Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
raf napisal/-a:8m/s pomeni 28,8 km/h.....taka je napoved.... sneg bo samo dopolnitev vzdušja....
Ti dve številki pomenita hitrost vetra v nedeljo.....Skratka od Orleka nazaj bo veselica, ker bomo rabili dereze ali vlečno vrv, da se bomo sploh lahko premikali......
![]()
Tudi meni tole ni všeč, če sem iskren, ker imam snega poln kufer, ampak edino to me veseli, da bodo pogoji za vse enaki....![]()
Dilema je edino ali goratex superge ali navadne...ta odločitev bo padla pred štartom, ko bom videl kako drsi....
edo-brko napisal/-a:Lp!
Najbrž bo ta moj prispevek spet povzročil "hudo kri" ampak kaj čem.
Mogoče se je "matesch" ob branju komentarjev preveč smejal in ob tem ni dojel, da ni bistvo (predraga) cena startnin temveč nekaj drugega ........ ena od posledic tega je tudi stanje, ki je razvidno iz prispevkov na to temo na temu forumu. Prodaja (preprodaja) startnih številk je lahko še kaj drugega kot pa je navedeno.
Glede "časovnih con" (štartnih boksov) pa ni ravno tako enostavno in tudi te ne preprečijo opisanega dogajanja, je pa res da ga precej omejijo. Za to pa je potrebno precej dodatne opreme, tehničnih sredstev, organizacijskega osebja,ipd.
Pri vsem tem je najpomembnejši intelektualni odnos vsakega posameznega sodelujočega. Še vedno se bodo našli ljudje, ki se bodo na raznorazne načine "švercali" (prikrajanje rezultatov, preskakovanje ograj določenih boksov, nastopanje pod drugimi podatki,ipd.) in če ni organizacija usposobljena za te primere in se nekaj "improvizira" ni pravega uspeha.
Pa še to, enako dobro organizirana prireditev (z vsemi glavnimi elementi) za bistveno veliko razliko dveh cen štartnine, to je tisto kar bode. Da do tega prihaja pa smo krivi mi, ki to dopuščamo.
Zvezdan napisal/-a:Ali naj tisti, ki ne marajo jote, prinesejo seboj sendvič?
Je kraška jota edina hrana tam?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA