Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tae napisal/-a:Očitno bomo pisali, kar tu naprej.

Pred nami elita slovenske atletike. Rahla zamuda, nič hudega, zbralo se nas je cca 20 rekreativcev, organizacija, kot mora biti. Forumovska zasedba: miran, muc, jozet, zdejan, justina in jaz (če sem koga spustil, naj se javi).

Moj čas 38:04 po moji uri (38:05 uradno). Cilj pod 38 ni uspel (priznam, da sem imel celo željo po novem rekordu in celo mislil, da sem pripravljen zanj).

Si bom kar to temo sposodil za malo "glasnega razmišljanja." Kljub temu, da:
- sem letos že postavil rekord v Cooperju in polmaratonu
- imam rekord polmaratona 3:50/km in bi moral po raznih kalkulatorjih 10ko obrniti celo za 3:40 (željo pa imam 3:45 in še to mi ni uspelo)
- izvajam kvalitetne treninge,

mi kar ne uspe postaviti novega rekorda na 10k.

Ne vem kaj je bilo včeraj narobe, saj so bili dejansko idealni pogoji, pred tem sem 2 dni počival, tudi med tekmo sem imel dober občutek, čas na koncu pa me je postavil na realna tla. Popolnoma nobenega izgovora nimam, enostavno še nisem zrel za željeni čas.

Ja Tae, kot sem ti že povedal, res mi je zanimivo to, da ne moreš 10-tko teči hitreje oziroma vsaj na 3.45, glede da polmaraton tečeš na 3.50, no podobne probleme imam jaz v polmaratonu (kjer ponavadi celo malo hodim), glede na moj rezultat na 10-tki in zdi se mi, da bi na 10 tki lažje dosegel nov PB kot v polmaratonu...no kokrkoli že mislim, da boš prej ali slej tudi na 10 tki dosegel tempo 3.45 in bolje...mene je enomesečna poškodba prestavila praktično na začetek (vsaj tako se mi zdi) in tudi kolesarjenje mi ni ohranilo tekaške kondicije, čeprav sem na kolesu kar precej garal, tako, da sem od novih PB - jev v teku "spet" zelo daleč...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA