Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 skorc
U ta se sliši dobra. Kje je to Glažuta? Iščem na najdi.si zemljevidu in googl-u, pa ne najde? Kje pa se potem dol zavije, da prideš v Ruše?

Našel na Garminu. To bi moral iti čez Lobnico? Do Lobnice je pot označena, ker kolikor vidim je za Belvijem kup gozdnih poti...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jutri lahko gremo skupaj:
Radizel, Hoče, Pivola, Bellevue, Areh, Mariborska koča, Pljučna bolnica, Ranče, Radizel.
To je naša dokaj stalna pot. Menda nas jutri nekaj krene ???
Še nismo dokončno dogovorjeni.
Jaz grem
Pot ca 36 km + višinci.
 matej helbl
maribor-fontana- kamnica- urban-gaj- tojzlov vrh-gaj-brestanica-maribor točno 30 km, ob dravi še komot kakšen km dodaš, če pa ti je premalo pač naredi dva kroga. :)
 skorc
Zdravko hvala. Jutri pridem v Maribor konaj okrog 20.30. Če pa bo kakšen termin med tednom sem pa takoj za.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
matej helbl napisal/-a:maribor-fontana- kamnica- urban-gaj- tojzlov vrh-gaj-brestanica-maribor točno 30 km, ob dravi še komot kakšen km dodaš, če pa ti je premalo pač naredi dva kroga. :)

to je res lepa pot. pa na urbanu in na gaju je na pokopališču voda, pa še ene 2km nad bresternico je ob cesti izvir, pol pa je še v kamnici na pokopališču voda in tako ne rabiš nič pijače zraven tovorit. meni nameri od začetka drevoreda pri kmetijski šoli in nazaj 26,5km in nekaj čez 400 višincev.
Uporabniški avatar
 Z*
matej helbl napisal/-a:maribor-fontana- kamnica- urban-gaj- tojzlov vrh-gaj-brestanica-maribor točno 30 km, ob dravi še komot kakšen km dodaš, če pa ti je premalo pač naredi dva kroga. :)

Še lepše je, če tole odtečeš po planinskih poteh. Iz mariborskega parka po označeni planinski poti (pot MB - Dravograd (čez Kozjak)) na Piramido naprej po grebenu na Urbana, dol recimo na Bobiča (več možnosti) in na Gaj, od tam na Tojzla in po gozdni cesti do Šobrovega dvora in v Bresternico. Seveda lahko z Gaja čudovito podaljšaš na Žavcarjev vrh (več možnih poti) in se spustiš od tam v Bresternico - spet več možnih poti. Najlepše pri tej turci je, da lahko tako rekoč neomejeno podaljšuješ in, ko imaš dovolj, kadarkoli zaviješ v dolino in nazaj v MB.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
skorc napisal/-a: ... med tednom sem pa takoj za.

Žal, med tednom pa res ni cajta, saj sem običajno doma šele ob 17.00
Sploh pa dolge teke delamo vedno med vikendom.
Izjema so ultra dolge avanture z nočjo, ki se lahko začnejo v petek.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
No zdaj ob pol enajstih zvečer pa najdem tole

sob, 10.10.2009
športna panoga: tek
organizator-ji:
Športna zveza Maribor
Mopa d.o.o.

kontaktna oseba-e:
Šušteršič Bojan | 041/775-175

opis prireditve:
Akcija obsega teke po mestnih četrtih in krajevnih skupnostih Mestne občine Maribor. Namenjena je vsem starostnim kategorijam katerih dolžina proge je različna in sicer:
- otroci do 14 let 3 km
- mladina do 18 let 4 km
- odrasli do 65 let 5 km
- veterani nad 65 let 3 km

Je bil kdo in ali se sploh ve, kje je bil start ?
Uporabniški avatar
 natasa
ZdravkoC napisal/-a:Jutri lahko gremo skupaj:
Radizel, Hoče, Pivola, Bellevue, Areh, Mariborska koča, Pljučna bolnica, Ranče, Radizel.
To je naša dokaj stalna pot. Menda nas jutri nekaj krene ???
Še nismo dokončno dogovorjeni.
Jaz grem
Pot ca 36 km + višinci.

Kje za vraga se v Celju skrivajo taki friki???

:wink:
 Carlito
MančaPomaranča napisal/-a:Betnavski gozd. Sicer ni ravno za kilometrino nabirat. Je pa fajna podlaga, nikjer nobenga avtomobila, sprehajalcev je kar veliko, pa tudi gozdih živali ne manjka.
:)

Jaz pa imam Betnavski gozd ravno za kilometrino nabirat.Krog je dolg1,95km.Jih nardiš 10-12 in je kilometrina tu. :P
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Hehe, sej men je tud fajn laufat tam. Sam za tiste 40 km in več je pa verjetn res mal bol smotan, na koncu bi se jim ziher zvrtel po tolkih krogih :D Za mene za približn urco je pa čist okej.
skorc, to je tam ja. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA