Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Gremo na volitve (!) in vsi obvezno podpreti dr. Turka, saj če Janša dobi preko ritoliznika Pahorja še vrhovno komando nad vojsko, pol smo v riti!
Tilcara napisal/-a:Gremo na volitve (!) in vsi obvezno podpreti dr. Turka, saj če Janša dobi preko ritoliznika Pahorja še vrhovno komando nad vojsko, pol smo v riti!

Hm :roll: Mnenja sem, da to ni tema za propagiranje kandidatov za predsednika. Ne razumi me narobe, ne branim nobenega (ker sem apolitičen ter čisti ateist) in ne bom se s tabo prepucaval, ampak, to je tema o človeškem obupu in stiski, ki smo ji priča zadnje dni. In žal, tudi Tuerk v svojem mandatu, ni naredil kaj takega, da bi imel kaj pokazati. Trenutno v SLO niti en politik ni vreden glasu :wc: . ŽAL. Ker ne skrbijo za narodov blagor, ki je njihova prva naloga. Ampak večinoma za svoje riti (in riti svojih bližnjih, kolegov itn.). :evil: Fest bod, lpM
Res je, da to ni tema za propragiranje. Ne me narobe razumeti, razumem stisko ljudi, to je namreč stiska vseh nas! Tudi res je, da so vsi isti šmoren (večje zlo je Janševizem), to pa ne pomeni, da bomo sedeli doma in obupali. Misho76 nič kaj drugače ne razmišljam kot ti, najlažje pa je reči, da smo apolitični; tudi sama nisem na nobeni strani, a ni mi vseeno za naše otroke. Fest bod kot praviš, pa stran z jezo :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Zvone in vsi, ki pišete v tej temi, prosim vas za pozornost.

Razumem vaše razloge in jih podpiram. Vsi smo v istem čolnu.

A Tekaški forum je mesto za pogovore o teku in z njim povezanih področjih. Zato vas prosim, da sprejmete mojo odločitev, da to temo zaklenem. Ne bom je brisal! Naj ostane kot opomnik in opomin na čas, v katerem živimo.

Prosim vas, da ne začenjate novih podobnih tem - hvala!

V upanju na skupno dobro in lepšo prihodnost, za katero se vsi skupaj trudimo,
Ero, ustanovitelj Tekaškega foruma

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA