prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Vem, da je mal pozno - a če še komu manjka ene 30 za zaključek leta, se nama s tinijem lahko pridruži danes, v nedeljo, pet minut pred dvanajsto na Oplovem parkirišču na Primskovem. Standardni krog do Vodic, mal počasneje kot pred tremi tedni.
Uporabniški avatar
 SasoP
Ćao,
kranjske ceste zamenjal za bosanske - natančneje - z Ladotom sva pravkar prišla s krajšega ca 7 km teka na relaciji Bihać - Zavalje. Med enim in drugim pivom :beer: je pač potrebno storiti tudi kaj koristnega za telo.

LP :laola

PS
Tek Božičkov je bil nekaj lepšega. Skorajda bi lahko rekel romantičen, čeprav sem tekel skupaj z Marjanom. :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
A je kdo zadnje dni kaj letal po Ovalu? Razmere?
Uporabniški avatar
 matej712
Vlajko napisal/-a:A je kdo zadnje dni kaj letal po Ovalu? Razmere?

sem šel danes... razmere odlične, razen malo blata na vzhodnem delu (zadnji km pred pravokotnim desnim ovinkom najbližje cerkvi v Predosljah).
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
o, a je res OK? bi mi že prav pasalo malo zamenjati relacijo - zaradi "aprilskega" vremena se že kar nekaj časa držim asfalta. sem pa imela občutek, da je tudi okrog Brda vse razmočeno in razrito :?
Uporabniški avatar
 matej712
samo ob njivah pri Suhi (od 7. do 8. km gledano od spomenika) je malo blata , sicer OK. Sem preveril tudi v petek!

PS: sem preveril tudi danes, pot je skoraj suha! Kljub temu, da sem štartal malo po 17. uri, sem srečal kar nekaj tekačev.
Uporabniški avatar
 Vlajko
matej712 napisal/-a:... sem preveril ... pot je skoraj suha ...

Jutri pozno dopoldne bom še jaz malo preveril zadevo. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Potrjujem Matejevo ugotovitev: :arrow: Trenutno je okoli ovala super! :D
 polona40
Po dolgem času, evo mene!

Vsem en lep, lep pozdrav, se kmalu kaj vidimo :D
Uporabniški avatar
 matej712
Danes Brdo deževno, razmočeno, blatno. Tekačev pa toliko, kot že dolgo ne!

Danes sem že četrti ponedeljek zapored ob isti uri tekel oval in danes kljub oblačnemu vremenu prvič nisem potreboval svetilke. Dan se je že občutno podaljšal! YESSS
Nazadnje spremenil matej712, dne 06 Feb 2008, 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 matej712
ales napisal/-a:Standardni krog do Vodic, mal počasneje kot pred tremi tedni.

tale standardni krog oz. skrajšano varianto (14km) sem preizkusil včeraj. Ne vem, zakaj so jeseni vse poti poravnali in nasuli s peskom, če so jih sedaj razkopali. Kot kaže vlečejo nek optični kabel. Prej povsem normalne makadamske poti so postale blatne (garantirano 5 cm blata, če preizkusite zdaj, dobite še 1 cm gratis), varianta Camel-Trophy :evil:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
matej712 napisal/-a:Danes Brdo deževno, razmočeno, blatno. Tekačev pa toliko, kot že dolgo ne!

Danes sem že četrti ponedeljek zapored ob isti uri tekel oval in danes kljub oblačnemu vremenu prvič nisem potreboval svetilke. Dan se je že opčutno podaljšal! YESSS

uf, dobro da sem prebrala tole - ravno za danes sem imela plan iti tja. jah, nič - spet bom grizla asfalt :lauf: pa nič hudega..... sonček se pa tudi že kaže :D
Uporabniški avatar
 Junc
Kdaj gremo na kako skupno kroženje. Jutri bo lep dan, pa še četrtek je. Gre kdo en krog ob 5?
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA