudi eno profil Golourha, ki ga je posnela Pia. Golourh na zacetku poteka po trasi Golade, le da potem nadaljuje pot na Orle in naprej na Urh. :twisted:
Srecno!

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 daks
Po podatkih pri grafu na strani 7 je videti da je proga dolga 9.6 km.
V galeriji sem gledal neke slike in grafe, vendar je tam dolzina 17km.

Katero dolzino vi dejansko tecete in kaksen casa priblizno imate?

LP, daks
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
daks napisal/-a:Po podatkih pri grafu na strani 7 je videti da je proga dolga 9.6 km.
V galeriji sem gledal neke slike in grafe, vendar je tam dolzina 17km.

8) Hmm, ja, kaj pa vem. :) Ves Golada in Golourh sta si v necem podobna. :) Tja do 7km je trasa enaka in s tem tudi profil. Potem se Golada spusti dol do vulkanizerja in pelje nazaj na Kodeljevo. Dolzina je 9,6km.

daks napisal/-a:Katero dolzino vi dejansko tecete in kaksen casa priblizno imate?

:) Dejansko tecemo obe dolzini. :twisted: Stvar dogovora je kdaj udarimo kaksno. :) Casi so pa tudi stvar dogovora in pocutja. :) Vsake toliko kdo doseze in napise kaksen PB, vcasih pa se omenja tudi PW. :) Tile goladarji so precej samosvoje persone in vcasih prav presenetijo. :twisted: Pozitivno. 8)

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 Laufer
Teče se krajša proga, enkrat v levo, drugič v desno, odvisno od dobre volje Jusufa :twisted:
Hitrost teka se vedno prilagodi najpočasnejšemu, tako da nobeden nikoli ne teče sam. :D
Ti kar pridi, bo sigurno veselo !
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

8) Torej, trojke so za nami in nov teden pred nami. :) Ne pozabite, v cetrtek ob 1800 na koncu GD je na vrsti Golada. ;) Leva. ;) Tako, pocasi, za iztek. :) In potem se malo intervalov na ovalu. :) Castim. :P
Srecno!

lp, Jusuf uSlam :twisted:
Uporabniški avatar
 Laufer
Za tiste, ki jih to ni dovolj, lahko na Slovanu pred tekom za ogrevanje (od 16 do 19 ure) opravijo Cooperjev test:
V testiranje je vključeno:
• Tek na 2400 m za moške
• Tek na 1600 m za ženske
• Merjenje kožne gube
• Merjenje višine in telesne teže
• Merjenje krvnega tlaka
Uporabniški avatar
 bobr
Ah pa ti Radenci, spet bom moral preskočit golado :oops:
Naslednjič definitvno pridem zmagat :!:
Uporabniški avatar
 daks
A se to tece po isti progi kot tek trojk, vendar v ravno obratni smeri?
Uporabniški avatar
 Laufer
Po navadi se teče v obratni smeri, vendar je Jusuf razpisal tek v levo, kar pomeni, da se gre po Litijski, potem na Hruševsko, na Golovec, potem pa po poti Teka trojk in nazaj na Slovana. :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Ojla,

Mene v cetrtek zopet ne bo (gremo tokrat "malo severnije").

Mislim pa blesteti na Golovcu jutri - z zares easy tempom (130-135 pulsa).
Startal bi ob nestandardnih 17:30, ker me kasneje caka se basket v Trnowem.
Uporabniški avatar
 softi
[quote="tini"]Ojla,

z zares easy tempom (130-135 pulsa)...

In ti misliš, da ti bomo kao verjel al kako,cccc... Men to diši na taktiko zavarivanje neprijatelja :wink:

Ja pa dober tek
:D
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA