prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 GT81
Pozdravljeni,
Ker F50 nima GPS sprejema me pa zanima, če je mogoče v Training Center na kakršen koli način vnesti/uvoziti zemljevid oz ga povezati z MapSource-om.

Thx
Meni je zadnjič na visokem skipingu kazal 184 in sem si ga ročno izmeril in imel 130! VELIKA NAPAKA! Nevem, kaj naj naredim sedaj? Ko si ga merim v fitnesu dela normalno, tam pa ko skačem oz se zelo miga pas pa dela z napako. Kako to?
Uporabniški avatar
 IČA
GT81 napisal/-a:Pozdravljeni,
Ker F50 nima GPS sprejema me pa zanima, če je mogoče v Training Center na kakršen koli način vnesti/uvoziti zemljevid oz ga povezati z MapSource-om.

Thx

Mislim, da se tako ali tako karte, ki so naložene v MapSource tudi avtomatsko naložijo v TC.
Eno vprašanje za tiste tri :D , ki še vedno uporabljate to uro.
(Ali tiste, ki se še spomnite.)
Na koliko časa menjate baterijo bv sami uri? A je normalno, da se sprazni že po pol leta (ali malo več)?
Je! Normalno mislim. :D Sem eden od tistih treh, ki jo še uporabljam :lol: . Sam sem jo zamenjal aprila, pa je zdražala do konca novembra. Če jo veliko uporabljaš, je to to. Pa tudi baterije niso vse enako dobre. Se mi je že zgodilo, da sem jo zamenjal po mesecu dni :?

LP
Uporabniški avatar
 Pina
Jst sm jo mela eno leto, vedno sem si ogledovala 405 pa mi je bla predraga, a ko sem dobila obvestilo od Hervisa da jo prodajajo za 200€ sem bila v sekundi dvajset v Hervisu, in zdaj je moja...muhahaha....
...drugače bi še vedno imela 50-ko
 luzr
spela* napisal/-a:amo ura potem pride precej dražja, kot sem mislila ob nakupu.
Saj smo predlagali nekaj drugega, npr tisto Razyjevo...

spela* napisal/-a:Pri urarju je vse skupaj 8 evrov ... :roll:
A ti baterije sam menjaš po teh navodilih?

Jao, jao, tudi urarji morajo živet pa plačat prispevke...
Posegi v elektronično drobovje zahtevajo nekaj malega kuharske spretnosti. Sicer pobiraš šraufe, scvreš elektroniko ali pa muca papa štoparico...
Grem stavit, to menjavo baterijice naredim z zavezanimi očmi; četudi me kak kužek zagrabi za desno rokico...
Frišno baterijo dobiš čez cesto diagonalno skozi podhod, petsto metrov stran...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA