Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hojla!
mav sem zbegan še dons ne vem ka
ko bo to zdej potekalo "(a vsak po svoje ali po stezi,ki ste jo določili že mesec ali več nazaj) pa brez zamere LP Olson :wink:
Olson, živ!
Sicer nisem pooblaščen za odgovor, vendar ta tekma vedno poteka po markirani trasi.
Dobrodošel na tekmi.
Jutri po moje ne bo dilem glede proge... Kakor sem videl včeraj, bo šlo najhitreje tam, kjer je bolj shojeno... to pa je v glavnem markirana proga... proga se zoži v gaz že takoj, ko zapustite asfalt še daleč pred potokom... :)... kakšne bližnjice bodo po moje bolj ovira kot prednost...

Varen korak in se vidimo v koči!!!
vse poti od potoka pripeljejo do Kališča,vedno so tekmovalci kakšen ovimek sekali,letos pa sneg tega skoraj ne dopušča.po uhojeni poti,obvezno mimo 2.klopce,če pa je zgornji del po grebenu (zimska)shojen,pa nam Vilko sporoči ko pride gor.blata pa tokrat sigurno ni nikjer,dobro se oblecite,kajti termometer se nekam čudno obnaša :D se vidmo ob 10.00 lp ju
Zares lep zaključek starega leta, ki mi ga je popestrila Božičeva družina, dva Janeza in nova fanta na Kališču, ki vedo, kaj nekaterim pomeni tekaški obisk te markantne hribovske postojanke.
Vsem gorskim tekačem želim srečno in zdravo Novo leto 2015.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA