Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 aisha
Da preprečimo slabo voljo: moj Polar je pokazal 9.5 km - že ko govorimo o razdalji :)

Je bil pa tek predvsem za to, da smo se fajn natekli pa mal tudi prešvicali, vsaj po tistih klancih :rol:

Organizatorjem pa kljub manjšim napakicam, kapo dol :clap:

lp
Uporabniški avatar
 lev-inja
Tudi midva - jaz in moja boljša polovica sva prvič tekla po Tivoliju in prvič videla Rožnik od blizu.... Proga bi lahko bila malo lažja, ker klanci so zares ubijali :twisted:

Pretekla sva v 52 min. Zanima me točna dolžina proge. Morda se javi kdo z Garminom. Za Polarja jaz ne garantiram, vsaj moj vedno pokaže napačno dolžino :nono:
 Tanjusha
Moj garmin je pokazal 8.950 m.

Sicer je bil tek super, le zadnji klanec me je cisto zdelal. Kaksna postojanka z vodo na vrhu Roznika tudi ne bi bila odvec, se dobro, da ni bilo tako toplo kot med tednom :)
Uporabniški avatar
 Loni
Tanjusha napisal/-a:Moj garmin je pokazal 8.950 m.

Sicer je bil tek super, le zadnji klanec me je cisto zdelal. Kaksna postojanka z vodo na vrhu Roznika tudi ne bi bila odvec, se dobro, da ni bilo tako toplo kot med tednom :)

No, da dodam še mojo - suunto FP je pokazal 9,08 km, ravno na novo skalibriran, in glede na to, da je bilo kar nekaj klanca, moram rečt, da sem s prikazano razdaljo kar zadovoljna, s pretečeno seveda tudi, ne glede na to, dali je bilo par metrov pod ali nad 9 km.
In kar se Rožnika tiče, je na vrhu zdaj že (no,vsaj mi jo opažamo) dobra dva tedna pipca z vodo, smo tekli mimo.
 Tanjusha
@Loni: no, jaz vode sicer nisem pogresala, sem pa ves cas poslusala, kje hudica je postojanka z vodo :) Glede na samo dolzino proge bi najbrz lahko bila, kajne? Glede pipce na vrhu Roznika je pa tako: marsikdo je vceraj prvic tekel tam in ni sans, da je celo pot oprezal se za pipco z vodo :D

Kakorkoli, jaz nisem pogresala nicesar, v cilju je bilo vsega dovolj, se prevelika majcka me nic ne moti, vazno je bilo sodelovati in prispevati kak euro za dober namen!
 *Dejan*
Tudi meni je Polar nameril več kot 8km (8922 m).

Glede pijače, pa sem raje kar sam poskrbel in vzel s seboj bidon. :drink
 SloveniaTransplant
Pozdravljeni!

Rezultati teka bodo objavljeni do srede na naši spletni strani in na Tekaškem forumu.

Lep pozdrav,

Slovenia Transplant
Uporabniški avatar
 niki
Fotr napisal/-a: :D :D
Tivoli in Rožnik sta prekrasna kraja za tek. Tam se lahko najdejo lahke tekaške trase in tudi težke, kakršno smo tekli včeraj. Prvi klanec sem s pomočjo Toneta še pretekel, drugi pa me je kljub lepi spremljevalki prisilil, da sem po njemu samo hodil. Mislim, da je bila Niki, ki me je potem prehitela in še dobro da me je, ker mi je pogled na njen lepi geštelček dajal motiv, da sem toliko časa tekel za njo, dokler ni izginila v mojem horizontu. Nič ne zamerim Niki, le kako naj in le zakaj bi? Še bi si želel takih prehitevanj.

Pri prvem klancu sta me prehitela in takrat sem se odločila, da se vaju 'primem'. :D Namreč tudi meni se je klanec prezgodaj začel in me je doletela rahla kriza. Držala sem se vaju kar do drugega vzpona, do skakalnic. Po prvem spustu se me je lotila neka čudna bolečina v prsnem košu, tako da mi je vajina družba pasala in tudi zanimivi komentarji, ki so vsake toliko prišli. Bilo mi je lažje, da nisem bila čisto 'sama', ker smo se tekači kar hitro razkropili po celi progi.
Hvala za vajino družbo :D

Glede dolžine proge pa bi jaz rekla, da je nad 8 km, ampak še vseeno pod 9 km, ker glede na moj izmerjeni čas bi bila strahovito hitra zame, kar pa seveda nisem mogla biti, če bi bila zares nad 9 km. Najbolj realna razdalja bi bila po GPS, ker po footpod-u se mi ne zdi zaradi klancev tam pa vemo da je korak drugačen.
Uporabniški avatar
 Maša
Lep dan je bil, zjutraj sicer mrzlo, ampak se je pokazal tudi sonček. Dobila majčko od polžkov, ki jo bom častno nadela za LM v nedeljo. Proga je bila pa res težka, vsaj po mojem mnenju bi za tak tek lahko izbrali kaj bolj ugodnega, pa za zihr bi lahko tudi kakšno vodo dali vmes. Iz tekaškega vidika je bil ta tek zame dizaster, ker sem ogromno prehodila, ampak mi je bilo pa vseeno lepo, sem se na trenutke kar zasanjala. Najbolj sem mislila na svojo mami, ki me je pred enajstimi meseci veliko prezgodaj zapustila, je pa nekomu podarila svojo roženico in pomagala povrniti vid. Bom še prišla, magari hodit.

LP, Maša
Uporabniški avatar
 AVI
...ma je bilo prav luštno....

..Maša sem že mislil da te ni bilo...ma sem gledal pa te nisem videl...da te pozdravim... :D :D
Uporabniški avatar
 Maša
AVI napisal/-a:...ma je bilo prav luštno....

..Maša sem že mislil da te ni bilo...ma sem gledal pa te nisem videl...da te pozdravim... :D :D

Tudi jaz te nisem opazila! Drgač bi te pozdravila :lol:
Uporabniški avatar
 namot
Moj Suunto je pokazal 8622m...
:)
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
ja res ne vem kaj je z rezultati tudi sam sem jih že iskal pa jih nikjer nisem našel.
Uporabniški avatar
 janezoreh
mislim da rezultatov sploh ne bo ker jim je nekdo izklopil elektriko pri računalniku. (verjetno niso imeli shranjeno) :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA