Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 maca
Dragi moji, vsem prav srčna hvala za vse napisane in izrečene lepe misli, želje.
Se bom morala kar precej dolgo matrati, da jih bom lahko uresničila vse, ampak obljubim, da jih bom začela uresničevati, z nasmehom, tako kot z nasmehom in smehom tečem.
Loni, hvala ti za čudovit dan na soncu in snegu, upam, da te nisem preveč neusmiljeno gnala po belih strminah, da mi boš zmogla in želela še kdaj delati družbo. Torta je bila točno po mojem okusu, čokoladna, z mandeljni, njami, njami, njami.
Savo, tudi tebi hvala za druženje in čvek, ne samo danes, ampak na vseh tekaških podvigih.
Marjana in Rosi64, tudi vama hvala za čudovit večer, druženje, klepet, kozarček na zdravje.

:laola
 spela*
tae napisal/-a:A to je naša Maca s kiklco ? Ja Irena tudi jaz ti želim vse najboljše.

Ja, Maca s kikl'co. :D
Samo tisto številko, ki je ob nicku, bi morala okrog obrniti in prišteti še kakih 10 zraven. :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Draga Maca ...

Bodi tako krasna še naprej!
Vsekakor si ena najbolj nasmejanih in simpatičnih členov tega foruma ...
...nekdo, ki ti že ob prvem srečanju "zleze pod kožo!"

Vse naj naj ... v prvi vrsti zdravje, cele noge in roke ... da boš lahko veselo skakljala še naprej!

Lp
Uporabniški avatar
 nada
Irenca, za tvoj rojstni dan, poljub na vsako stran (saj danes še velja, a ne) :cmok:. Pa upam, da si si res privoščila torto (poklon tudi slaščičarki).
Uporabniški avatar
 Loni
Joj, kakšen fajn macin dan sem jaz preživela včeraj, zjutraj sem šla od doma malo čez sedem, domov pa sem se dobesedno privlekla malo pred deveto zvečer.
Mimgrede, naši tudi pravijo, da je fajn, ker si imela RD, sta takoj napadla še preostanek torte, celo dekoracija je šla po grlu, potem že veš.
Si ga bom definitivno zapomnila, ker se je definicija smučarije v moji glavi dobesedno okoli obrnila, ne bom rekla, da na slabše, samo jaz se na smučah vedno zganjam turizem, včeraj sem morala (po lastni volji, da ne bo kdo mislil, da maca spada med tirane) cel dan smučat. Dobesedno sva sprobali vse, kar je bilo belega na Krvavcu. pa da ne pozabim na svoje nove smuče, včeraj so po dveh letih prašenja končno doživel svoje prvo srečanje z belino. Cool in seveda, da grem še kdaj.
Potem pa nazaj iz modrega v megleno, ampak je pa družba spet naredila svoje, pa ena dotična zlata knjiga (a ne, Laufer???), pa dobra papica, jedli smo testenine v vseh (ne)mogočih barvah.
dnevu primerno sem samo še padla pod kovter.
Maca, tudi tebi hvala, pa Lauferju za provociranje, drugače bi nos zgubila v tisti zlati knjigi, Marjana pa Rosi sta itak dala samo še piko na i. Aja, pa da ne pozabim na mačke v pralnih strojih in pri moji glavi.
bomo še ponovili, a ne????
Uporabniški avatar
 MarP
Maca

Vse najboljše in srečno.

Lp
Marjan :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA