prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mojchka
vlado napisal/-a:Če vam kaj pomaga, sam sem močan pronator, copate pa se mi obrabljajo na zunanji strani.

Tako je tudi pri meni, na srečo sem šla na tekaški tečaj Urbana Praprotnika, kot ti tudi priporoča Arabo, in tam se je na posnetku zelo lepo videlo, da sem izrazit pronator!
Do sedaj sem tekla kar v navadnih supergah, občasno že prej, zdaj pa se držim 13-tedenskega programa in mi je super. Z nabavo čevljev sem malo počakala, da bi videla, če mi bo tek resno potegnil. Zdaj pa me zanima, če lahko resno kiksnem z nabavo superg, ne da bi me kdo na kakem tečaju pogledal, kako tečem. Zdi se mi, da ne hodim ne na noter ne na ven. Bom fejst kiksnila, če nabavim copate NIKE Lunarfly+, ki so trenutno v akciji v Intersportu? Pa še nekaj - kdaj tečete v 3/4 tekaških hlačah - je to za spomladi ali zdaj poleti?
Uporabniški avatar
 Pina
Ja lahko fejst kiksneš :)
Ubistvu se nobenemu ne zdi da hodi na vn ali na noter. Pri teku sta pronatorstvo oz. supinacija bolj izrazita. Tako da ti predlagam da se ne zanašaš preveč na občutek.

Tukile je stran od Mizunota:http://www.myprecisionfit.com/test/welcome?lang=sl&noAnswerSelected=. Mislim da ti lahko malo pomaga :), samo sledi navodilom. ne rabiš pa zato Mizunota kupit, samo poglej kaj ti bo izračunal na koncu in potem glede na to išči superge.
Uporabniški avatar
 Classix
@pikolina 22...žal iz tvojega vpisa ne zasledim tvoje lokacije pa vendar. V Intersportu na Rudniku imajo tudi napravo za ''footscan'', s katero bi ti dobro znali določiti ali si su-pro-ali nevtralni tekač. S tem testom krepko zmanjšaš možnost nabave napačnih tekaških copat. Želim ti obilo prijetnih kilometrov!

LP
Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA