Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Pridni ste, le tako naprej (to ni mišljeno za napis na majicah). :D
TECI PRED MANO ALI ZA MANO,NA TF 10-ko VLEČE ME SAMO ! Še en moj predlog,čeprav meni je nalboljši moj slogan NE GREM NA KOLENA,ta mi je tako všeč,pa ne vem,ali zaradi slogana,ali zaradi pesmi ali pa zaradi Saške Lendero,ki to poje.Nekje v tem je nekaj resnice.LP-ALONSO
Uporabniški avatar
 tae
Priznam, da tokrat nimam nič pametnega za povedat, vendar je potrebno temo prestaviti v "aktualno." Predloge za napise na majčkah še sprejemamo. Ruzak menda čaka "zmagovalca."

HVALA LONELY .
Uporabniški avatar
 Bali
Moja ideja:

400m
400m
400m
.
.
.
2. TF 10-ka

Sej to je majica za nas, ki se bomo (upam da res tudi jaz) 10ke udeležili, tako da važno da vemo kdaj smo jo dobili. Vse ostalo, ostane v spominu.
 luzr
spela* napisal/-a:Tečem spet
na TF 10.
(mi je pa nekako najbolj všeč ideja zapisa, da gre za 25 krogov)

Ni slaba ideja... Tudi slogan je dober, vključno z besedno igro na koncu.

Bali napisal/-a:Moja ideja:

400m
400m
400m
.
.
.
2. TF 10-ka

Sej to je majica za nas, ki se bomo (upam da res tudi jaz) 10ke udeležili, tako da važno da vemo kdaj smo jo dobili. Vse ostalo, ostane v spominu.

Tale je tudi zelo dober, čeprav težje izvedljiv. Petindajset malih (?) zapisov bo opazovalce zbegalo, če bo majico kdo uporabljal izven omenjene prireditve. V dovolj vidnem fontu za nepoznavalce pa bi bil potreben manjši šotor.

Speedy napisal/-a:25 razlogov za TF10-ko:

1. 400m
2. 400m
3. 400m
...
25. 400m
Zelo podobno.

Še en izjemno dober predlog.
tae napisal/-a:25X400M = TF10-ka
Čeprav si iniciator te teme verjetno ne želi dobiti nagrade, je slogan zelo duhovit. Sploh z matematičnega vidika.

Urška Sonček napisal/-a:Če bi šla karikatura...

Na vrhu: TF-10ka (ali 10 km itd.)
Sredina: karikatura zelo zmatranega tekača na štartu
Spodaj: Uff... samo še 25 krogov!

Tole bi znal dobro pričarati uradni TF karikaturist Matjaž.

Odločitev za kaj bom glasoval še pade, ker kaj boljšega od naštetega ne morem izpljuniti iz ostankov sivih celic.
Uporabniški avatar
 tae
Ideje padajo, dobre so. :clap:

Napis bo dejansko zadaj na hrbtu. Logo TF 10-ke bo spredaj.

Luzr, javnega glasovanja za napise ne bo. Izbrala ga bo "strokovna komisija" :D without me, glede na to, da sem tudi sam nekaj predlagal.
Uporabniški avatar
 tae
POMEMBNO OBVESTILO !

1. Predloge za napise zbiramo vključno do četrtka 6.8.2009 do 23:59 ure
2. V petek 7.8.2009 se bo potrebno odločiti o izboru napisa
3. V petek 7.8.2009 pošljemo naročilo majic
4. Vsi, ki se boste na 2. TF 10-ko prijavili do 6.8.2009, vam velikosti majic zagotavljamo, kot ste jih navedli v prijavnicah, za vse ostale smo žal prisiljeni naročiti po "občutku." Upamo, da zaradi tega ne bo vroče krvi. Radi bi ustregli vsem.

Če želite imeti pravo velikost majice, pohitite s prijavami, če tega še niste storili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA