Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Moram se še enkrat oglasit sedaj ko sem gledal svoj garmin sem videl koliko sem res tekel ,tako da sem kar presenečen odkod taka napaka .Koliko je ni važno ekipa je pomembna. končni rezultat je pa bil viden na proglasitvi Jaz sem se že letos zavzemal da nebi bilo vmesnih časov Kaj menite vi.LPmeža Skriti aduti3 javite se da vam pošljemo medalje in povejte za katero tekaško šolo tečete jaz vem ostali pane.Medalje ste si pa zazlužili ,,z dobrim tekom
:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: ZA VSAKO CVETKO EN JUHU!
Najprej hvala vsem za druženje. Hvala Lenči, da smo lahko bili tokrat del polžje sekcije. :D :D :D
Zaradi napovedanega mraza, smo poskrbeli, da naše ekipe POLŽJE ZIMSKE CVETKE ni zeblo. Sicer pa nam v dobri družbi mraz sploh ni prišel do živega. Hvala za darilca organizatorjem, za mafinčke in za lep nedeljski dopoldne.
Prelepo je to velenjsko jezero in z veseljem bomo spet prišli. Gotovo prej kot čez eno leto, saj je pokrajina tod okoli tako mična... Ko se bo prebujala pomlad pridemo zbudit prve spomladanske cvetice.... naj cvete vse okoli nas in vas....
:laola :laola

HVALA VSEM ZA PRIJETNO DRUŽENJE.....
PA PAJU ZA PREVOZ TINE IN UROŠA :clap: , PA MARTI, BILA SI IMENITNA :clap:
 Mzungu40
Res je bil krasen dan. Prelepo vreme, še boljša družba. Vesela sem, da sem bila del tako dobre in, po mnenju mnogih, najlepše opravljene ekipe :D Vera, hvala!!!
Škoda le, da sem bila pravi polžek in je bil moj čas temu primeren :--( Morda se lahko malo tolažim s tem, da je imela prste vmes bolezen, ker me že par dni peče grlo in malo teče iz nosa :?Vsekakor pa mislim, da sem dokazala, da spadam med polžke :) Kaj menite? Hvala Lenči oz. vsem, ki ste me vzeli medse :D
Vsekakor je bilo odlično vzdušje, druženje pa je itak najbolj pomembno. Do naslednjega leta bom pa pridno trenirala :laola

Se vidimo :D
Nazadnje spremenil Mzungu40, dne 06 Dec 2010, 17:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Lep tek, lepa pokrajina, prijetna organizacija, družba pa da gate trga. Sicer ta tek ni bil v planu ampak so me punce not povlekle, pa še pošalili smo se po dolgem času, prav zaleže. Ob takih dneh veš kaj je smisel vsega skupaj.

katka_25 napisal/-a:Kilkce so ble pa res lepe, se kar ne morem odločit komu je bolj pasala Urošu ali Lonelyu :). Čeprav sta oba mal pogolfala, ker sta imela "ta dolge gate" spodaj. Predlog za drugo leto-samo kiklca ;).

:shock: a veš jajčka pa to... :shock: :lol:
Men je blo super :wink: čakam prvi organiziran PST, da Mateja prepričam da so fajn te kiklice :mrgreen: :lol:

p.s. Vencelj pogrešal sem te :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Lansko leto so Barbaro osvojili božički, letos kiklce :wink: , prihodnje leto pa :?: ...težek izziv je pred nami, res se bo treba potrudit za umetniški vtis :laola . Aja, časi :?: ti pa so in zaradi njih se pa res ne bomo obremenjevali :clap: ...eni so si čisto sami krivi, če samo divjajo :-- :clap:
Uporabniški avatar
 lonely
Ma...bilo je super.... Slika

"Priletel" sem iz Kopra ker sem vedel ,da bo tudi tokrat to...eno lepo tekaško druženje.

Celotna zadeva je bila lepo organizirana...in po tej poti bi rad še enkrat čestital organizatorju...na ideji..in na brezhibni izvedbi...le tako naprej.

Polžke...hvala vam za družbo...bilo mi je v veselje in čast... preteči nekaj krogov z vami.
Pa ne zdaj jamrati,kako vam je šlo...super vam je šlo...in za pohvaliti vas je. Slika

Skratka...lepo sem se imel in ni mi žal udeležbe...prav nasprotno.
Ponovimo...seveda ponovimo naslednje leto. Slika
Uporabniški avatar
 pajo
Kogar ni bilo mu je lahko samo... Vreme čeprav malo mrzlo enkratno, malo je drselo drugače pa tek na katerega se vedno rad vračam in se še bom. Družba ... ma ni kej napisati. Enkratna. Se vidimo.
Časi niso važni? Halo, res, da smo tukaj večina zaradi druženja, ampak borbeni duh, pa nam ne sme uiti. Lonely tudi jaz sem nehote krenil ob 06.30 iz Ljubljane v skoraj moj Maribor sem iz Selnice ob Dravi, po mojo ekipo in jih odpeljal v Velenje, kjer smo za koroške ekipe že skoraj nočna mora. Ampak jaz še vedno tečem z dušo in telesom in to že 32.let, rezultat, pa za mene še vedno nekaj šteje. :clap:
Mzungu40 napisal/-a: Vesela sem, da sem bila del tako dobre in, po mnenju mnogih, najlepše opravljene ekipe :D Vera, hvala!!!
Škoda le, da sem bila pravi polžek in je bil moj čas temu primeren :--( Morda se lahko malo tolažim s tem, da je imela prste vmes bolezen, ker me že par dni peče grlo in malo teče iz nosa :?Vsekakor pa mislim, da sem dokazala, da spadam med polžke :)
Se vidimo :D

Mzungo - tekli smo za druženje in vesela sem, da je tudi tebi bilo lepo. :D :D :D
To je bilo najpomembnejše za vse nas. Opazili so nas po veselju in smehu in vsak je tekel kolikor je zmogel. Že zato smo vsi zmagovalci. :laola
Največja zahvala pa gre tako ali tako Lenči! :laola
Jaz se strinjam z Štefanom tudi men iso rezultati pomebni pa saj me poznate, zagovarjam pa stališče pri tem ŠTAFETNEM TEKU da največ pomeni končni čas, saj zato se nekateri borimo in ekipa je dobra če vsi tečejo za en cilj in lepo je videti nekatere ekipe ki imajo veliko enakih članov .Pa tu di prjateljsko rivalsvo je kar dobrodošlo kajne ekipa 360.Mise pa vedno nademo skupaj ,kako dihal je eden zs mano pa potem pred mano.Končni zaključek ko daš štarno številko gor gre že zares . Zato so tudi pokali in medaje

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA