prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Tatjana
Tadej, ti kar verjamem, ker sem sama kupila velikost M in so tudi meni komaj prav.
 verdi
tudi sam se v tchibovih barvah to zimo. roba je zares solidno sešita, materiali so na nivoju, cene pa sploh. posebej navdušen sem nad tekaškimi rokavicami (pa še ojačane so s kevlarjem za kakšno prehodno kolesarsko turo).
Uporabniški avatar
 zulu
Ve kdo oz. pozna kako je s tekaško opremo (v tem primeru zimska) v Beljaku, ki mi je najbljižje iz LJ. Imena trgovin in naslovi. EDUSCHO/TCHIBO ima tam 3 prodajalne. Za kakšne prodajalne sploh gre. Mar ni Eduscho blagovna znamka za kavo? Skratka kje kupujete tekaško opremo v Beljaku ali okolici. Vsaj pol tovrstnih reči se pri nas sploh ne dobi, da o cenah ne izgubljam časa. Grem raje na izlet.
 bosti911
Jaz vem za dve trgovini v Beljaku. Obe sta na trgu v Beljaku, kjer je peš cona bli McDonaldsa. Nahajata se ena nasproti druge. Kar sem do sedaj kupil v teh dveh trgovinah je vredno svojega denarja pa tudi če si bolj zahtevn.
Uporabniški avatar
 Tuareg
zulu napisal/-a:Ve kdo oz. pozna kako je s tekaško opremo (v tem primeru zimska) v Beljaku, ki mi je najbljižje iz LJ. Imena trgovin in naslovi. EDUSCHO/TCHIBO ima tam 3 prodajalne. Za kakšne prodajalne sploh gre. Mar ni Eduscho blagovna znamka za kavo? Skratka kje kupujete tekaško opremo v Beljaku ali okolici. Vsaj pol tovrstnih reči se pri nas sploh ne dobi, da o cenah ne izgubljam časa. Grem raje na izlet.

Upam, da si si ogledal spletno stran, objavljeno nekaj prispevkov
nazaj. Mogoče se kaj iz ponudbe še da kupiti, če je kje še kaj ostalo, ponovno bodo zimska oblačila za tek na sporedu čez približno eno leto.
Do takrat pa...
Uporabniški avatar
 zulu
Hvala za uporabne informacije, ta vikend naj bi šel gor (beljak), upam da ne ostanem praznih rok.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA