Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

smajcica
:D ..Če bi Bojan imel fotoaparat na teku,ne bi z mojco prišla do odličja :laola

Zato pa ste ponovno z Erotom vabljeni k nam na bližnji sestanek,za katerega točno datum vas bomo še obvestili,da skupaj ponovno predebatiramo vsako progo in naredimo načrt za naslednje leto :)

Tako ,da se nam ne bi naslednje leto lahko Ero kje po grmih izgubil:)...ali pa češnje zobal:)
Uporabniški avatar
 ero
smajcica napisal/-a:Tako ,da se nam ne bi naslednje leto lahko Ero kje po grmih izgubil:)...ali pa češnje zobal:)

ne bom, ne bom, nč bat :)

res, je treba natuhtat s termini, da se ne bo spet kaj prekrivalo...
Uporabniški avatar
 Milan_48
Ja, res je bil vaški odbor priden in dejaven. Pokosili so traso. Vso jo dali v trakce (žal je enega nekdo prerezal), postavili mostičke čez potočke in celo z agregatom razsvetlili en podhod pod železnico. Tam je bilo tudi največ dela s čiščnjem trase in tudi malo pred prihodom na cilj je bilo pred enim tednom skoraj neprehodno.
Zelo mi je bila všeč okrasitev plesišča z drevesi, ki so rastla iz betona. Ste videli, kako so vsako uro popila pol litra vode in so zvesto zalivali.
Bojan, una slika plesišča je pa taka kot sem jo sam videl po tistem slamičarjenju iz skupnega lonca - odlično si zadel zadete. :D

Slika
Uporabniški avatar
 bojanu
Meni se je po hitri polki še bolj vrtelo :oops:
 smajcica
:D ...torej naslednje leto triatlon...

kolesarjenje..tek..in pitje po slamici :wink: :oops:
Uporabniški avatar
 Milan_48
Zelo lepo.
Bojan B mi je poslal CD s slikami. Pošljite še ostali, da naredim eno lepo kompilacijo sa muzikom.
LP M
Milan Rejec
pp 146
6001 Koper

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA