prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:....Vlajko, ccc, tak eleganten gospod, pa take misli :? :lol: :lol: ...

Nta, sorry, sorry :wink:

Malo sem razposajen, ker sem že skoraj dober in bom jutri končno lahko obul "superge". :D .

PS: Eleganten gospod :roll: :roll: :roll: :?: He...He... (Bor) :twisted: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Nataša napisal/-a:
runner napisal/-a:I'm the chefur ..

no, zdej bom pa še jest mal anglještino polektorirala :lol: :lol: -ne moreš rečt, da si THE čefur, ker nisi edini. Si A čefur. Kvečjemu lahko rečemo, da si THE BEST čefur.
zdej, tuki te samo citiram, da ne bo kakšne debate o politični nekorektnosti, kao, črnci lahko sami sebi rečejo n****, mi jim pa ne smemo. hmmm...zdej bom pa rajš nehala, da me Jelinćić ne povabi v stranko :oops:

aja - a dobim pol jest tut vrtnico??
mam nekak filing, da ne 8)

p.s.: naj mi Gospod Luknjica odpusti. mi manjka spanja in zdrave razsodnosti. :lol: Zdej grem pa še v Repkov tek mal smetit. Al pa ne.

Alora ma te Jelinćić neče v svoji stranki, sahurno ne. :P :lol:
Kvečjemu Magnifiko, da te vzame k svojemu komadu ki ga poje, to ja.
Jelinćić, pa jok brate odpade, on rabi snajperiste :P :lol: .

Runneru naš si,
da znaš,
al znaš ti
al ne znaš SLO,
nije bitno,
sam, da se mamo mi hitno fino.Alora boš dobil avtomatično diplomatsko imuniteto Tekaškega foruma, ma te nobena inšpekcijon ne bo ujela.
Ti lepo sam malce potrčkari prav en moj znanc pa bo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 5rca
runner napisal/-a:@};----

jaaa ... mam rada rošce :lol: :lol: dej nariš še kakšno, plis :wink: oblubm, da bom pazila, da se ne napiknm :D :D
Uporabniški avatar
 5rca
tomaz.zupancic napisal/-a:Runneru naš si,
da znaš,
al znaš ti
al ne znaš SLO,
nije bitno,

tut s tem se strinjam :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA