prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Nusa1986
n3o, jaz sem slišala, da je vsako leto cenejša roba okoli ljubljanca-menda tam na štantih ali kje že.
V tomas sportu pa naj bi imeli cenejšo obitev od 15tega dalje. po mjih info
 Gionni
A je možno dobiti kje kakšne kupone za popust v Hervisu? A bo kakšna akcija ta teden? Je kdo že dobil kaj po pošti (člani Hervis kluba)? Bi rad imel popust, ker moram nekaj večjega nabavit...
Uporabniški avatar
 štenga
Joj tale hervis s svojimi popusti... Lani sem dobil za darilo par hervisovih vrednostnih bonov in sem pač večkrat šel v hervis malo pogledat, če pa bi mogoče bilo kaj za nabavit, vendar mi skoraj celo leto ni padlo nič v oči (nisem sicer tako izbirčen, vendar vse kar rabim sem že v preteklih letih nabavil), tako ali tako pa večino kupujem preko spleta iz tujine predvsem zaradi nižje cene.

No pač te bone je bilo potrebno porabiti in sem se odločil, da nabavim pancerje. Dam svoje stare na bolho z očitno daleč prenizko ceno :lol: , ker so takoj šli (60€), pa še telefon se mi je zabasal s klici. Od takrat sem bil v treh Hervisih (CE, MB in v soboto v LJ), pač lanski modeli so znižani - zaloga pa je različna od trg do trg (pa v vseh treh mestih sem bil iz drugih razlogov). No v soboto vidim v LJ pancerje, ki so mi všeč, seveda znižani iz 450€ na 300€ in na 200€. Imeli so še neko akcijo 30% na nakup, tako da sem porabil 4 kupone po 200€ in dobil 60€ dobropisa (beda zdaj pa še to porabit - kaj naj še prodam? hehe :roll: ).

No v glavnem zakaj to pišem. Zanimivo mi je bilo, da na letošnjih modelih na nobenem pancerju ni bilo cene 400€ in več - še čez 300€ nisem bil siguren, da so bli kakšni, na lanskih pa je veliko modelov 350, 400, 450€,.... in ta cena prečrtana, ter par nalepk z dodatnimi znižanji. So letošnji pancerji toliko cenejši - ali je pač politika trgovine takšna, da morajo trgovci nalepit ogromne cene in tako čez kao znižanje na nižjo ceno in še nižje,...

Sam sem na koncu dal zelo ugodno ceno, ker jih tudi na spletu nebi dobil za to ceno (gre se za model Nordica Speedmachine 130), vendar je meni vseeno ali je na njih prečrtana cena 1250€ in čez nalepljena 200€ ali pa je prečrtana cena 209€ in čez nalepljena 200€ (moram pa priznati, da je bilo potrebno zelo dolgo časa - in prebranih par knjig o nategovanju moderne družbe, da sem prišel do tega stanja). Pač zamislite se, ko kaj kupujete, koliko bi bilo potrebno plačati za katero stvar, brez ozira na neke hipotetične prvotne cene, ki so le mokre sanje večine prodajalcev.

Pa naj omenim še eno, ki se mi je v hervisu zgodila pred okvirno tremi leti. Iskal sem smučarske hlače, ko vidim ene iz tankega materiala, verjetno zelo kvalitetne. Cena, ne vem natančno - recimo 70-100€. Pod ceno že ogromno nalepk s pač raznimi znižanji. In si vzamem čas in lepim stare cene stran. Da skrajšam - prvotna cena je bila med 800 in 1000€??? Noro, no na koncu jih nisem kupil, ker nisem imel pravega občutka v njih, čeprav so stale le nekje 10% (kao) prvotne cene. Torej ljudje pamet v roke pri nakupih - joj sem zabluzil :-- .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA