prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 mmmmm
Mene tud zanima znizana Tikka plus. :lol:

Lp
Tina
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Mi bomo sedaj kupili ene led-lučke po 2500sit. Če je kdo interesent naj mi to sporoči do Nedelje zvečer. Na voljo sta s 5 (model 008) ali 7 (model 306) diodami.
link: http://www.venture-sp.si/led/
Kako mi boste pa plačal se bomo pa zmenili.

lp Vid
Uporabniški avatar
 žure
Helou Vidkul!
Kolikopa so tele čelke kakovostne, mislim v primerjavi s Tikko plus.
Na te zadeve se ne spoznam :oops: , bom pa kmalu rabil tako zadevo, saj se dnevi že opazno krajšajo.
Do kdaj je rok za naročilo?
Uporabniški avatar
 žure
Do kdaj je rok za naročilo?

Lahko boi bolj pozorno bral :oops: :oops: :oops:
Ja nedelje :wink:
Uporabniški avatar
 vidkul
Tako je do nedelje :)
Kakovost. Verjetno je malo slabše kakovosti kot Tikka. Je malo večja. Mogoče zdržijo baterije nekoliko manj, a to ni tako pomembno saj med 80 ali 100 urami skoraj ni razlike. Saj vmes pozabiš kdaj si dal not baterije.
Kaksni drugih razlik pa ni. En moj kolega jo ima in je zadovoljen.
Na rod jih bo kupil čez 15 kosov, mislim da je dovolj kakovostna za to kar jo bomo večinoma potrebovali.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Bor
vidkul napisal/-a:Tako je do nedelje :)
Kakovost. Verjetno je malo slabše kakovosti kot Tikka. Je malo večja. Mogoče zdržijo baterije nekoliko manj, a to ni tako pomembno saj med 80 ali 100 urami skoraj ni razlike. Saj vmes pozabiš kdaj si dal not baterije.
Na rod jih bo kupil čez 15 kosov, mislim da je dovolj kakovostna za to kar jo bomo večinoma potrebovali.

lp Vid

a se da tečt z njo?
Uporabniški avatar
 ero
Bajsi napisal/-a:Ali vas zanima in koliko vas je?!

hoj, me zanima! Zipko imam že precej dolgo in sem z njo zelo zadovoljen. glede na to, kolikokrat mi je že po tleh ubrisala, je presenetljivo, da sploh še dela.

Tikke+ se pa tudi ne bi branil :)
Uporabniški avatar
 vidkul
Bor napisal/-a:
vidkul napisal/-a:Tako je do nedelje :)

lp Vid

a se da tečt z njo?

Pa ja ne. Saj je dovolj mala za to. Luče na diode so ravno pravšnje za tect. Jaz sem ze tekel s Tikko in je prav fajn, samo trak te ne sme motit.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Trenutno je človek odsoten. Imam pa vas v mislih. Samo malo potrpljenja prosim.
Tiste poceni lučke so pa samo stvar lastne odločitve.
Njihova kvaliteta je predvsem slabša v tem, da ne prenesejo slabega gospodarjenja. Pogoste udarce, dež, ali bognedaj plavanje v vodi slabo prenašajo. Pa tudi, če se s pokvarjenim Petzlovim produktom pojaviš pri uvozniku, ti bo definitivno stvar saniral, kar za konkurenco težko trdim.Rok uporabe je tudi močno vprašljiv. Sam imam Tikko že od samega začetka, pravzaprav imam prototip, ki še vedno odlično deluje. Samo precej obdrgnjena je. V 6 letih sem zamenjal 4 komplete baterij. Z njo pa sem preživel mnogo noči po raznih taborih v različnih letnih časih in različnih vremenskih pogojih. Kolegi, ki so kupovali poceni varijante so svoje lučke že zdavnaj pokopali.
 lastovka79
Vidkul,
a se bo še kdaj dalo dobiti čelke po tako nizki ceni? Je mogoče kdo odpovedal nakup?
Uporabniški avatar
 vidkul
Žal, si malo pozen. Še vedno pa lahko kupiš svetilko, ki je bistveno cenejša od Tikke plus. poglej na naslov in kontaktiraj http://www.ventura.si

lp Vid
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

Tikka + je carska - jst redno tečem z njo pa mi diode čist zadost osvetlijo par metrov proge pred sabo!

Glede svetilke Venture - pa pojdi pogledat v alpinistično trgovino na petkovškovo nabrežje (ne bom delu reklame) pod NUK.

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 lojzeP
Za svoje ( ne preveč nočne potrebe ) sem si kupil neko imitacijo v naši maloprodaji po cca 3 jurje.
Tisti, ki so jo videli, in se na te reči spoznajo, so rekli, da je to eden boljših nakupov na tem področju - cena / kvaliteta

2x NLP
Uporabniški avatar
 lojzeP
Editor - tako je - ART. 40086

2x NLP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA