Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ninchi
pomoje ste vi vsi tuki mal zaljubljeni :D heheh nč narobe!
 klarč
Po moje se bomo v tem času do Ljubljanskega maratona bolj težko spoznavali (vsaj na PSTju), ker opažam, da so tekači vsak dan bolj ,,našponani,, in vsi trenirajo za tistih par minut manj, ki jih še lahko pridobijo do 26.10! Na mojo žalost :cry:
No, sej po maratonu bo pa ob šestih že itak tema, tak da en drugega sploh vidli ne bomo (lahko se bomo samo zavohali). Očitno bo primeren čas spet tam enkrat aprila :?
Uporabniški avatar
 Loni
klarč napisal/-a:Po moje se bomo v tem času do Ljubljanskega maratona bolj težko spoznavali (vsaj na PSTju), ker opažam, da so tekači vsak dan bolj ,,našponani,, in vsi trenirajo za tistih par minut manj, ki jih še lahko pridobijo do 26.10! Na mojo žalost :cry:
No, sej po maratonu bo pa ob šestih že itak tema, tak da en drugega sploh vidli ne bomo (lahko se bomo samo zavohali). Očitno bo primeren čas spet tam enkrat aprila :?

Jaz tega ne počnem, je pa res, da je, ne glede na to, a grem laufat zjutraj ali zvečer, zunaj še/že tema.
 MKC
ah, vsi pa spet nismo tako zatopljeni v tek...
letos bom šel prvič probat na 21k, tako da itak ne vem koliko naj bi pričakoval.
romanca, romanca, ja. kaj je že to? :D
 sephadex-75
O, jaz pa ravno iscem nekoga, ki bi se mu dalo z mano odtect eno pocasno 21 na LM.;)
 klarč
sephadex-75 napisal/-a:O, jaz pa ravno iscem nekoga, ki bi se mu dalo z mano odtect eno pocasno 21 na LM.;)

jst grem na 21... lahko se dobiva na štartu, pol ko pa pritečeva pa greva zmagoslavno na pivo!!!
Uporabniški avatar
 Loni
Ta počasni se menda dobimo pri enem balonu z zajčkom, jaz grem tudi na 21ko, cajt mi je sedma briga.
Uporabniški avatar
 RoKo
• gospodične in gospodiči – vsi, ki so neporočeni

v to kategorijo?
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:• gospodične in gospodiči – vsi, ki so neporočeni

v to kategorijo?

Ajde, sem se prijavila in so me takoj opozorili, da sem pozabila navest kategorijo, mi bo pasalo še malo glavo preluftat preden grem službeno v Nemčijo za cel teden.

Baje je pa samo še 30, ups - jaz, 29 fraj mest, novica, stara maksimalno 5 minut.
 Jure_kolesar
V Celju tudi opažam da ni nobene punce za kakšen šport zganjat...vse preveč nedostopne :) .
 sephadex-75
Ja ja, pol smo pa me nedostopne. To je pa najlažje na nas krivdo zvalit.:P
 Vinci
Jaz verjamem, da je Jure to napisal z res težkim srcem, tako da mu ni bilo najlažje. :P
Uporabniški avatar
 natasa
Jure_kolesar napisal/-a:V Celju tudi opažam da ni nobene punce za kakšen šport zganjat...vse preveč nedostopne :) .

Al pa poročene, zasedene......

:wink:
Uporabniški avatar
 chazhmy
Hm, kako pa zgleda, ko ženske "lovite"? :) Ne vem, zdi se mi, da smo ponavadi fantje tisti, ki začnemo pogovor in se izpostavimo. Punce pomoje nimate tega poguma, ali pa ste enostavno navajene tega, da "bo že fant nekaj naredil, če bo hotel". :)
Tako se meni zdi, naj me kdo popravi ali obrazloži, če nimam prav.

a nje ni napisal/-a:ja, res je lepo prebirat takšne in drugačne zgodbice :) jaz po tem svetu "že" 23 let tacam sama, zadnji 2 leti pa tudi tečem ... še vedno sama :( ampak tečem z nasmehom na obrazu in široko odprtimi očmi ... pa nič. tekači so, tekači, ampak tečejo mimo, v obratno smer ali v družbi :roll:
ampak jaz bom še kar naprej tekla ... mogoče ga pa kdaj ulovim :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA