Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na vsaki okrepčevalnici popiti toliko, da dobim povrnjeno štartnino...ko pa mi Zoki ''nje'' ob prihodu v cilj da ''high five''...neprecenljivo...oziroma sem že v plusu.

LP
Matjaž
Že pred enim mesecem (pred Wachauom) sem mislil, da sem pripravljen za pod 2:00 na polovički, pa sem se zmotil. Od takrat do danes se prav veliko ni moglo spremeniti, zato ostaja osnovni cilj izboljšanje PB-ja 2:05:52. Psihološka meja pa seveda ostaja v mislih, a je pred zadnjo četrtino ne bom poskušal napasti.
tae napisal/-a:Glede na to, da sem šel v Mariboru 1:21:15, bo dobro vse, kar bo pod. Če bo nad, bom razočaran. Je pa od tega tudi odvisno ali potrebujem nove superge ali ne. Zadovoljiv čas pomeni nakup novih superg, ker jih bom očitno v prihodnje še potreboval, nezadovoljiv čas pomeni, da novih superg ne bom več potreboval. Od tega teka je tudi odvisna moja Palmanova.

Opa ,to le ga pa že kar dobro biksaš...no če hočeš iti še hitreje imam jaz ene supergice, ki mi delajo gužvo v omari in bi se jih rad znebil.
Sicer pa da bi zaključil tekaško pot kot polovičar? Si res taka seronja da ne bi probal enega poštenega krepko pod tri ure ubrisat? :)
pr men pa vse odprto. :) Cilj pod 1:29 zadovoljivo, pod 1:27 izredno zadovoljen, pod 1:25 nad mejah pričakovanega. Glede na rezultatska nihanja v zadnjem letu pa lahko laufam tud 1:40. Razočaran, pa tud če odstopim ne bom :D
Nazadnje spremenil dejanhb, dne 18 Okt 2010, 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
AVI napisal/-a:
Snezinka napisal/-a:1/2M sekundo pod 1:50 ... ce ne rata na LM pa v Palmanovi:)

...hm..hm...nekaj se govori še o minus 5min..... :lol: :lol: :lol: :lol: PSTpress

Glede na poškodbo izpred 14ih dni, si ne upam o tem razmišljat na glas :roll: ... drgač pa itak, da bom dala vse od sebe :twisted:
Tekačiča napisal/-a:Moj cilj pa je prilaufati v CILJ! :wink:

No, no... brez lažne skromnosti :D Smo te imeli priliko gledat v hrbet in vemo, kako to gre :wink:
Pa na slušalke se ne boš mogla zgovarjat, ker bo svetlo - bo treba kar tečt :lol: :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA