Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zvone
klas napisal/-a:
zvone napisal/-a:Če se mi bo izšlo, "sem zraven" (se mi je zluštalo rokovnjaške malice) !

zvone a ti boš rokovnjaško malico na knapovski poti? :D
res pa je, da se tudi meni lušta :D obeh malic

Janez!

Moja napaka (prizanti ni greh): "pozabil" sem napisati besedo "še"

(se mi je zluštalo še rokovnjaške malice) :wink:

Drži se in lp. Zvone
Uporabniški avatar
 semjul
semjul napisal/-a::D

Takole. V soboto 10.12. se znova podam po Knapovski. Vabljeni vsi, ki ste v preteklosti izrazili željo mahniti jo po Knapovski poti in seveda vsi, ki ste sposobni premagati 50km v času bruto okrog 8 ur.
Tokrat sem planiral precej naprej, ravno z namenom, da pravočasno objavim vabilo in se lahko vsi, ki imate željo pridružite.

Vse o Knapovski imate v prejšnjih postih od 1. strani dalje.

Zvone vesel bom tvoje družbe, tokrat bova - bomo oddelali samo Knapovsko, na Rokovnjaško te povabim ob priliki, ko bom delal res dolge zimske treninge.
Uporabniški avatar
 5r002

Takole. V soboto 10.12. se znova podam po Knapovski. Vabljeni vsi, ki ste v preteklosti izrazili željo mahniti jo po Knapovski poti in seveda vsi, ki ste sposobni premagati 50km v času bruto okrog 8 ur.
Tokrat sem planiral precej naprej, ravno z namenom, da pravočasno objavim vabilo in se lahko vsi, ki imate željo pridružite.

Vse o Knapovski imate v prejšnjih postih od 1. strani dalje.

O, super! Semjul, hvala za povabilo! :D

Bi blo za prevert če sem sposoben... :lol:
O, glej jo sliko :D Krasen, nekoliko vetroven in zato zelo jasen dan nas je eno leto nazaj prijetno gnal po trasi. Za vse uživače v naravi in ta zvedave po naravi......užitki s Semjulom so pravi :wink:

Leon, zamudnike pa le na realna tla v prvem domu postavi :lol:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Samo nekaj splošnih podatkov. Na poti je pet planinskih domov, dve pekarni, ena na startu druga po 6 km, in vsaj trije naravni viri pitne vode. Vode ni prvih 10 km (je pa gostilna :lol: ) in zadnjih 7km (tudi tu je gostilna :lol: ). Tako da s seboj vzemite nekaj pijače in kakšno ploščico ali kar že imate za energijo. Običajno se ustavimo na Mrzlici in na Čemšeniški planini, kjer se okrepčamo, če ne z drugim pa z zavitkom. Vmes so še tri koče, kjer se lahko osvežimo po potrebi. Tako da nošnja nekih zalog res ni potrebna. :D
Start je ob sedmih, zato da bomo nazaj pred temo. Lučke skoraj da niso potrebne (beri sam je ne bom imel). Vreme kaže suho, deževalo naj bi šele v nedeljo.
Še tri dni do starta.
Uporabniški avatar
 natasa

Samo nekaj splošnih podatkov. Na poti je pet planinskih domov, dve pekarni, ena na startu druga po 6 km, in vsaj trije naravni viri pitne vode. Vode ni prvih 10 km (je pa gostilna :lol: ) in zadnjih 7km (tudi tu je gostilna :lol: ). Tako da s seboj vzemite nekaj pijače in kakšno ploščico ali kar že imate za energijo. Običajno se ustavimo na Mrzlici in na Čemšeniški planini, kjer se okrepčamo, če ne z drugim pa z zavitkom. Vmes so še tri koče, kjer se lahko osvežimo po potrebi. Tako da nošnja nekih zalog res ni potrebna. :D
Start je ob sedmih, zato da bomo nazaj pred temo. Lučke skoraj da niso potrebne (beri sam je ne bom imel). Vreme kaže suho, deževalo naj bi šele v nedeljo.
Še tri dni do starta.

Semjul, kaj pa palice ?????
Uporabniški avatar
 Vreme
Imejte se lepo, vreme je pravo za takšne podvige, verjamem, da bo družba tudi prava :clap:

Semjul ob priliki pa bo potrebno narediti še kašno malce počasnejšo skupino, tako da bomo še tisti bolj počasni imeli kaj od Knapovske poti ;)
Uporabniški avatar
 semjul
natasa napisal/-a:Semjul, kaj pa palice ?????

po želji, sam jih nimam, sicer bi prišle prav na dveh hribih, ampak zato jih ne nosim celo pot.

Vreme napisal/-a:Imejte se lepo, vreme je pravo za takšne podvige, verjamem, da bo družba tudi prava :clap:

Semjul ob priliki pa bo potrebno narediti še kašno malce počasnejšo skupino, tako da bomo še tisti bolj počasni imeli kaj od Knapovske poti ;)

Rajko, prav imaš, že danes obljubim, da bo naslednja skoraj pohodniška, oziroma, "Knapovska s tempom za lepo vreme" ji bomo rekli :wink:
 marjan
Vleče me, vleče na to Knapovsko. Pa jo tokrat še izpustim, naslednjič pa ne :laola

Ko bo malo počasnejša sekcija na poti, sva zraven :D

Uživajte maksimalno
Marjan
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA