Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Najprej čestitke našemu muc-u za 3. mesto absolutno v polmaratonu. Takšnega tekaškega talenta jaz še nisem videl. Res, noro ti leti. :laola

Tudi naš andrejl ni od muh. 3. mesto v kategoriji. Bravo. :clap:

Med potjo smo se za las izognili nesreči na avtocesti, saj so le še nas spustili mimo, potem pa za nekaj časa zaprli cesto.

Ne glede na število stopinj, je bilo mraz od začetka do konca. Moker sem bil sicer ves od dežja, ampak od potu nič.

Avi in Šebenik sta me nažgala, ostalim se nisem pustil. :D Klub težkim razmeram sem s svojim tekom zadovoljen, saj sem tekel le 2 sekundi slabše kot najboljši čas tu. Zanimivo je, da sem imel v uradnih rezultatih na 10-ki čas boljši kot en teden nazaj na Jesenicah samo na 10km razdalji. Moram priznati, da sem se nekje do 18. km šlepal v skupinah, potem pa ostal sam. Prvič se mi je zgodilo, da sem si na koncu želel, da bi bila proga daljša, saj sem lovil viteškega Zupija (Stanko Zupan), kateri je bil v cilju potem 5 sekund pred mano.

Če ne prej, se vidimo na trojkah.
Še iz moje strani čestitke MUCU :clap: ki je dejansko rasturu na pol maratonu :clap: Jaz sem zadovoljen z svojim tekom,začel sem malo bolj rezervirano in nato samo še stopnjeval,od 5km naprej sem dejansko skozi tekel sam nikjer nobenga da bi se malo pošlepal he,he,na nišanu sem imel skozi Avija :D samo ga nikakor nisem dohitel :lol: ,z časom sem zadovoljen dobre 2 min bolje kot lani in neglede na to da sva z Avijem v soboto dirkala na Murovico ki je tudi šlo do dile :shock: :oops: čestitke vsem za včerajšnji boj :laola aja zasedel sem 2 mesto v kategoriji :D
Nazadnje spremenil Sukar, dne 25 Mar 2013, 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Najprej čestitke in bravo vsem za včerajšno borbo z burjo! :laola
Zdej pa res vem zakaj je kraški pršut tolk dober...burja ne piha zastonj haha :lol:

Hvala vsem, čeprav mi je že orng neroden..sem kr mal zafarbal. :wink:
Ja tale Sežana je bla res neki posebnga...čeprav sem bil prijavljen na Čazmi, sem se po pravici mal ustrašu mraza in sem rajš izbral "toplejšo" Sežano brrrr, pa še to tik pred zdajci..ampak se je splačal. :wink:
Že na štartu sem skoraj zmrznil, v cilju pa itak nisem nič več nič čutil tako, da mi je blo prov vseen kolk me zebe :lol:
Sam tek pa super za razmere..na štartu je Kosmač takoj potegnil svoj tempo, ko so ta hitri zavili na krajšo razdaljo pa kar naenkrat nobenega pred mano...no za mano pa kr gužva...do Lipice sem nekako tekel svoj tempo potem smo se pa začeli malo menjavati in skupaj je šlo lažje....v skupinici nas je bilo pet-šest...vmes sva imela z Mirc-em še en "karambol" in sva imela kar nekaj dela, da nama je uspel ujeti skupinico nazaj...bolj je šlo proti koncu manj nas je ostalo v skupinici...čez Orlek pa "do dile" in z nasmehom skozi cilj...no zadnji km, dva do prihoda čez most je bil uffff..težko..ampak v cilju je vse pozabljeno!...dobr filing! :wink:

Podelitev in čimprej na toplo joto...zakon!...še mal čvekanja, smeha potem pa na zasluženo belo kavo in počasi proti domu.
Hvala še enkrat vsem in sej veste....see yaaaaaa 8)

p.s.
čeprav nisem videl skoraj nobenega v TF opremi vseeno...Tekaški forum! :clap: :clap: :clap: :laola
Čestitike vsem zmagovalcem in udeležencem 13.Malega Kraškega Maratona.
Moji osebni cilji so bili tudi izpolnjeni glede malega maratona, vreme je pa bilo kakršno je že bilo :D :laola ...Tako da gremo naprej !!
Najprej čestitke Mucu! :clap:

In če se ne motim, ni startal iz prve vrste! Torej sporočilo za vse tiste, ki se pritožujete nad tem, da je med tekom treba prehiteti tudi koga počasnejšega: če si dober, si dober, ne glede na to, kje startaš! :clap:
Če pa ne, ti pa tudi prva vrsta ne pomaga. :lol:

V Sežano smo plavalka Marjeta, naš bojanM, Kairos in jaz prišli z enim malim cliom. Na start smo šli brez Bojana. Vsi trije smo bili sicer prijavljeni na 21 km, a smo vsi prijavo spremenili na 8,5 km. Sama sem mojima dvema sopotnikoma hvaležna za to, ker če onadva ne bi spremenila prijave, je tudi jaz ne bi, kar pa ne bi bilo dobro, ker sem že tako v soboto, dan pred tekmo, začutila, da sem precej prehlajena.

Glede na vreme je vse skupaj minilo relativno ok. Edina pripomba je, da so se pri meni zmotili pri kategoriji. Do zdaj sem bila namreč v kategoriji B, zdaj pa so me dali kar v C. :shock: Upam, da bodo naslednje leto to popravili.
bojanm, super slike, hvala :)

Ve mogoče kdo kje je možno dobit še kej teh slikic? Moja draga je bila letos prvič na takšni prireditvi in je čisto navdušena nad vsem tem, tako da se bo sigurno zelo razveselila še kakšne slikice... Hvala :wink:
Čestitke vsem za včerajšni nastop in seveda posebej Aljoši za stopničke. Vsak sam ve, kdaj mu je mrzlo in mene včeraj niti ni tako hudo zeblo, ker sem šele danes primrznil :mrgreen: Še dobro ,da je bila včeraj samo soft varianta v Sežani, ker če bi bilo današnje vreme včeraj , bi bila pa tekma res lahko odpovedana zaradi razmer....
Moje nasmejano poročilo
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=diabetes&e_id=179962

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA