Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Fantastična prireditev - res kar se Ero loti tudi fantastično izpelje.
Meni je bilo res užitek gledati, užival sem.
Drugo leto se nedvomno pridružim, če bo le vse v redu kar se tiče pripravljenosti in poškodb.

Ko sem videl rezultate, me je zmotilo samo ena stvar: danes sem očitno prinašal nesrečo. Od štirih ljudi, katere sem ogovoril, sta dva prvič na neki tekmi odstopila. Naslednjič bom :ignore: .

Lep pozdravček
Prireditev,ki jo potrebujemo in je več kot odlično uspela!! Vedno znova se potrjuje,da TF-jevci nismo samo tisti ki znamo tečt, ampak znamo tudi odlično organizirati tekaške prireditve. Zato vsa zahvala vsem tistim,ki so se danes trudili okoli nas. Uspelo vam je, da smo domov odšli z željo,da se drugo leto spet vidimo, sem prepričan ,da še v večjem številu.
:laola

Kar se tiče mojega teka sem izredno vesel. Maratonski treningi se vsekakor poznajo, čeprav hitrosti pač ne treniram. Mnenja sem, da neke strašne hitrosti pač ne morem več dosegati, z razdaljo pa se lahko še spopadam :lol: . Ampak danes se je pokazalo,da sem lahko tudi hitrejši in tako mi je uspel moj (novodobni) p.b in tega sem bil resnično vesel, pa še užival sem v vsakem koraku mojega teka, to pa je tudi poglavitni cilj vsakega mojega teka :D .
vencelj napisal/-a:Matjaž in raf sta že kar nekaj napisala in tu nimam kaj dodati: tekma je vsekakor uspela!
Zahvala organizatorjem in vsem, ki so pri tem sodelovali!
Iz Domžal sem odšel zadovoljen, drugo leto se pa spet vidimo (itak, da še kdaj prej! :wink: ) :!:
Pohvala za majice!

LP, vencelj

Ker si neupravičeno manjkal na družabnem delu, smo se odločili, da te diskvalificiramo. :evil:
Uradno ti sporočim jutri v Dovžanovi soteski.

Lp, Štefan
štefan64 napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Matjaž in raf sta že kar nekaj napisala in tu nimam kaj dodati: tekma je vsekakor uspela!
Zahvala organizatorjem in vsem, ki so pri tem sodelovali!
Iz Domžal sem odšel zadovoljen, drugo leto se pa spet vidimo (itak, da še kdaj prej! :wink: ) :!:
Pohvala za majice!

LP, vencelj

Ker si neupravičeno manjkal na družabnem delu, smo se odločili, da te diskvalificiramo. :evil:
Uradno ti sporočim jutri v Dovžanovi soteski.

Lp, Štefan

OK, pridem s Čeferinom, se bomo že zmenili! :--
:lol: :lol: :D

LP, vencelj
vencelj napisal/-a:Kaj Rajko, ti si bil tudi v Domžalah! Si bil očitno prehiter zame in se nismo srečali :juhuhu: ! Pa drugič, če ne prej, pa v vašem koncu.

LP in nasvidenje, vencelj

Bil, bil bil ,očitno res prehiter zate in še katerega drugega :lol:

Vsekakor pa če ne prej pa na Sladkih6 :clap:
Lep tek, odlično vzdušje
briljantna organizacija
res topla voda, kot je Jadran ni imel zadnja leta :wink:

Izredno sem bil presenečen nad lepo tekaško majčko.
Srečo sem ulovil še pri tekaških hlačkah.
Kaj bi še več hotel?
Aja, tekel sem, kolikor sem mogel. Ne glede na rezultat, več ni šlo. Kriv je izključno Rajko, ker je obljubljal dež, v resnici pa je sonce žgalo neusmiljeno. Ah, kaj bi, saj sem bil tretji v naši bandi, kar je super.

Špela, ne sekiraj se in uživaj v teku. Vsi moramo biti zadovoljni. Tvojega četrtega mesta pa je vesel Tae :D

Vencelj, iz pisanja ni videt, da bi te prsti boleli. Smo slišali, da si imel poškodbo. Upamo na najboljše. Samo:) je bil na analizi in si je rane hitro zlizal z bučo ledu.

Aja, analiza je bila zakon. Obujali smo TF izlet na maraton v Podgorico in nagovarjali Erota, da se kaj podobnega ponovi. Upamo na zmago.
Končno sem se prebila skozi fotografije in naredila izbor tistih, ki so primerne za objavo. Nekatere so uspele, druge tako-tako. Druge skupine ni na mojih fotkah, ker sem pač sama tekla v njej.
MatjazV, se vidi, da fotografiraš, ker znaš tudi med tekom pozirati. :D

http://picasaweb.google.com/1spela789/TF10kaJavno#

ZdravkoC napisal/-a:Ne glede na rezultat, več ni šlo. Kriv je izključno Rajko,

O, fajn, pa smo našli krivca za neuspehe. :D

Tvojega četrtega mesta pa je vesel Tae

:nono: :--(
Bom morala biti še najmanj dvakrat četrta, da bom lahko pristopila v njegov ekskluzivistični klub. :( :D

Nekaj sem pa pozabila javno pohvaliti: startne številke z napisanimi imeni in priimki. Še atleti na svetovnem prvenstvu imajo na številkah samo priimke. :D
Nazadnje spremenil spela*, dne 23 Avg 2009, 08:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Hojla :D
Kaj naj rečm saj so napisali že vse moji predhodniki :clap:
Res supr organizacija,majčke,družba,nagrade in še se bi dalo naštevati :juhuhu:
Z uvrstitvijo zadovoljen z rezultatom malo manj ampak pri tej vročini se ni dalo narediti dosti kaj več. :hello:
Zdravko tudi jaz si želim,da bi ero še kdaj organizirl podobn izlet kot je bil v Podgorico na maraton.
Še enkrat kapo dol :cast: organizatorju in vsem ostlim upam,da se kmalu spet srečamo :laola
lp OLSON :beer:
ZdravkoC napisal/-a:
Vencelj, iz pisanja ni videt, da bi te prsti boleli. Smo slišali, da si imel poškodbo. Upamo na najboljše. Samo:) je bil na analizi in si je rane hitro zlizal z bučo ledu.

Se moram zahvalit Pii, ki je poskrbela za zadevo in zaenkrat kaže zelo v redu.

LP, vencelj
"Sončka"]Ann2bella, po Špelinih* slikah si bila mogoče preveč oblečena...

Ob ogledu fotk sem takoj tudi jaz to ugotovila, morala bi oblečti TF majčko in hlače čez kolena...vsaka šola....ja Sončka, se strinjam s teboj. Špela* hvala za fotke.
Fant za mikrofonom je bil pa sam "šef" Ero. Ero se opravičujem in še enkrat hvala.
Joooj, kako so danes prijetne temperature...
Ko zadnji dan bivanja v Dobrni berem prva poročila
vidim da je organizacija bila na višku.Z moje strani tudi iskrene čestitke
in če bo vse po sreči se zagotovo drugo leto udeležim.Čestitke tudi vsem za
dosežene rezultate posebej pa Bernardi za drugo mesto.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA