Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 muc
...benti, jest sem še včer mislu da se mal z....,
zdej pa vidm da je to vse skup kar resna zadeva. :shock:

včer laufam, pa me vsak sprašuje če sem ga že srečal,
pa mi ni blo čist nič jasen, zvečer gledam tv in prispevek z jezera,
laufal bomo še zmer ampak bo treba mal hitrejši tempo užgat :wink: ...

se vidmo dons popoldne na jezeru :wink: !?
Uporabniški avatar
 100jan
Valjda smo šli na Limbarsko, Katja, Cowboyc in jst. Gor je bla mini veselica s muziko, plesom in okrasno kelnarco Lizo. Grizlita nismo srečal, smo pa na smrt prestrašl enga (manjšega) psa, ko smo pridrvel izza ovinka. :lol:
 fanči
100jan pridni, pridni :clap:

a danes pa tek okoli jezera :?: ...muc kdaj začnemo ...dajmo še podnevi, da ga bomo vidl 8) , medota mislim :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
100jan napisal/-a:Valjda smo šli na Limbarsko, Katja, Cowboyc in jst. Gor je bla mini veselica s muziko, plesom in okrasno kelnarco Lizo. Grizlita nismo srečal, smo pa na smrt prestrašl enga (manjšega) psa, ko smo pridrvel izza ovinka. :lol:

fifi se mi je prov zasmilil :lol:

drugač je pa jutri na rovah en tek po gozdu --->plakat je obešen pri jezeru.

dons pa upam, da končno srečam medota

:twisted:
Uporabniški avatar
 muc
fanči napisal/-a:100jan pridni, pridni :clap:

a danes pa tek okoli jezera :?: ...muc kdaj začnemo ...dajmo še podnevi, da ga bomo vidl 8) , medota mislim :wink:

jest ga grem iskat kot ponavadi, okrog petih :wink: ...
upam pa, da je medvedka!? :D

p.s.
sej se nam ni treba nč bat, cowboy je začel jest špinačo... :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Muc je napisal: jest ga grem iskat kot ponavadi, okrog petih :wink: ...
upam pa, da je medvedka!? :D
p.s.
sej se nam ni treba nč bat, cowboy je začel jest špinačo... :wink:[/quote]

Bravo Muc, dober komentar, sploh glede špinače. A ti bi pa kr medvedko :shock: Se pa z nostalgijo spominjam časov, ko smo pogozdovih iskali jurčke in borovnice....zdej pa medvede :roll:
 Forest
ojla
Pa naj še kdo reče, da tek ni adrenalinski šport... :D

Drugač pa imam eno dobro novico za vse, ki tečete okoli gradiškega jezera...
Baje da sedaj pred Lj. maratonom zahaja na grdiško jezero en zelo znan, tud medijsko zelo popularen tekaški trener (da ne bo pomote zaenkrat še ni bil vpleten v nobeno dopinško afero),ampak ima zelo veliko avtoriteto in je zelo prepričljiv.....
Baje, da na treningih na katerih je prisoten,dajo vsi maksimum od sebe, baje da zna vsakega prepričat, da kljub veliki utrujenosti lahko dajo še več od sebe-tečejo in tudi baje večjo hitrostjo, kot so jo normalno sposobni!
Tako, da bi bilo vrdno premisliti, se organizirati in ga nekako motivirati, da bi prihajal bolj vsak dan oz. ob določenih terminih na naše treninge.....
Vredno razmisleka......saj glede na to da bi na vsakem treningu dali od sebe več kot normalno, mislim da je napredek in rezultat zagotovljen....
Glede na to, pa da zahaja na gradiško jezero je vrjetno bolj športno usmerjen- mislim, da bi bila kaka flaša Hammer gela (se dobi pri 100jan-u, stane okol 20eur) lahko kr dober motiv, da bi hodil na naše treninge.....in glede na to koliko nas je, bi to prišla ena flaša gela na mesec na enega, kar pa tud ni draga vadnina.... :clap: :clap: :clap:
Mislim, da bi raztural na Lj. maratonu....
Mogoče, nam pa ga rata ob lepi zimi pripravit da bi prihajal na naše treninge tudi med zimo...
:cast1:
Do takrat pa pridno trenirajte...
se vidimo danes na jezeru, pa se zmenimo....

lp
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Danes Turska gora čez Žmavcarje. Zjutraj sicer ni kazalo najbolje pa sem se vseeno odločil, da grem. Sta me na poti navzgor približno 10 minut spremljala 2 kozoroga, ki sta po stezi hodila kakšnih 15 metrov pred mano. Tudi, ko sem ju ogovoril, nista pobegnila ampak sta mirno hodila pred mano. Sem se počutil kot pastir, ki žene na pašo. :lol: Sneg se začne nekje pri melišču. Od bivaka pod Skuto naprej je bilo kar zahtevno posebno kar se orientacije tiče. Bilo je namreč hudo megleno. Nekoliko više je bilo malo bolje. No ampak mi je vseeno uspelo priti na vrh. Aja razmere so povsem zimske. :!: V planu je bil spust do Kotličev in nato vzpon na Brano ter spust po Kaptanskem grebenu in Bosovi grapi. Ampak sem raje obrnil in se vrnil po isti poti. varnost je na prvem mestu. Je bilo pa zanimivo na poti navzdol. Sem šel S Turske gore kar malo po svoje in ne po markirani poti (markacij se itak ne vidi). In sem se nato na nekem snežišču ulegel na trebuh in s fotoaparatom slikal obrnjen navzgor v breg proti Turski. Na drugi strani so pa štirje gorniki hodili proti skuti ali pa na Rinko, ne vem točno in so mislili, da je najbrž kaj narobe z mano, ker ležim tam v snegu. So nekaj tulili proti meni. :lol: No, ko sem vstal in se spet začel spuščati so tudi oni odrinili naprej. Navzdol brez težav razen, da sem bil na travah pod bivakom preveč hiter in ko sem s trav skočil na melišče pod snegom nisem videl kamna in sem si nerodno zvil gleženj desne noge. V hipu je stopalo postalo povsem vroče in sem že premišljeval kako bom klical GRS. :lol: Ampak je šlo do doline. Celo kozoroga, ki sem ju srečal pri poti navzgor sta me čakala nedaleč od tam, kjer sta me zapustila na poti navzgor. Z gležnjem pa ni najbolje, težko hodim, sploh po stopnicah navzdol. Slike pa še sledijo.
Uporabniški avatar
 športnik
BlackOrange napisal/-a:V planu je bil spust do Kotličev in nato vzpon na Brano ter spust po Kaptanskem grebenu in Bosovi grapi..

Jaz bi šel raje v obratni smeri, bolje je...
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Po Bosovi in nato po grebenu na Brano sem šel ravno prejšnji vikend. Pa me je zdaj zamikala še pot navzdol.
Uporabniški avatar
 muc
Ojla Gradiščani..če je še kakšen kandidat za prijavo na LJ. maraton,
pod skupinsko prijavo(najmanj 10...cca 8 nas je že) pod Moto klubom Rokovnjači,
naj sporoči do jutri do 14:00...še cenejša tarifa:
10 km-15 eur
21 in 42km-20 eur

po 30.9. je dražje za 10 eur...!? :wink:

še link do debate:
http://www.mkrokovnjaci.com/forum/index ... entry44810
 fanči
hi 8)
v petek sem šla okoli jezera pa ni bilo medija...a ne muc :?: nisva ga vidla :cry:
priznam, da je bilo zelo malo ali skoraj nič sprehajalcev tako, da sem imela nekaj časa kar slab občutek.

BO je šel na sneg :lol: zelo lepo, lepe slikce

jaz in AinE sva se včeraj odpravili v Grožnjan preverit traso MTB duatlona....super je bilo...navzdol je letelo k pr norcih :lol: tunelčki so prevozni brez lučke, ker so kratki edino najdaljši ima notri lučke, ki se samodejno prižgejo ampak ne vem zakaj so se nama kar na sredi tunela ugasnile :oops: kar naenkrat je bila tema :? potem pa na najino srečo prileti za nama gruča mtb tekmovalcev in spet je bila luč :clap: ... vsi mostički imajo že ogajo tako, da nevarnosti ni samo spustiš in je :wink: ....nazaj do Grožnjana je bilo treba v klanc, ni težko... sploh je pa z mtb-jem to pravo zadovoljstvo :lol:

ostanite pridni, čavke
Uporabniški avatar
 100jan
Ja, B.O. Tista 2 kozloroga te lepo pozdravljata, pravta, da še kej prid. Sem šel popoldan po Bosovi na Branko in po normalki dol. Včer sem se še kopal v morju, dons pa delal snežene možove nad Kamniškim s. Svet je lep : http://picasaweb.google.si/100jan47/BranaPreEnje#
Uporabniški avatar
 muc
oj...kva a ste že vsi prijavljen za Lj.? :shock:
najmanj enga še rabmo...dejmo no gradiščani....
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA