Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

firbec napisal/-a:6 ur Kališča BO!
Po zgledu Avijeve Šmarne gore bomo speljali tudi to!
Več informacij na kalisce.com

Lp Marjan

Prvoaprilska šala?
 milk
firbec napisal/-a:6 ur Kališča BO!
Po zgledu Avijeve Šmarne gore bomo speljali tudi to!

Če bo kaj iz tega, bomo videli, ko bo prvi april mimo. Sicer pa to niti ni slaba ideja. Za "logistiko" bi pač moral poskrbeti vsak sam. V tem primeru bi se verjetno tudi jaz pridružil za dva ali tri vzpone, če bi bila to bolj resna tekma pa se je nebi udeležil, ker moje težave še niso povsem izzvenele. Tudi tokrat bi najbrž štartal z rahlim zamikom.
Uporabniški avatar
 firbec
Loni, nič ne pomaga - v gmajno bo treba :wink:
Felix letos ni imel cajta.
Termin naše tekme je malo nesrečen, tako da mi res vsako leto priletijo pod prste neki čudni podatki...
Morda bo pa naslednje leto kaj drugače :lol:

Ampak način izvedbe tekme pa sploh ne bi bil napačen :!:
Za razmislit bo...

Pa brez zamere!
kalisce.com

Lp Marjan
 milk
Ravno v soboto je napovedan dež. Če bi bilo vreme kolikortoliko v redu, bi šel vseeno na Kališče oziroma do Bašeljskega vrha. Sedaj je vse tiho in nihče ne pove, če bo ta dan vseeno šel vseeno do Kališča, enkrat ali večkrat.
Zame je vsekakor čas, da grem spet malo tečt, saj sem nazadnje tekel na 12 ur Šmarne gore.
 milk
TONEK napisal/-a:Mile, saj smo že tretjega aprila, pa ti še vedno ni p....?

Res ne vem, kaj hočeš povedati! Res smo že tretjega in na spletni strani Kališča še vedno povsem resno piše, da 6 ur Kališča letos odpade! Tudi razpis in prijavnica sta prečrtana, torej smatram, da tekme ne bo. Sploh pa razpis tekme ni reč, s katero bi se šalili, tudi prvega aprila ne! To bi bilo lahko za organizatorja precej tvegano početje.
Zato, ker je bila prvega aprila, najbrž za hec, napisana ideja, da bi Kališče izvedli na drugačen način, sedaj ko je prvi april mimo, čisto resno sprašujem, če ima kdo slučajno namen vseeno tega dne teči na Kališče - enkrat ali večkrat. Če ne bo preslabo vreme, bi jaz šel dopoldne ali enkrat do Bašeljskega vrha ali pa dvakrat na Kališče, oziroma kaj podobnega.
Lahko se mi pridružiš!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA