Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Jello
Saj če preletiš poročila o teku je novica predvsem to da je bil število udeležencev spet rekordno. Samo to šteje. Tečt je blo sicer lepo, sploh v takem remenu, če pa se bo kakšen odvisnik zaradi te prireditve prej skinil pa še toliko bolje. Upam samo, da bodo organizatorji čimprej skužil da je organizacija teka drugo kot organizacija gasilske veselice. To drugo nedvomno obvladajo.
 IgiP
Pozdravljeni,
tudi sam se z večino povedanega strinjam, proga je daljša kot je uradno rečeno- približno 9400m, bila pa je letos zelo dobro pripravljena. Po mojem ta tek v dobrem odlikuje predvsem velika udeležba, v slabem pa organizacija, ker se od leta 2001, ko tek spremljam ni spremenilo nič na bolje, edino na slabše:
- kartončki so katastrofa, kar precej jih ostane na poti (če so čipi predragi, bi bil vsaj papir lahko kakovostnejši),
- voditelj zabava bolj samega sebe, kot pa vodi prireditev (menim da bi ga brez slabe vesti zamenjali)
- hrane je še vedno zmanjkalo (namesto vrtca, bi to lahko zaupali kakšnem profesionalcem npr. Sodexu, ki je v Kranju, kolikor vem kar prisoten in bi lahko malo sponzoriral),
- štart, bi moral nujno biti ločen (na 2 oziroma 8,5 vsaj 10 minut zamika...)
Kakorkoli že, tudi drugo leto pridemo, če bo le zdravje dopuščalo,
LP vsem županovcem
 klemens
Se strinjam z vsem povedanim in tudi toliko o temu, da bodo rezultati objavljeni 19.5. Očitno so potrebni nečloveški napori (beri 4 dni se že trudijo) za objavo ene datoteke na spletu.
 nena_r
da ne govorimo, da ŠE VEDNO ni rezultatov... no, ampak sej meni se ne gre ravno za nek rezultat, ker itak ni realno, glede na to, da sem na prvih par 100 metrov morala teči z dedki in babicami ter njihovimi vnučki in nisem mogla prehitevat, da nebi koga ogrozila, ampak naslednje leto grem definitivno samo v primeru, če tisti vikend ne bo drugih prireditev... slabo, res slabo! :(
 Jello
Baje je župan ustanovil posebno ekipo hiperaktivcev na občini, ki bo baje kljub slabi letini bombaža na Kitajskem poskrbela da bojo majice še v tem letu, najkasneje pa v naslednjih dveh. Baje dajejo vse (4) od sebe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA