Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

@ zz-topka...sej nimam besed...odlično ste to izpeljali.

Tega teka sem se že večkrat udeležil...in se ga bom še naprej...kajti to je res lepo organizirana prireditev.Kot sem videl,pri organizaciji je sodelovalo "vse živo" in vsak izmed domačinov je prispeval po najboljših močeh...da nam res ničesar ne manjka.Seveda,vse pod kontrolo naše drage prijateljice...zz-topke.....čestitam.

Ne da sem kašen materialist...ampak darilca in drobne pozornosti na tej prireditvi presegajo vse standarde....seveda v pozitivnem kontekstu...in vse to je še dodaten bonus v končni oceni tega lepega tekaškega dogodka...le tako naprej.

Čestitam vsem našim.....posebej pa tistim ki so posegli po stopničkah in odličnih uvrstitvah.
Hvala, Lonely za pohvale... ne bom tajila, da ne pašejo.

Ja, jast poročila o teku ne morem napisat, ker nisem laufala. kako sem pa preživljala dneve prej in ta dan, pa še to noč, pa bolje, da ne napišem. Bi blo preveč...

Sem pa rekla, da moram prav posebej, poleg naše ekipe, pohvalit tudi fante( in bejbo) iz Timinga, ki so bili res od sile hitri... Vsaka čast. Tudi to nam naredi veliko piko na I.
No, letos sem prišla samo po kakijevo marmelado in dobila obljubljena dva glaža. Lažem. ZZ topka, kaj naj rečem drugega kot kapo dol. Aja, pa na otrobe in kalčke ne smem pozabiti, na Gorenjskem bosta uspevali še ena malina in robidnica. In na skupaj seštetih 6 kil moke tudi ne smem pozabiti.
O teku pa tole; prav luštno je bilo, od začetka do konca, sem mislila, da bo poln želodec hvala, mami, prav fina južna je bila ne bo pustil kaj veliko v nogah, pa je kar fajn šlo in v primerjavi z lansko mizerijo tudi dobrih 10 minut hitreje.
Družba pa itak, polenta tudi, tako da... glede na to, da smo se zdaj praktično vsi opremili s stalnimi številkami, se da sklepati, da nas bo Primorska letos še velikokrat videla.
Tudi prvič, tudi kupil stalno številko in tudi zadovoljen z vsem :-) Je pa res, da so mi tile ravninski teki bolj priprava za gorske preizkušnje in preizkušam osnovno ravninsko hitrost. Vzdušje fino, udeležba množična, zztopka v svojem elementu. :D

Na še kdaj,
Marjan
zz topka ... pridem spet naslednje leto ... na popravni izpit :evil:
pa kakijeve marmelade ni več ... je domači palačinkopekač, ki je nor na kakije, takoj ko sem prišla domov, začel z delom :D
res lepo popoldne v krasni družbi :laola
malo bolj pozno se javljam še jaz.

saj se nebi, ampak take fenomenalna organizacija pač zasluži vse pohvale :clap: :clap: :clap:

da ne omenjam kalčkov in otrobov, pa marmeljat je tudi dobr, na nobenem teku se s toliko dobre volje ne organizira tako prisrčne, dobrovoljne prireditve. pa kaj, če kje kaj malega sfali, saj ni omembe vredno. popoln je itak lahko samo oni zgoraj. jaz vem, da te prireditve oz. tega teka nočem več zamudit.

a da bi odkomentirala še tek? ja, zakaj pa, saj je edini komentar, da sem prišla uživat, da sva z mušnico tolkli rekorde v čvekanju, pa se kljub temu, da je bilo suho, ni nič užgalo. bravo mi.

pa družba v avtu je tudi bla ta prava, babja kot se spodobi, punce hvala.
maca napisal/-a:malo bolj pozno se javljam še jaz.

saj se nebi, ampak take fenomenalna organizacija pač zasluži vse pohvale :clap: :clap: :clap:

da ne omenjam kalčkov in otrobov, pa marmeljat je tudi dobr, na nobenem teku se s toliko dobre volje ne organizira tako prisrčne, dobrovoljne prireditve. pa kaj, če kje kaj malega sfali, saj ni omembe vredno. popoln je itak lahko samo oni zgoraj. jaz vem, da te prireditve oz. tega teka nočem več zamudit.

a da bi odkomentirala še tek? ja, zakaj pa, saj je edini komentar, da sem prišla uživat, da sva z mušnico tolkli rekorde v čvekanju, pa se kljub temu, da je bilo suho, ni nič užgalo. bravo mi.

pa družba v avtu je tudi bla ta prava, babja kot se spodobi, punce hvala.

Maca, hvala tebi - za prevoz in družbo.
Jaz razmišljam o novi disciplini - duatlon, ampak hkratni: tek in klepetanje, zdaj se mi je že dvakrat super obneslo; boljšo kondicijo imam seveda v drugi disciplini, kot zahtevnejšo stopnjo pa lahko vzamemo tek in petje, ker mi je za to zmanjkovalo sape na kocu in bi bil lahko nov izziv. Kaj pravite na to? Pa še kolajne bi lahko vedno pobrale, ker nas ni toliko :P .
Na primorske teke pa definitivno še pridem, mam tudi jaz zdaj stalno številko.
V glavnem bil je super vikend, koncert včeraj pa pika na i.
mušnica napisal/-a:Maca, hvala tebi - za prevoz in družbo.
Jaz razmišljam o novi disciplini - duatlon, ampak hkratni: tek in klepetanje, zdaj se mi je že dvakrat super obneslo; boljšo kondicijo imam seveda v drugi disciplini, kot zahtevnejšo stopnjo pa lahko vzamemo tek in petje, ker mi je za to zmanjkovalo sape na kocu in bi bil lahko nov izziv. Kaj pravite na to? Pa še kolajne bi lahko vedno pobrale, ker nas ni toliko :P .

Ja, končno sem dobila somišljenika pri novi disciplini, ki zahteva kar malo dodatne vaje - čvekat med tzekom zna že skoraj vsak, ampak petje, to - to - to. Predlagam tri stopnje:
1. stopnja petje pri zniževanju tekaškega tempa
2. stopnja petje v tekaškem tempu
3. stopnja, za eksperte, tek pri pospeševanju tekaškega tempa, v ciljni ravnini in ob huronskem navdušenju preživelih.
maca napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Maca, hvala tebi - za prevoz in družbo.

Ja, končno sem dobila somišljenika pri novi disciplini, ki zahteva kar malo dodatne vaje - čvekat med tzekom zna že skoraj vsak, ampak petje, to - to - to. Predlagam tri stopnje:
1. stopnja petje pri zniževanju tekaškega tempa
2. stopnja petje v tekaškem tempu
3. stopnja, za eksperte, tek pri pospeševanju tekaškega tempa, v ciljni ravnini in ob huronskem navdušenju preživelih.

Se absolutno strinjam - treba bo tudi določiti repertoar, jaz zaenkrat predlagam venček Evrovizijskih - ampak starih, iz časa Juge, slovenske so preveč počasne za nas :!:
Bo treba začet novo temo in mogoče celo sekcijo TF-ja - kaj praviš na Raglje, slavčki ravno nismo :lol:
mušnica napisal/-a:
Se absolutno strinjam - treba bo tudi določiti repertoar, jaz zaenkrat predlagam venček Evrovizijskih - ampak starih, iz časa Juge, slovenske so preveč počasne za nas :!:

"Hitre" evrovizijske iz časa Jugoslavije:
Željo moja, Brez besed, Dan ljubezni, Pokora, Pridi dala ti bom cvet ... :wink:

Ja, vem, smetim. :oops:
Danes mineva natanko 3 mesece, odkar nas je zapustila naša Klementina, kateri smo v soboto pred samim štartom namenili poklon z minuto molka.

Drznem si upati, da nas je od zgoraj spremljala in navijala za vse. In da tudi vse te vrstice bere.

Zato, Klementina!
Vse pohvale, ki jih bereš, so namenjene tudi tebi! Ti si tista, ki si nas usmerila in nas naučila, kako naj delamo. Zato tudi tebi HVALA!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA