Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

muc napisal/-a:Bernarda tud jest sem imel lep namen pridt v vaš konec sprobat nove superge :wink: ,
pa je ravno ta vikend Formaraton in na dveh koncih na žalost ne gre...no enim tud to uspe :clap: ...
Lepo organizacijo vam želim in čim več dobre volje...uživajte!!! :wink:

Vem, da si :wink: , jih boš pa sprobal na katerem drugem koncu ! :clap:
Važno,da se bo dogajalo in šibalo,ali tu ali pa tam !! :clap:
Hvala za lepe želje :D , se bomo trudili !!!

Uživej, šibej....zmagaj za sebe in svoj tim .... :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 dexi27
Če se ne motim sem bil kar 4 x zapored na Ormoškem maratonu, ampak letos pa zaradi službene odsotnosti ne bom :( .
Kot vedno pa vem ,da bo tud letos to vrhunska tekaška prireditev in da se boste meli fajn, men pa ostane to, da pač pridem naslednje leto :wink:
 Alek
Meni je tudi ful žal da me ne bo. Ponavadi je bil dva-tri tedne pred Radenci in je bil odličen test pripravljenosti oz. super trening. Letos je pa dosti prej, pa še tepe se s Formaratonom, isti vikend. Res škoda.
Uporabniški avatar
 jegart
Jaz pa sem ful zadovoljen da bom tekel v Ormožu.Od leta 2005 pa me samo enkrat ni bilo , in to zaradi bolezni .Rezultati pa različni :najboljši pa je bil 1,41,51,najslabši pa 1,52,43. Nikoli mi pa ni bilo žal da sem se ga udeležil , in bom še hodil v Ormož dokler mi bojo noge lahko tekle. Vsem tekačam in organizatorjem uspešen tek in organizacijo se vidiva na teku.
mrzli napisal/-a:Naj ti leti Bernarda, držim pesti in seveda vsem ostalim, ki boste tam, jaz
bom tekel ob morju (RI) :laola

Hvala Mrzli :wink: ......jih bo treba ja, domača tekmovanja so najtežja.. :mrgreen: ..dober tek in kakšen podrti PB naj ti pade ob morju...... :clap: :clap: enake želje veljajo tudi za vse ostale tečake, neglede kje bodo tekli :laola srečno tekači v nedeljo :clap: :clap: :clap:
Da, ne odpiram nove teme......hvala vsem tekačem in tekačicam in ostalim udeležencem, ki so se udeležili današnjega 10.Ormoškega malega maratona.
Upam, da nam napakic, ki so nastale tekom našega dela, ne boste zamerili, ter se vidimo naslednje leto ponovno. Rezultati, bodo, najkasneje do jutri.....v kolikor bo pa sreča naklonjena, že danes. :wink:

Čestitke vsem, za pretečeni tek :laola lepo vas je bilo spet videti, časa ni bilo ravno za neki :argue: , je bilo treba delat :mrgreen: .Hvala vam, da ste bili z nami, da ste bili del našega 10.Ormoškega malega maratona :clap: :clap: :clap: Se vidimo... :wink:
Uporabniški avatar
 marja
Fajn je blo danes. Prijetno vzdušje, polno znanih obrazov (in dosti možnosti za čvek), lepa proga, dobra organizacija, super vreme...Da se bo treba malo pomatrat smo pa itak že prej vedeli.

Čestitke vsem za pretečene razdalje, dosežene čase ter osvojene pokale in medalje (teh kar ni zmanjkalo).

Definitivno pridem še kdaj :D.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA