Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
Pri tekih do 10 K (65 -70 minut) konzumiram izključno vodo...iz pipe. Če pa me potegne kam dlje pa si zmešam Krkin Vitanova Izomaratonik, v žepek pa porinem še eden ali dva Dextro Energy bonbona z magnezijem.
Od ostalih izotoničnih pijač mi je dobro dela še edino Basica, ko pa sem poizkusil z ''ajnliftano'' Coca-Colo sem prvič opravil nekaj nepotrebnih ovinkov v grmovje, drugič...e drugič pa se mi ni dalo več teči :mrgreen:

LP
Matjaž
 zbita_srna
Najbolj fajn je da si zmešaš v vodo kak Mg, Na, Ca...(šumeče tablete, prah..,)ker to zgubiš med tekom in je edino kar rabiš; če je tek daljši od ene ure pa je dobro vase spraviti še nekaj sladkorja, najboljše je v najenostavnejši obliki (kocke sladkorja in ne čokolada).
Ltp, zs:)
 davidkopic
Mislim, da se vsi preveč obremenjujete kaj piti in kaj jesti. Moj predlog-tisto kar imate radi in počutje bo najboljše :drink
Uporabniški avatar
 bucko
davidkopic napisal/-a:Mislim, da se vsi preveč obremenjujete kaj piti in kaj jesti. Moj predlog-tisto kar imate radi in počutje bo najboljše :drink

To imaš popolnoma prav. Večina tekačev na tem forumu nas je rekreativcev, ki tečemo za lastni užitek in ne premagujemo nekih silnih razdalj (z izjemo nekaterih, katerim kapa dol). Sam v glavnem pijem vodo, monotonost malo razbijem s cedevito ali šumečimi tabletami, aja pa na pivo ne smem pozabit, včasih res paše po dolgem treningu :drink
Držim se samo načela da pred ali med tekmo ne eksperimentiram :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA