Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vrtnica23
Hehe, hvala tae :D in mrzli :wink:

Sam tek na Vogel mi sicer ni najboljše uspel (ne glede na uvrstitev), občutek v nogah ni bil tisti pravi. Ampak to v zadnjem času niti ni nekaj novega :(
Ne glede na to, je zahvaljujoč temu teku za mano super vikend. Po (pre)dolgem času spet v hribih in to z odlično družbo :juhuhu:
Pa še Borisu :heart je bilo všeč :D Kljub temu, da je imel pred začetkom kar malo treme :wink: se je res odlično odrezal! :clap:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Tae in mrzli hvala za čestitke in kompliment tudi od moje malenkosti... :cast:S tekom sem res zadovoljen... :D, edino, kar bi moral še malo natrenirat je hitrejša hoja v hrib... :evil: :oops: :) No, korkoli že, kakšen kilometer in pol pred ciljem je bilo več ravnine, tako, da sem s tekom uspel prehitet nazaj nekaj sotrpinov... 8)
Ja Maja :heart je pa itak odlična gorska tekačica oz. tekmovalka :cast1:kar je dokazala tudi z uvrstitvijo na stopničke :laola :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA