Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 primus
Odlična ideja!
In to na mojem najljubšem hribu. Bi se reklo da ne smem manjkat :D
Zadrega zna nastat zaradi precejšnje gneče , ki vlada vsak vikend ob vznožju. S tem, da je število parkirišč po zadnjem posegu celo manjše kot prej. Ne gre podcenjevat, Planina je za Vrhničane morda celo več kot Šmarna gora za Ljubljančane :D
 šumadinac
Primus, oboje imaš prav...Planina je hrib, ki ga ima vsak vrhničan, ki hodi gor za svojega in teh ni malo :) Mogoče bo malo več gužve kot ponavadi, ampak mislim, da bo hrib, poti in folk čist ok preživel ta dogodek...upam, da bomo skupaj užival na 'našem' hribu 8)

Parkiranje bomo že uredili nekako, malo ob cesti, na bankine...je pa sedaj res dost manj placa za avte, od kar so neke brihtne glave naredile mislim, da ene celih 8 parkirnih mest...je pa vse lepo asfaltirano, boga mi...prov fensi je zdej :mrgreen:
 ursad
Ojla,
bi bilo greh manjkat na tej "dirki", saj je Planina hrib, kjer vsako jutro začenjam delovni dan :D - torej potrjujem udeležbo - ursad

Imam pa samo še eno drobno idejo oz. pripombo: glede na to, da je taka tekma hkrati ali predvsem (vsaj zame) družaben dogodek, bi bilo fajn če bi vzpon in sestop potekala po isti poti (čez Špico). Samo ideja... :D

Urša
 šumadinac
Ursad, pripomba čist na mestu. Sem premleval to opcijo, ampak bo za vse bolj varno in manj škodljivo za kolena in druge dele telesa, če se bo hodilo/teklo po 'tapoložni'. Kar precej tekačev ima raje za dol malo bolj položne spuste...no vsaj če jih ponavljaš 10x ali več :wink:, plus tega je Špica na ene dveh mestih mal smotana za srečavanje..

No, res pa sem pozabil navesti, da bo to krožno pravilo veljalo le za tiste, ki bodo vztrajali od začetka do konca. Za tiste, ki bodo prišli lovit in postavljat svoje meje (se pravi 2, 3..) vzpone, lahko hodijo gor in dol po isti poti. Mislim, da tem udeležencem nebi postavljal nekih 'omejitev'. Nekateri bodo prišli vmes in tistim niti ne bo možno razlagati vseh 'pravil' :)

Težko je naredit zadevo, da vsem odgovarja, to mi je jasno kot črna noč. Vem tudi, da se ne bomo srečevali, razen na vrhu in tam do Županove klopce...mislim, da bo vseeno žur tudi, če bo krožna pot.

Upam, da ti nisem preveč pokvaril želje po ultra šihtu :?
 ursad
Šumadinac, ti si pa res za hece - saj veš, da pridem, ne glede na pravila, pa tud če bodo "ošpičene prekle padale" :lol:

p.s. morda uspem najti "sponzorja" za nekaj litrov izotonika al pa nekaj kilc piškotov (nič ne obljubljam, sam intenzivno delam na tem...)
 šumadinac
@Andrejl...itak se da vmes priti na šiht...tko kot v službi, če direktorja ni v firmi :D. Pač se vpišeš v zvezek in poštempljaš in potem še na vrhu. Po dveh vzponih/štempljih te čaka na vrhu palačinka..po štirih spet itd. :D

@Ero..hm avtodom...če boš prišel med prvimi (se pravi zjutraj), ne bi smel biti problem s parkiranjem. Čez dan pa je malo težje (vsaj v neposredni bližini vzpona).

@ursad...včas se rad mal pohecam itak :wink:, ma najtežje je pravila postavljat...lažje jih je kršit :mrgreen: . Glede sponzorstva pa hvala vnaprej za trud in sodelovanje, bomo pol enga skupi :drink
Uporabniški avatar
 Loni
Mi bomo racionalno šparovno prišli z enim avtom (lahko da bo ladja), s katerim, se bomo pa še zmenili, pa točno kdo, tudi :wink:
 šumadinac
Sem pozabil prejle napisat..

Prosil bi vas samo, da tisti, ki imate namen oddelati cel šiht, da pri prijavi samo navedete...recimo - delam poln šiht (al kej podobnga), da bom imel malo pregleda nad tem, koliko bo šihtarjev s polnim delovnim časom:), se zna zgodit, da bomo tudi oštevilčeni 8)
 Andraž
Potrjujem svojo udeležbo in upam da uspem prepričat in pripeljat še kakšnega iz naše tekaške ekipe... Glede na to, da nam je to domač hrib sem prepričan v lepo udeležbo.

lp

A.
 šumadinac
1. Alenovski
2. Sukar
3. Loni
4. vrtnica23
5. iztok p.
6. Kairos
7. marjan
8. primus
9. ursad
10. šumadinac
11. Andraž
12. Andrej Mederal
13. En tekač, ki sem ga srečal dons na Planini, pa ga nism vprašu za ime:oops:...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA