Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pegaz
BoF napisal/-a:Malce rebusa za dobro jutro ne škodi, ane, ane... :twisted:

BoF,
a nismo mi že skupaj po Palmanovi 2004 plužli?
Sam takrat si bil še med letalci ;)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa sankanje tudi, bo že 2 leti od tega kmalu :)
Uporabniški avatar
 BoF
Zadeva je sledeča: g. Dimitrij Macarol je potrdil sledeče:

:arrow: rezervacija za 60 plus še kakšen potrjena

:arrow: pričakujejo nas po navalu Lahov okoli 12 ure in sicer ob 16

:arrow: za 2000 sit (cena je nadvse primerna za kaj takšnega) dobimo meni in sicer je noter juhca (dve vrsti po želji), mesek (tri različne vrste po želji al purica ali zrezek po kraško ---> v vinu, nadvse priporočam, ali kraške pečenice kar so sploh s slastjo lahko pohamsane), priloga od kropirjevih zadev pa še kaj inu solatka ne fali sladica tri vrste (ne vem točno kaj, ma pokliče jutri)

:arrow: terana ima v kleti dovolj, ob tej hrani priporočam črno ali pa za ne :drink vodo brez okusa. Sokove pustite vnemar, ob teranu in hrani priporočam kakšen kozarec mineralne vode (ne navadne vode!)

:arrow: izreči bedeno zvezo belo vino ni priporočljivo niti smiselno

:arrow: kakšne druge predloge upoštevamo bolj z levo roko

:arrow: jutri zjutraj ob 6h pa marš na trening!!!
Uporabniški avatar
 sosed
Hehe, pa ti si čist not padu! :lol:
Ne vem česa se bolj veselim: teka ali festivala kraških dobrot...

Vse, ki bi se nam radi pridružili in me po ZS sprašujejo kako in kaj obveščam, da je še vedno 20 prostih mest na avtobusu! Skupinsko prijavo ste sicer zamudili, ampak verjetno ne boste zaradi par € več ostali doma? Za prijavo mi samo pošljite ime, priimek & nick na ZS in spremljajte forum zadnje dni pred odhodom za natančne informacije glede odhoda.

Načelno pa še vedno drži: odhod izpred Tivolija ob 5.30, zamudnikov se ne čaka, potujemo z dvonadstropnim belim Neredovim busom, denar se pobere med potjo, zato imejte s sabo drobiž (€ za prijavo, sit za bus!), s seboj prinesite podpisane izjave o sposobnosti za tek, osebno izkaznico, kakšne superge in dobro voljo!

lp SosedTours
 hitrohodec
Ponavljam. da organizator NE sprejema vpisov po 16. novembru zato kar hitro se potrudite in pošljite prijavo! :hack:
Uporabniški avatar
 Barb
BoF, kaj pa vegi scena :cry: :arrow:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Uf, bo dolga do 16.00 8) .
(Če bomo ob štirih za mizo, bo itak trajal vsaj še eno uro, da bomo vsi dobil...)

A ne bi mi tele Lahe vsej kakšno uro prej od mize odstavl?

lp
Snezinka
Nazadnje spremenil Snezinka, dne 09 Nov 2006, 09:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 EčO
Ja tud men se zdi mal pozn ob 16.00! Do takrat bo stršna lakota :!:
Uporabniški avatar
 MihaPR
:) s pokalom jih bomo nagonil :)
Uporabniški avatar
 klaudi
Po moje nas je kar nekaj, ki ne jemo mesa. To bi se bilo potrebno zment.
Uporabniški avatar
 BoF
Glede ure je tako: konec teka bo okoli 12h, pa de se Lahi spravijo podeliti tiste svoje kante pa pleh bo najmanj ura mimo (še pomnite tovariši?), potem je potrebno vso krdelo :TF) še nagonit v avtobus, pa potem je ena ura :driver: do Križa, pol ure gor al pa dol se pa vedno vzame za rezervo.

Vegiji? Je stric obljubil da bo za travojedno populacijo pripravil nekaj zanimivega, kaj pa točno še ne ve, ampak pravi de ni panike, de imajo izkušnje s takimi :heart
Uporabniški avatar
 klaudi
BoF napisal/-a:Vegiji? Je stric obljubil da bo za travojedno populacijo pripravil nekaj zanimivega, kaj pa točno še ne ve, ampak pravi de ni panike, de imajo izkušnje s takimi :heart

Hvala v imenu travojede populacije :)
Uporabniški avatar
 BoF
klaudi napisal/-a:
BoF napisal/-a:Vegiji? Je stric obljubil da bo za travojedno populacijo pripravil nekaj zanimivega, kaj pa točno še ne ve, ampak pravi de ni panike, de imajo izkušnje s takimi :heart

Hvala v imenu travojede populacije :)

In zakaj imaš potem Cankarja in njegove pohane piške, če si travojedna državljanka... :?:
Uporabniški avatar
 klaudi
BoF napisal/-a:In zakaj imaš potem Cankarja in njegove pohane piške, če si travojedna državljanka... :?:

O tem lahko debatiramo na avtobusu. Tudi lansko leto je bil Cankar zelo aktualen, ko smo se vračali iz Palmanove. (Nežka, Francka, Nežka, Francka...?)
 Marinka
Držim pesti za lepo vreme in za veliko navijačev in navijačic ob progi. Kakšne so vaše izkušnje (kar se tiče temperatur, vetra) iz zadnjih let v Palmanovi? In če se slučajno zgodi dež, kaj to pomeni za hitrost teka, občutek mraza, ko se ti anorak pripopa na telo, itd... V hudem nalivu sem tekla čmok čmok samo enkrat. Počutje je sicer bilo super, copati pa zatem za stran vržt.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA