Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni
Črna Prst je pred vrati in priprave na višku :) Rekord Petra Lamovca izpred nekaj let malo manj, kot 48 minut je za Slovenski prostor neponovljiv v tem času. Pa vseeno je gorski tek iz Podbrda na Črno Prst "Kraljevski" v to sem prepričan. 6 km dolžine in 1300 m.n.v. ti ne pusti dihati od začetka pa vse do zadnjega metra v cilju, no na ciljni ravnini lahko globoko vdihneš, za zadnji klanček pred ciljem. V soboto bomo videli kaj in kako spoštovani prijatelji na tekmi iz Podbrda na Črno Prst :) Prisrčno vabljeni vsi v prelepo Baško Grapo :)
Komaj čakam ta vikend.
Me pa močno muči vprašanje, kako čez noč posušiti (edine prave) superge za nedeljsko tekmo?
Sonca ne bo, radiatorji so še mrzli, TrekStajevke mi pa lahko kapitulirajo kje na Kalškem grebenu. :(
TONEK napisal/-a:Me pa močno muči vprašanje, kako čez noč posušiti (edine prave) superge za nedeljsko tekmo?
Sonca ne bo, radiatorji so še mrzli, TrekStajevke mi pa lahko kapitulirajo kje na Kalškem grebenu. :(

Fen varianta. Ne diši, ampak pali. :lol:
zz topka napisal/-a:Jejžeš, ma mal me je pa le strah, kako bo jutri ?Slika
Če se bo treba drsat en korak naprej, tri nazaj, ne vem, če mi znese v dveh urah? Slika
In še kolejno me nejki ...... :twisted:

Potem se obrneš in greš rikverc. :--

Ampak saj bo. Do zdaj si še vedno zdelala, pa boš še jutri. :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA